Jump to content

Απορία θερμοκρασίας

problem

Recommended Posts

Γεια σας! Πως πάνε οι ζέστες? Καλοκαίρι θάλασσα

Νομίζω ότι είναι καιρός για νερουλάδες! Έτσι μπήκα και εγώ στον πειρασμό να φτιάξω ένα w/c για το μηχανάκι μου!

Έχω πάρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες και πάρα πολλές ιδέες από αυτό το forum και νομίζω ότι τα πάω καλά! Θα κάνω και αρκετά post κάποια στιγμή που θα βρω τον χρόνο για να σας δείξω τι έχω κάνει και να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας για να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο! Προς το παρών έχω μια απορία για την θερμοκρασία του νερού! Λοιπόν για την κυκλοφορία του νερού διάλεξα μια L30 η οποία θα δουλεύει βυθισμένη! Έχω βάλει λοιπόν το σύστημα να δουλεύει μερικές μέρες εκτός PC για δοκιμή και παρατήρησα ότι η θερμοκρασία του νερού σταθεροποιείται στους 31 C, είναι αρκετό αυτό για να ψύξει έναν Athlon XP 2,8?

Ευχαριστώ Και επιφυλάσσομαι με πολλές φοτο την επόμενη φορά!

Ειναι αρκετο αλλα φυσικα δεν θα εχει κ τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα....δυστυχως με 30 βαθμους θερμοκρασια δωματιου το λιγοτερο που μπορεις να εχεις στο νερο ειναι 30 βαθμοι!Ψυγειο χρησημοποιεις στο συστημα σου??

Μα και βέβαια χρησιμοποιώ ψυγείο! Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο από air-condition ενός Ibiza και έχω προσαρμόσει πάνω δυο coolers 12cm x 12cm! ’λλα η αντλία είναι που ανεβάζει τόσο πολύ την θερμοκρασία, γιατί δουλεύει βυθισμένη προς αποφυγή του θορύβου που κάνει!

post-834-1416071062,5791_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.