mad_dog Μάρτιος 25, 2016 #1541 Μάρτιος 25, 2016 (edited) Έχεις δίκιο. Στην ουσία είμαστε μονοι μας. Δεν έχουμε αντίπαλο. Ό,τι αφορά physics, real raod, weather, κ.α. που απλά είναι ανύπαρκατα στα άλλα παιχνίδια. Bέβαια αν δεν πιστεύεις εμένα ρώτα αυτούς που έτρεχαν/τρέχουν στο AC και ρώτα ποιο έχει καλύτερη συμπεριφορά. Ρώτα και τον Άκη αν θες. Ρώτα τον vita ή τον Πάνο ή όποιον θέλεις εσύ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 25, 2016 από mad_dog
mad_dog Μάρτιος 25, 2016 #1543 Μάρτιος 25, 2016 Μπορεί να χαίρεσαι με ό,τι επιθυμείς. Αλλά όχι να λες "θεοποιειτε" από την στιγμή που σε επίπεδο physics, FFB είναι απλά μόνο του. Έλα μια βόλτα από το rF2 να σε δω πως οδηγάς. Αν με περάσεις σε χρόνο σε πίστα που θα βάλω έρχομαι AC και παρατώ το rF2 !
panosdimp Μάρτιος 25, 2016 #1544 Μάρτιος 25, 2016 On 25/3/2016 at 6:55 ΠΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: χαιρομαστε με τα λίγα:D Expand Μην αισθάνεστε μειονεκτικά περάσαμε κι εμείς από το στάδιο αυτό, ελάτε κοντά μας στον δρόμο της αρετής που είναι μεν δυσβατος( park ferme starters,rain,pitstops,rules etc) στην αρχή αλλά στο τέλος η αποζημίωση μεγάλη. :-P :-P :-P :-D
GoMaR Μάρτιος 25, 2016 #1545 Μάρτιος 25, 2016 (edited) εσυ κύριος που μου ζητάς δηθεν ρεαλισμό, μαθε να παιζεις με λεβιέ και ασε τους καιρούς mad_dog το βάζουμε σα στοίχημα; αμα σε περασω θα έρθεις ac? λεγε Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 25, 2016 από GoMaR 2
djkostas Μάρτιος 25, 2016 #1548 Μάρτιος 25, 2016 Quote Will there be any laser scanned tracks in rFactor 2?No. Expand Όποιος δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να τρέχει σε πραγματικές πίστες και απλά ενθουσιάζεται από μερικές παραπάνω επιλογές συνθηκών και rules ας μην κάνει τον κόπο να απαντήσει. Reveal hidden contents har har har 1
mad_dog Μάρτιος 25, 2016 #1549 Μάρτιος 25, 2016 On 25/3/2016 at 7:18 ΠΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: εσυ κύριος που μου ζητάς δηθεν ρεαλισμό, μαθε να παιζεις με λεβιέ και ασε τους καιρούς Expand O mad_dog παίζει ΜΟΝΟ με λεβιέ, clutch (όσοι είναι στον Server κατλαβαίνουν τι θέλω να πω) ΜΟΝΟ cockpit view !!! On 25/3/2016 at 7:22 ΠΜ, το μέλος liakjim έγραψε: Είπε αυτός που παίζει από το καπό Expand TIIIII ??? Οδηγά από το καπό ??? Τι το περάσαμε κύριε εδώ ??? FORΖΑ ή AC ??? Ο Server εξάλου έχει μόνο cockpit view, οπότε έχασες από τώρα...
mad_dog Μάρτιος 25, 2016 #1551 Μάρτιος 25, 2016 On 25/3/2016 at 7:23 ΠΜ, το μέλος djkostas έγραψε: Όποιος δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να τρέχει σε πραγματικές πίστες και απλά ενθουσιάζεται από μερικές παραπάνω επιλογές συνθηκών και rules ας μην κάνει τον κόπο να απαντήσει. Reveal hidden contents har har har Expand Οι πραγματικές πίστες είναι καλό να υπάρχουν. Αλλά αν δεν έχω το real raod feeling, την βροχή που στεγνώνει και η αγωνιστική γραμμή, το FFB να μου διαβάζει κάθε λακούβα κ.α. ....τι να το κάνω. Scanned έχει και το R3E... On 25/3/2016 at 7:27 ΠΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: δε μου απαντας!!! Expand Μα οδηγάς από το καπό ! Ο Server έχει cockpit view μόνο !!! On 25/3/2016 at 7:23 ΠΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: εγω δε μιλάω όμως για απόλυτο ρεαλισμο... Expand Τότε είσαι σε λάθος thread... Har har har 1
GoMaR Μάρτιος 25, 2016 #1552 Μάρτιος 25, 2016 βρε πας το στοίχημα η οχι; αν δεν απαντήσεις τρως ignore:D 1
GoMaR Μάρτιος 25, 2016 #1554 Μάρτιος 25, 2016 και επειδη δε προκειται να το αγορασω, θα βρω αλλους τροπους να τρέξω.Δευτέρα γυρνάω Αθήνα.Θέλω να έχεις έτοιμη πίστα και χρόνο.
