Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2011 Λεπον.Φιλος μου δωσε το 360 του που του ειχε πεταξει το γνωστο θεμα 5 μερες μετα την ληξη της εγγυησης.Δεν ασχοληθηκε και μπηκε στην ακρη.Μου το εδωσε μπας και το αναστησω.Επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με δαυτο και ενω βρισκω απειρα tutorial κλπ στο ιντερνετς ελεγα να το κανουμε "συλλογικα" φτιαχνοντας το.So...HOW DO WE START λαμπιτες?
NoDsl Δεκέμβριος 26, 2011 #2 Δεκέμβριος 26, 2011 Λεπον.Φιλος μου δωσε το 360 του που του ειχε πεταξει το γνωστο θεμα 5 μερες μετα την ληξη της εγγυησης.Δεν ασχοληθηκε και μπηκε στην ακρη.Μου το εδωσε μπας και το αναστησω.Επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με δαυτο και ενω βρισκω απειρα tutorial κλπ στο ιντερνετς ελεγα να το κανουμε "συλλογικα" φτιαχνοντας το.So...HOW DO WE START λαμπιτες?Let me google that for you
Nephiλiμ Δεκέμβριος 26, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 26, 2011 Let me google that for youενω βρισκω απειρα tutorial κλπ στο ιντερνετς ελεγα να το κανουμε "συλλογικα" φτιαχνοντας το.
NoDsl Δεκέμβριος 26, 2011 #5 Δεκέμβριος 26, 2011 ενω βρισκω απειρα tutorial κλπ στο ιντερνετς ελεγα να το κανουμε "συλλογικα" φτιαχνοντας το.define "συλλογικα" :baby:
Lazy Dog Δεκέμβριος 26, 2011 #6 Δεκέμβριος 26, 2011 define "συλλογικα" :baby:Να πει ο καθενας τα δικα του και στο τελος ο Neph να κανει του κεφαλιου του :hehe:
d|smal Δεκέμβριος 26, 2011 #7 Δεκέμβριος 26, 2011 το δοκιμασες καθολου? ποσα κοκκινα λαμπακια αναβουν? αναβοσβηνουν?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.