itizovts Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2011 καλησπέρα χρόνια πολλά και καλές γιορτές.έχω πάρει το συγκεκριμένοups της lamtech στα 1600va μεταχειρισμένο στα 80 ευρώ από e-shop έχει εγγύηση για 8 μήνες και με προβληματίζουν κάποια πράγατα:1ον δεν γράφει πάνω πόσα VA είναι.2ον κάνει πολύ θόρυβο(κάνει ένα συνεχή βόμβο) και όταν πέφτω για ύπνο αναγκάζομαι να το βγάζω από την πρίζα και 3ον έχω κατεβάσει κάποια προγραμματάκια για να δω αν λειτουργεί σωστά και δεν το βλέπουν να σημειώσω ότι συνδέεται μόνο με usb και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις θύρες του υπολογιστή.θα ήθελα τα φώτα σας κυρίως πάνω στο θέμα του θορύβου και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο ups αθόρυβο(όσο γίνεται) σε περίπτωση βέβαια που δεχτούν να μου το αλλάξουν ή μου δώσουν τα χρήματά μου πίσω.και κάτι τελευταίο ψάχνωντας και σε άλλες εταιρείες(eaton,accupower) αφού είχα πάρει το lamtech είδα noise level κάπου στα 40 με 45 db αυτά τα db είναι από ανεμιστηράκια ή από κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Το πρόβλημα σου είναι η ο ανεμιστήρας η σκόνη μέσα στο UPS (που μπλοκάρει τον ανεμιστήρα), όσο αφορά το software support, μόνο σε APC & EATON(MGE) παίζουν σωστά τα λογισμικά τους(που κατά τα ψέματα είναι οι 2 μοναδικές εταιρίες που φτιάχνουν UPS στην αγορά). Αν έχεις σκοπό να το επιστρέψεις για να πας σε EATON είναι καλή κίνηση, βέβαια δεν ξέρω αν θα στο δεχτούν το παρόν UPS σου και αν θα το θεωρήσουν λειτουργικό πρόβλημα το θέμα θορύβου. Αν δεν καταφέρεις να το επιστρέψεις, μπορείς να του αλλάξεις τον ανεμιστήρα σε κάτι άλλο (στα ίδια CFM όμως μην πάθει χειρότερη ζημιά η συσκευή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 RMA λογω προβληματικης σειριακης.Αν ειναι σε εγγυηση φυσικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.