panosdimp Μάρτιος 25, 2016 #1555 Μάρτιος 25, 2016 Κανείς δεν μιλά για απόλυτο ρεαλισμό άλλωστε τα πάντα είναι υποκειμενικά αυτό που κοιτάμε είναι το πόση ευχαρίστηση αντλούμε από αυτό που κάνουμε, σεβαστό για μένα και το αν κάποιος αντλεί ευχαρίστηση οδηγώντας από το πορτ μπαγκάζ η αν αντλεί ευχαρίστηση από την πληροφορία πως οι πίστες είναι laser scanned :-P :-D 1
mad_dog Μάρτιος 25, 2016 #1556 Μάρτιος 25, 2016 Δεν κατάλαβες κύριε. Θα τρέξουμε σε συνθήκες αγώνα. Δεν πάμε για hotlap...στον αγώνα θα δείξεις πόσο γρήγορα γυρίζεις και αν καταφέρεις να τερματίσεις... 1
panosdimp Μάρτιος 25, 2016 #1557 Μάρτιος 25, 2016 (edited) On 25/3/2016 at 7:35 ΠΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: και επειδη δε προκειται να το αγορασω, θα βρω αλλους τροπους να τρέξω.Δευτέρα γυρνάω Αθήνα.Θέλω να έχεις έτοιμη πίστα και χρόνο. Expand Θα σου το κάνει δώρο το ίδρυμα απολύτου ρεαλισμού non laser scanned mad dog. Πρώτα όμως πρέπει να νικήσεις στο βρεγμένο σε μια πίστα που θα ανακοινωθεί 5 λεπτά πριν και σε έναν αγώνα 2 γύρων τόσο μόνο μπορεί να απασχοληθεί μαζί σου, τον μεγάλο τρελό ποιμενικό. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 25, 2016 από panosdimp 2
GoMaR Μάρτιος 25, 2016 #1558 Μάρτιος 25, 2016 On 25/3/2016 at 7:38 ΠΜ, το μέλος mad_dog έγραψε: Δεν κατάλαβες κύριε. Θα τρέξουμε σε συνθήκες αγώνα. Δεν πάμε για hotlap...στον αγώνα θα δείξεις πόσο γρήγορα γυρίζεις και αν καταφέρεις να τερματίσεις... Expand Κανένα πρόβλημα.απλα στείλε μου χρόνο και πίστα.
mad_dog Μάρτιος 25, 2016 #1559 Μάρτιος 25, 2016 On 25/3/2016 at 7:44 ΠΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: Κανένα πρόβλημα.απλα στείλε μου χρόνο και πίστα. Expand Είπαμε, όχι hotlap... Στον αγώνα πρέπει να με κερδίσεις.
djkostas Μάρτιος 25, 2016 #1560 Μάρτιος 25, 2016 χμ... On 25/3/2016 at 7:29 ΠΜ, το μέλος mad_dog έγραψε: Οι πραγματικές πίστες είναι καλό να υπάρχουν. Αλλά αν δεν έχω το real raod feeling, την βροχή που στεγνώνει και η αγωνιστική γραμμή, το FFB να μου διαβάζει κάθε λακούβα κ.α. Expand LASERSCAN: τρέχεις στην πραγματική, ΑΛΗΘΙΝΗ πίστα και όχι σε κάποια προσομοίωση, που ο δημιουργός είπε, ας βάλω και εδώ μια λακουβίτσα ή ας την κάνω αυτή πιο μεγάλη για να φαίνεται το FFB του παιχνιδιού μου πιο ζωντανό... Όσο για "το FFB να μου διαβάζει κάθε λακούβα" ... απλά δεν το δέχομαι. Ειδικά αν δεν προέρχεται από κάποιο άτομο που ξέρει στην πραγματικότητα τι πληροφορίες δίνει το τιμόνι, σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Βροχή? Ξέρω αρκετούς αγώνες που ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ αν βρέχει ... Road cars ... Έχει το rF? Original καλής ποιότητας? Σύγχρονα? Σε κάποιους (εμένα) αρέσει να τρέχουν με αυτά, ως και αποκλειστικά. Rules, safety cars και τα λοιπά προσομοιώνονται πολύ εύκολα σε αγώνες μεταξύ κυρίων. Αν αυτό που ζητάς είναι να ακυρώνεται ο (γρήγορος) noobάς γιατί του γλίστρησε ο συμπλέκτης στην εκκίνηση και μετά να τρέχεις μόνος σου, OK rF FTW !! ΥΓ. Το προηγούμενο μήνυμα ήταν "κάπως" χιουμοριστικό, εξού και το har x3, το παραπάνω είναι της λογικής, μπορεί κάποιος να με πείσει με χειροπιαστά επιχειρήματα ότι το rF είναι το καλύτερο? Αλλά χειροπιαστά δεν εννοώ ότι πχ το FFB μου φαίνεται καλύτερο στην G27 που δεν ξέρω να ρυθμίσω σωστά κ.ο.κ. Γιατί προσωπικά το demo δεν με έπεισε...
Recommended Posts