Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

7 hours ago, liakjim said:

Διπλό τσέκαρε ότι έχεις το σωστό version του κάθε mod.

Επίσης, τί γίνεται όταν φτιάξεις το ίδιο session , off line?

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρέχει κανονικά Δημήτρη οφφλάιν.

Μάλιστα χτες βγήκα λόγω κούρασης αφού κακά τα ψέμματα μου άρεσε πάρα πολύ.Έκανα 2 25γυρα κ δούλευε κανονικά.Η δε μπέμπα μια χαρά αμάξι.

Για αυτό θα θελα να μπω την Κυριακή για αγώνα.

Επίσης αυτό που είπε ο Πάνος για το μπλοκάρισμα τροχού,στη συγκεκριμένη πίστα λόγω των πολλών χόπς το βιώνεις διαφορετικά κ πιο ξεκάθαρα.

Ξέρω πως θα αρχίσουν οι κατάρες αλλά το καταφχαριστήθηκα

έντιτ:θα δοκιμάσω κ το βέριφαι,που το χα ξεχάσει τελείως κ θα ριπόρτ μπάκ.

Πάνο κανά σέτ για τη μπέμπα έχεις?

Έγινε επεξεργασία από sosna
  • Like 3

Aν δεν με περάσεις στο quali δεν μπορείς να τρέξεις μαζί μας την Κυριακή.

Δεν θα μαζέψουμε όλα τα σαλιγκλάρια εδώ...

Και θα ξεκινήσω και με 200kg ballast ! Eτσι για να υπάρχει ισοδυναμία με εσάς τους αργούς που έχω μπλέξει.

5 minutes ago, sosna said:

Τρέχει κανονικά Δημήτρη οφφλάιν.

Μάλιστα χτες βγήκα λόγω κούρασης αφού κακά τα ψέμματα μου άρεσε πάρα πολύ.Έκανα 2 25γυρα κ δούλευε κανονικά.Η δε μπέμπα μια χαρά αμάξι.

Για αυτό θα θελα να μπω την Κυριακή για αγώνα.

Επίσης αυτό που είπε ο Πάνος για το μπλοκάρισμα τροχού,στη συγκεκριμένη πίστα λόγω των πολλών χόπς το βιώνεις διαφορετικά κ πιο ξεκάθαρα.

Ξέρω πως θα αρχίσουν οι κατάρες αλλά το καταφχαριστήθηκα

έντιτ:θα δοκιμάσω κ το βέριφαι,που το χα ξεχάσει τελείως κ θα ριπόρτ μπάκ.

Πάνο κανά σέτ για τη μπέμπα έχεις?

Για να δουλέψει κάνε uninstall το Forzassetto.

• Like 1

Τρελόσκυλε είχα να μπώ μέσα 1 μέρα και κάνατε επανάσταση χαχαχα

Τα αυτοκίνητα θα μπορώ να τα κατεβάσω σήμερα το βράδυ?

Με έχουνε γ@μ@σ@ στην δουλειά ρε γμτ...

• Like 1

@sosna

Πιστεύω πως στην περίπτωσή σου δεν φταίει το αρχειάκι γιατί σου το έχω δώσει ,κάνε ένα verify integrity of the game cache  μέσω steam.

Eλπίζω να παίζεις από steam γιατί αλλιώς πρέπει να μεταφερθείς εκεί.

Αν δεν πιάσουν αυτά και τα χεις κάνει όλα δοκιμασε και με forced 32 bit αυτό το βάζεις από τα settings πριν μπεις στο παιχνίδι στο πρώτο παράθυρο που εμφανίζεται, εκεί που είναι και το ανοιχτό κιβωτιάκι απ΄ όπου κάνουμε τα install, τώρα δεν θυμάμαι που είναι ακριβώς τα settings νομίζω το επόμενο εικονίδιο .

Αυτά εφόσον είπες πως σε αφήνει να επιλέξεις αυτοκίνητο και να μπείς στο κοκπιτ ,άρα δεν είναι θέμα αρχείων.

Έγινε επεξεργασία από panosdimp

πριν 1 ώρα, το μέλος mad_dog έγραψε:

Οffline έγραψα με την chevi 0:59

Kατεβαινει όμως ακόμη...

Εγώ έγραψα 0:56:122 αλλά ζεστάθηκε το πληκτρολόγιο στο λαπιτοπι και σταμάτησα...

