sstav Δεκέμβριος 30, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 BTW, αν χρειαστεί να σε πληρώσει κάποιος δημόσιος οργανισμός μέσω κάποιας τραπέζης (μέσω της εφορίας) είναι υποχρεωτικό να ενημερώσεις την εφορία γιατί ....Aνέκδοτο ....μου χρωστάνε 600 ευρώ από 27-9-2011 (λόγω ατυχήματος με όχημα δημοσίου) και τα λεφτά μου τα κλαίω από τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Αύγουστος 29, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Aνέκδοτο ....μου χρωστάνε 600 ευρώ από 27-9-2011 (λόγω ατυχήματος με όχημα δημοσίου) και τα λεφτά μου τα κλαίω από τώραΚι εγώ περιμένω επίδομα εδώ και δύο χρόνια, ενώ ακόμη δεν ήρθε το χρηματικό βραβείο αρίστευσης του ΙΚΥ. Πήρα την υποτροφία με δύο χρόνια καθυστέρηση, ενώ το πρωτείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Ρώτησα έναν αστυνομικό σήμερα και μού είπε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα εκδίδονται οι παλαιού τύπου ταυτότητες και μετά θα αρχίσουν οι τσιπαρισμένες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2012 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Ξερεις αν θα ειναι σε μεγεθος πιστωτικης η παλι γκουμουτσες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 26, 2012 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Πιστωτικης ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Ναι, η νέου τύπου είναι σαν πιστωτική κάρτα. Οι αστυνομικοί την προμηθεύτηκαν υποχρεωτικά και σε λίγο θα υποχρεώσουν και εμάς να κυκλοφορούμε με το "μεγάλο αδερφό" στο πορτοφόλι μας. Ευτυχώς σήμερα πρόλαβα κι έβγαλα νέα ταυτότητα παλαιού τύπου, για να μην έχω θέμα με το διαβατήριο. Η αντικατάσταση λόγω παλαιότητας ισχύει για ταυτότητες που εκδόθηκαν ΠΡΙΝ την 11/9/01 και το χαρτόσημο κοστίζει μόλις 0,23 ευρώ. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνουν υποχρεωτικές οι νέου τύπου ταυτότητες, αλλά η αστυνομία περιμένει την εντολή από στιγμή σε στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.