Jump to content

Recommended Posts

Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος η να μου δωσει λινκ για αδελαιδα 1988?

(edited)
23 minutes ago, GeoF1 said:

Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος η να μου δωσει λινκ για αδελαιδα 1988?

http://downloads.xtremefactor.es/descargas/viewdownload/75-circuitos-urbanos/1609-australia-adelaide-2014.html

Tου 2014,δεν ξερω αν του 88 εγινε.O Carrera.4 πηγε στο AC......

Έγινε επεξεργασία από Dimitris Pappas
(edited)

Σε ευαχριστω boy αλλα αυτη ειναι η νεα χαραξη. Την παλια ψαχνω.

Έγινε επεξεργασία από GeoF1
  • Like 1
(edited)

Kανονισμοί BTCC NGTC Championship 2016 [Greek]

Aρχείο για τον Server (όσοι δεν μπορείτε να εισέλθετε)

Τrack Cadwell Park

Aυτοκίνητα BTTC

BMW i125

Server name: pcgamingforum.net

Έναρξη practice 20:00

Quali 22:00

1 Hit 22:15

2 Hit 22:40

Eυπρόσδεκτοι και αργοί οδηγοί (geovas, jimmy κ.τ.λ.)

scs7omw7.jpg

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 1

Θα το προσπαθήσω, γιατί υπάρχει γάμω γάμος στου βοδιού το κέρατο ρε γμτ...

Εάν τελικά ΔΕΝ προλάβω τα qualy μπορώ να μπώ τελευταίος στο Grid ή έστω να ξεκινήσω από τα Pits?

Επίσης εάν δεν προλάβω το Hit 1 μπορώ να μπώ στο Hit 2?

Τα νεύρα μου ρε πστ μου!!!

Όλα γίνονται, όπως πριν λίγο στο Motogp, για να πάρει βαθμό ο ...άσχετος :p:p:p

ΥΓ. Α! Τρελόσκυλε, έτσι για την ιστορία, τρέχουμε αγώνα BTCC με...ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και όχι με μηχανές έτσι?

Γιατί το "όνειρο" που έβαλες από πάνω, Grid girl σε moto είναι :hehe::hehe::hehe:

• Like 1
(edited)

Ενισχύσατε τον σέρβερ του mad, καλούνται οι παλιοσειρές @gchristod@geovas77 @Dimitris Pappas @AngeloVZR άντε τι τα φτιάξετε τα επαγγελματικά ριγκ σκονίζονται.

Εμείς 20:30 μπαίνουμε αν δεν είσαι μέσα πάμε assetto άκου είναι ακόμα στα καρτ.

ΥΓ: Θέλουμε φωτογραφία ολόσωμη έστω κ με κράνος 

Έγινε επεξεργασία από panosdimp
  • Like 1

Παιδιά σόρρυ, είμαι εκτός για απόψε. Καλά να περάσετε, τα λέμε στο επόμενο.

• Like 1

Κόλαση για τους αμύητους κ απροετοίμαστους ο χθεσινός αγώνας. 

Θρίλερ με την καταιγίδα να ξεσπά 2 μιση γύρους πριν το τέλος και φυσικά κανείς να μη προλαβαίνει να μπει στα πιτς. Ο δεύτερος αγώνας από την αρχή με πολύ βροχή και μπάλλαστ, τι περισσότερο να ζητήσει ένας μαζόχας της εξομοίωσης. Εγώ γούσταρα τρελά αφού νίκησα και τις 2 φορές τα μεγαθήρια John k Vitas που είχαν κάνει ασύλληπτους χρόνους.

Φωτογραφίες  από την απονομή το βράδυ. 

Ηρωας ο teammate J.Pappas, ρε σεις καλός αυτός ο mad dog παραλίγο να κερδίσει στη βροχή. 

Vitas απίστευτα γρήγορος αλλά...... 

John αντί να βάφεις 1 δευτερόλεπτο πριν την εκκίνηση βάζε το σωστό σετάπ καλύτερα. 

• Like 4
37 minutes ago, panosdimp said:

John αντί να βάφεις 1 δευτερόλεπτο πριν την εκκίνηση βάζε το σωστό σετάπ καλύτερα. 

:hehe:

Μας πονεσαν τα κοκκαλα απο την βρεττανικη υγρασια!Αληθεια το πρωι χερια ποδια χαλια!Ειπε κανεις για arcade?

Χιλια ευχαριστω@johnjohn για το φοβερο skin λιγο πριν τον αγωνα!!!@panos,γρηγορο σεταπ στο στεγνο αλλα χωρις practice που πας ρε καρα...?Οπως παντα οι γρηγοροι και αφοσιωμενοι ειναι μπροστα(panos,rapid,john πλεον και mad!)

Η αποκαληψη του Cadwell,o mad!!!

Εγω ειχα και στους 2 αγωνες εξοδους(practice 0)οποτε δεν περιμενα πολλα!

Μαθαινεις πολλα απο γρηγορους και σοβαρους οδηγους!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

• Like 3
(edited)

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες.

Ο πρώτος αγώνας ήταν καλός ο John με καθυστερούσε. Μετά το κάρφωσα...

Στον 2ο αγώνα με βροχή ένα λάθος μου κόστισε την νίκη.

Πάρα πολύ δυνατός και γρήγορος ο rapid !!! Χαίρομαι να τον βλέπω να τρέχει έτσι. Ο Πανούλης...νομίζει οτι θα κάνει πάρτι...

Στους επόμενους αγώνες αυτά θα τελειώσουν.

Ο John καλός, φαίνεται όμως δεν έχει εμπειρίες από online αγώνες. Θέλει ψυχραιμία και υπομονή.

Ο marmagas καλός, γρήγορος και παντα ευπρόσδεκτος σε αυτήν την όμορφη παρέα που έχουμε και περνάμε όμορφα με πολύ γέλιο.

Ραντεβού σε 2 εβδομάδες στο  Ring Knutstorp

Real video Ring Knutstorp

rF2 Video

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 2
On 6/22/2016 at 1:21 PM, rapid_fast said:

Εσένα @liakjim στο ασέττο όταν πατάς φρένο και μπλοκάρει ο τροχός, καταλαβαίνεις στο τιμόνι ποιος τροχός μπλοκάρει?

Οχι δεν εχω διαθεση για τσακωμο ουτε να αρχισω καυγα.Απλα θυμηθηκα αυτο που ειχε πει ο φιλος μας και αναρωτηθηκα παιζοντας χθες ασσεττο.Απλα ειπωθηκε εδω.

Βγαζω το ABS απο ενα αμαξι,ισιος δρομος και πλησιαζω για στροφη αριστερη,φρεναρω καπως πιο δυνατα και αρχισω να στριβω (ελαχιστα ) το τιμονι αριστερα για να αρχισω να παιρνω την στροφη.Μου μπλοκαρει ο αριστερα τροχος λογω πιο δυνατου φρεναρισματος(Λογικο το βρισκω γιατι και στην πραγματικοτητα συμβαινει αυτο) , την ωρα που μπλοκαρε , το τιμονι μαλακωσε αποτομα και χανω το FBB.(Λογικο το βρισκω και αυτο)
Τοτε θυμηθηκα τα λογια σου.Μου εξηγεις τι παραπανω θα επρεπε να γινει για να καταλαβω οτι μπλοκαρε ο αριστερα τροχος; 

Μπορει να μην ειμαι οδηγος αγωνιστικων αλλα την Αλφα75 της ειχα αλλαξει λαστιχα αρκετες φορες :p

Ξανα λεω πως ο σκοπος μου δεν ειναι flame.