• Like 3

Καλωσορίζουμε το  Νάσο που απ΄ ότι φαίνεται με το καλημέρα ερωτοτροπεί με την πρώτη θέση ,δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτόν, εδώ που τα λέμε ήλπιζα να έχει τίποτα υποχρεώσεις η να μην παίζει το pc  του αλλά εις μάτην ,αυτός τα κατάφερε και μπήκε με ό,τι αυτό συνεπάγεται μπου χου χου χου !:(

• Like 3

Mακάρι να μας έρθουν και άλλα σαλιγκάρια σαν τον Νάσο.

Στο hotlapping καλοί είναι...στον αγώνα να δούμε...

Har har har

Eξηγούμαι από τώρα, στον αγώνα δεν αφήνω κανέναν να με περάσει αν δεν βγάλει μπλε σημαία.

πριν 1 ώρα, το μέλος panosdimp έγραψε:

Καλωσορίζουμε το  Νάσο που απ΄ ότι φαίνεται με το καλημέρα ερωτοτροπεί με την πρώτη θέση ,δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτόν, εδώ που τα λέμε ήλπιζα να έχει τίποτα υποχρεώσεις η να μην παίζει το pc  του αλλά εις μάτην ,αυτός τα κατάφερε και μπήκε με ό,τι αυτό συνεπάγεται μπου χου χου χου !:(

Ο Νάσος τρέχει με αμάξι απο το e-bay... !!!   :hehe:

Πολύ χαίρομαι, θα γίνει σφαγή!!!

πριν 31 λεπτά, το μέλος mad_dog έγραψε:

Mακάρι να μας έρθουν και άλλα σαλιγκάρια σαν τον Νάσο.

Στο hotlapping καλοί είναι...στον αγώνα να δούμε...

Har har har

Eξηγούμαι από τώρα, στον αγώνα δεν αφήνω κανέναν να με περάσει αν δεν βγάλει μπλε σημαία.

Δεν έχεις υποχρέωση να αφήσεις κανέναν να σε περάσει..

Αλλά αν σου χώσει ρόδα δίπλα, έχεις υποχρέωση να αλλάξεις τη γραμμή σου και να σεβαστείς αυτόν που έχει την εσωτερική..

Θα πώ στο μεταξύ στον Τζον Τζόν να σου βάλει στο παρμπρίτζ σου μια μπλέ σημαία να τελειώνουμε.. :amen:

• Like 2

Σήμερα ελπίζω να χω την αντοχή να το λιώσω με το φίλο μου τον Vita , όσοι τρελοί προσέλθετε κατά τις 23.00 θα μοιραστούν δωρεάν σετάπια στους αργούς οδηγούς για να γίνουν ακόμα πιο αργοί και στους γρήγορους για να βγούν μια ώρα γρηγορότερα από την πίστα .

Χαλαρή προπόνηση ,εννοώ τάπα χωρίς το άγχος του αγώνα,  μπορεί να οργανώσουμε και αγώνα για να δούμε τι γίνεται με τα ελαστικά και τι θα χρησιμοποιήσουμε.

Απευθύνω λοιπόν mega πρόσκληση στους παρακάτω αυξανόμενους και πληθυνόμενους   ερφακτοριστές!

Εντάξει έβαλα και μένα μέσα για μπούγιο, πω πω τρελές δόξες σχεδόν γέμισε μια σειρά με μπλέ ανθρωπάκια.

@Anthemius@spyder@wolves@Dimitris Pappas@rapid_fast@gchristod@mad_dog@geovas77@GeoF1@panosdimp@liakjim(δεν μπορώ να σε ξεχάσω) @John@John @troffeo

πριν 9 λεπτά, το μέλος rapid_fast έγραψε:

Θα πώ στο μεταξύ στον Τζον Τζόν να σου βάλει στο παρμπρίτζ σου μια μπλέ σημαία να τελειώνουμε..

:hehe:

ΥΓ: Πω πω ξέχασα τον  @sosna

Αλλη ερώτηση ποιός είναι ο Orestisnestor ωρέ @mad_dog?

Έγινε επεξεργασία από panosdimp
  • Like 7

Παιδια σημερα θα μπω. Θελω να δοκιμασω πιτ στοπ και να μου στειλει καποιος σετ απ να δω πως γινεται.

Δυστυχως δεν εχω τα ακουστικα για να μπω TS για πιο ευκολες οδηγιες.

Ισως πρηξω κοσμο με ερωτησεις.

Και λεω να παρω το φοκους.

Α το ξαναειπα αυτο.

• Like 1