Jump to content

Δεν βλεπει τα 6GB

Iraklis

Recommended Posts

Ε σιγουρα και η Θρακη θα εχει καταστηματα...

Απλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια και ουτε εχω ακουσει καλες ή κακες γνωμες για καταστημα απο την Θρακη! ! !

Με λιγα λογια δεν εχω ιδεα...

Ε σιγουρα και η Θρακη θα εχει καταστηματα...

Απλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια και ουτε εχω ακουσει καλες ή κακες γνωμες για καταστημα απο την Θρακη! ! !

Με λιγα λογια δεν εχω ιδεα...

τελος παντων δεν θελω να σε κουρασω αλλο παντως ευχαριστω ρε φιλε σι με βοηθησες :D

κοιτα να δες φίλε μου, εγώ ήμουν 5 χρόνια ξάνθη, και δεν βρήκα κανένα μαγαζί "τοπικό" που να αγόρασα κάτι φτηνότερο ή να μου κάνουν λαμογιά με αγορά προιόντων. Ψάξε το προιόν που θες από το skroutz και δες αν η αγορά από αυτο κατάστημα σε συμφέρει με μεταφορικά και έξοδα αποστολής. Από ξάνθη δεν σου προτείνω κανένα μαγαζί εκτός απ'αλυσίδες eshop multi getitnow..

patirgerasimos ναι μονο ετσι τα τοπικα μαγαζια τα εχουν ποιο ακριβωτερα παρα οι αλυσιδες τωρα χρονια ψωνιζω απ'αυτους, ολα καλως πηρα τηλεφωνω στην Vision Studio και μιλησα με την κοπελα MEMORY :: Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) - Visionstudio.gr συνολικα 4γιγα η μεταφορικη γυρω στα 3 και κατι αντε ειναι κ η 1η αγορα που κανω για να δουμε:hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.