Ir4klis Δεκέμβριος 27, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Εσκασε με το κατω μερος αλλά αναπηδησε και χτυπησε με την αριστερη γωνια. Μπορεί και αναποδα, δε θυμαμαι Το θέμα είναι πως μαμηθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 27, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Εγω βλέπω 2 πτώσεις για πλάκα μάλιστα.Πάνω αριστερά, και κέντρο bullseye. Aν μετρας και τις κωλοτουμπες μπορει να ειναι 3-4. Συνηθως οταν κατι πεφτει, μετα δεν βεντουζωνει εκει που επεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 27, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Χαχαχαχαχ σωστός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 27, 2011 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Aν μετρας και τις κωλοτουμπες μπορει να ειναι 3-4. Συνηθως οταν κατι πεφτει, μετα δεν βεντουζωνει εκει που επεσε Εξαρτάται πάνω σε τι έπεσε, πως έπεσε, κλπ κλπ. Εν τη προκειμένη περίπτωση φαίνεται λες και έκανε κατάβαση στα δικαστικά βράχια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 27, 2011 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Ναι εχει gorilla glassLG E900 Optimus 7 - Full phone specifications Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 27, 2011 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Προστασία ρε, για αυτό να προτιμάτε θήκες σιλικόνης και τα τοιαύτα, αυτό είναι σαν να το πάτησε αυτοκίνητο όχι να κατέβηκε σκαλιά...όπως και να έχει, μην το αφήσεις το κινητό έτσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 27, 2011 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Βασικά στην αθήνα υπάρχουν κανα δυο καλά στόρια που κάνουν καλούτσικη δουλειά με λίγα χρήματα.Πέρνα από κει και δες.Δεν χάνεις τίποτα.Παίζει να έχουν ήδη ανταλλακτικά.Ψηλά στην Πειραιώς είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir4klis Δεκέμβριος 27, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Στα Σέρρας είμαι... Θα πάω αυριο σε κανα γερμανό να ρωτησω πόσο περίπου βγαίνει, αν είναι πανω απο 50αρικο, που απ ότι καταλαβα θα είναι, θα προσπαθησω μόνος μου με υλικα απ το ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 27, 2011 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Προτείνουμε μαγαζιά και άτομα και τρώμε και την κάρτα μας!!!ΟΚ [MENTION=22105]Ir4klis[/MENTION] Καλύτερα ψάξε λίγο στον γούγλη για κανα κατάστημα με service σε κινητά και ebay γιατί αν πας σε κανα γερμανό,θα στον πιάσουν τον λοκώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 27, 2011 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Σωστός ο [MENTION=9875]venom7[/MENTION], αν ήσουν κοντά ρε γμτ θα στο έφτιαχνα και εγώ να μην πλήρωνες τίποτα μόνο τα υλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir4klis Δεκέμβριος 28, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Παιδια, επειδη δεν είχα και πολύ πιστη στην ελληνικη LG εστειλα mail στην αγγλική δειτε τι απαντησανΤα αγγλικα μου δεν είναι ασχημα, αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοει, δηλαδη είναι ελαχιστο και μπορεί να είναι και μεγαλυτερο ή είναι ακριβώς το ποσο των 20κατι λιρών?Επίσης αν μιλησω στο phone με ελληνικη LG θα αναλαβουν επισκευη σε αντιστοιχη τιμη?το μεηλThank you for your e-mail.We can confirm that all LG E900 handsets do have a gorilla glass screen. This does make the screen significantly more resistant to scratches and cracks, but not immune. If a crack has occurred we suggest booking the phone in for repair with ourselves. This can be done by contacting ourselves on 0844 8475454. lease ensure that you have the IMEI number of the handset, which can be found on the white sticker below the battery of the handset, before calling.Regarding the repair itself, it will unfortunately need to be booked in outside of the warranty, as cracks are classed as physical damage, which is not covered under our warranty. Because of this the repair will come with a minimum repair charge of £23.50.We hope this information has been useful to you, if you have any further queries please feel free to contact ourselves again via e-mail or on 0844 8475454.Best Regards,LG Electronics UK Helpdesk Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Δεκέμβριος 28, 2011 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 To ελάχιστο είναι 23.5 λίρες και το μέγιστο ο Θεός και η ψυχή Του+ μεταφορικά... Πολλά μου φαίνονται !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir4klis Δεκέμβριος 28, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 [MENTION=16418]spazoklaban[/MENTION] όπως το φανταζόμουν. Μόλις μίλησα με LG Hellas, αύριο θα με πάρουν τηλ για κόστος εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Δεκέμβριος 28, 2011 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Eύχομαι να μήν σου πιάσουν τον ''λοκώ'' που λέει και ένας φίλος παραπάνω, και η περιπέτειά σου να έχει αίσιο τέλος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir4klis Δεκέμβριος 29, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 60 γιουρο. +μεταφορικα.Μαλλον θα το φτιαξω μόνος μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevakoS Δεκέμβριος 29, 2011 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Γι αυτο αγοραστε καλυτερα κινητα με Dragontrail καινουργιο υλικο και απο οτι λενε..Πολυ πιο δυνατο απο τον King-Kong ....Μου φαινεται πολυ περιεργο ομως πως απο μια πτωση εγινε ολο αυτο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.