Jump to content

Αντικατάσταση αστυνομικής ταυτότητας

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

BTW, αν χρειαστεί να σε πληρώσει κάποιος δημόσιος οργανισμός μέσω κάποιας τραπέζης (μέσω της εφορίας) είναι υποχρεωτικό να ενημερώσεις την εφορία γιατί ....

Aνέκδοτο ....μου χρωστάνε 600 ευρώ από 27-9-2011 (λόγω ατυχήματος με όχημα δημοσίου) και τα λεφτά μου τα κλαίω από τώρα

• 7 months later...
Aνέκδοτο ....μου χρωστάνε 600 ευρώ από 27-9-2011 (λόγω ατυχήματος με όχημα δημοσίου) και τα λεφτά μου τα κλαίω από τώρα

Κι εγώ περιμένω επίδομα εδώ και δύο χρόνια, ενώ ακόμη δεν ήρθε το χρηματικό βραβείο αρίστευσης του ΙΚΥ. Πήρα την υποτροφία με δύο χρόνια καθυστέρηση, ενώ το πρωτείο...

• 4 weeks later...

Ρώτησα έναν αστυνομικό σήμερα και μού είπε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα εκδίδονται οι παλαιού τύπου ταυτότητες και μετά θα αρχίσουν οι τσιπαρισμένες.

Ναι, η νέου τύπου είναι σαν πιστωτική κάρτα. Οι αστυνομικοί την προμηθεύτηκαν υποχρεωτικά και σε λίγο θα υποχρεώσουν και εμάς να κυκλοφορούμε με το "μεγάλο αδερφό" στο πορτοφόλι μας. Ευτυχώς σήμερα πρόλαβα κι έβγαλα νέα ταυτότητα παλαιού τύπου, για να μην έχω θέμα με το διαβατήριο. Η αντικατάσταση λόγω παλαιότητας ισχύει για ταυτότητες που εκδόθηκαν ΠΡΙΝ την 11/9/01 και το χαρτόσημο κοστίζει μόλις 0,23 ευρώ. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνουν υποχρεωτικές οι νέου τύπου ταυτότητες, αλλά η αστυνομία περιμένει την εντολή από στιγμή σε στιγμή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.