Jump to content

Σύνδεση laptop με τηλεόραση samsung 5003

johny111

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Θέλω να συνδέσω laptop και τηλεόραση για την προβολή ταινιών και θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Η τηλεόραση είναι μια samsung ue40d5003 με εξόδους scart, usb, hdmi.

Το laptop είναι ενα toshiba tecra r10-10s με εξόδους usb, vga, esata και την κλασική εξοδο για ακουστικά.

Το μόνο που σκέφτηκα είναι να παρω απο ebay ενα καλώδιο hdmi σε vga και rca και ενα 3.5mm Audio Jack Out Plug to 2 RCA Splitter. Κάπου εκεί διάβασα ότι χρειάζεται και ANALOGUE TO DIGITAL CONVERTER που ανεβάζει πολύ το κόστος και χάθηκα. Είναι σωστές οι σκέψεις μου? Χρειάζονται όλα αυτά? υπάρχει άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ πολύ

σωστή είναι η σκέψη σου, θες vga σε HDMI, αν η tv σου δεν έχει vga in.

Πάει 37Ευρώ+ νομίζω το κουτάκι αυτό που κάνει τη μετατροπή.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/10167/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-VGA-%CF%83%CE%B5-HDMI-%CE%BC%CE%B5-USB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86-c

Τελικά βρέθηκε εν μέρη η λύση. Για όποιον πιθανόν το χρειαστεί στο μελλον, ο τρόπος περιγράφεται στο ακόλουθο link

youtube.com/watch?v=2BbwvFMQ9Fk

Είναι απλά μια αλλαγή στο software της τηλεόρασης.

Επιτρέπει απλά την τηλεόραση να παίζει βιντεο από usb, κάτι που δεν ήταν εφικτό νωρίτερα.

Οπότε πλέον δεν υπάρχει αμεση αναγκη να συνδεθεί με το laptop.

φιλε μου, η συγκεκριμενη 5003 παιζει τα παντα απο την USB...!! δεν χρειαζεται PC, για να παιξει ταινιες..! μονο ενα καλο φλασακι!

εχει ενσωματωμενο media player, και μαλιστα παιζει και DTS ηχο!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.