mchls Δεκέμβριος 27, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Ε σιγουρα και η Θρακη θα εχει καταστηματα...Απλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια και ουτε εχω ακουσει καλες ή κακες γνωμες για καταστημα απο την Θρακη! ! !Με λιγα λογια δεν εχω ιδεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 27, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Ε σιγουρα και η Θρακη θα εχει καταστηματα...Απλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια και ουτε εχω ακουσει καλες ή κακες γνωμες για καταστημα απο την Θρακη! ! ! Με λιγα λογια δεν εχω ιδεα... τελος παντων δεν θελω να σε κουρασω αλλο παντως ευχαριστω ρε φιλε σι με βοηθησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Δεκέμβριος 27, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Τιποτα ρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 27, 2011 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 κοιτα να δες φίλε μου, εγώ ήμουν 5 χρόνια ξάνθη, και δεν βρήκα κανένα μαγαζί "τοπικό" που να αγόρασα κάτι φτηνότερο ή να μου κάνουν λαμογιά με αγορά προιόντων. Ψάξε το προιόν που θες από το skroutz και δες αν η αγορά από αυτο κατάστημα σε συμφέρει με μεταφορικά και έξοδα αποστολής. Από ξάνθη δεν σου προτείνω κανένα μαγαζί εκτός απ'αλυσίδες eshop multi getitnow.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 27, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 patirgerasimos ναι μονο ετσι τα τοπικα μαγαζια τα εχουν ποιο ακριβωτερα παρα οι αλυσιδες τωρα χρονια ψωνιζω απ'αυτους, ολα καλως πηρα τηλεφωνω στην Vision Studio και μιλησα με την κοπελα MEMORY :: Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) - Visionstudio.gr συνολικα 4γιγα η μεταφορικη γυρω στα 3 και κατι αντε ειναι κ η 1η αγορα που κανω για να δουμε:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.