Jump to content

Tεζάρισε μετά από restart. Γιατί; --> RMA @ Eshop

hayabusa

Recommended Posts

πατας το σταρτ. σε ποιο led σταματαει? ή σε ποιο ξανααρχιζει απο την αρχη?

εμενα μου εκαν ε κουλα η 4αρα που ειχα με την μνημη στο πρωτο σλοτ. τα 2-4 ειναι τα main slots αλλα λογικα θα εχεις ηδη δοκιμασει και εκει. αν οχι, βαλτην στο τερμα τελευταιο και δοκιμασε.

Λες για τα ledακια που ειναι πισω απο το 20πινο ε;

Ενω κανονικα θα επρεπε να αναβουν καινα σβηνουν με την σειρα, οπωε οταν τη δοκιμαζαμε στα σερβις τωρα αναβει το λεντακι του επεξεργαστη και μενει μονιμα αναμμενο.

Αυτο με τις μνημες το εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα...

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Στην τρίτη φωτο δεξιά πάνω είναι καλοριφέρ ηλεκτρικό αυτό που βλέπω? Αυτά τα διαόλια των 4-5 KW? Για βγάλτο τελείως από την μπρίζα αν θέλεις.Η περίπτωσή σου χρειάζεται ριξηκέλευθες λύσεις :wall:

Στην τρίτη φωτο δεξιά πάνω είναι καλοριφέρ ηλεκτρικό αυτό που βλέπω? Αυτά τα διαόλια των 4-5 KW? Για βγάλτο τελείως από την μπρίζα αν θέλεις.Η περίπτωσή σου χρειάζεται ριξηκέλευθες λύσεις :wall:

Ναι, ενα σωμα λαδιου ειναι αλλα οχι τοσο μεγαλης ισχυος. Τεσπα το εβγαλα αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι. Αλλωστε αν πηγαινε να τραβηχτει περισσοτερο ρευμα απο την πριζα απλα θα επεφτε η ασφαλεια υποθετω. :)

clear cmos, βγαζεις τα παμτα απο μπριζες τα αφηνεις ενα 5λεπτο και μετα ξαναδοκιμασε. 4870Χ2 ειναι αυτη που βλεπω?

clear cmos, βγαζεις τα παμτα απο μπριζες τα αφηνεις ενα 5λεπτο και μετα ξαναδοκιμασε. 4870Χ2 ειναι αυτη που βλεπω?

Εχω κανει απειρα. Και με τον γνωστο τροπο (οπως περιγραφεις) και με το κουμπακι της μητρικης. Τιποτα....

Ναι η 4870Χ2 ειναι η καρτα

δλδ τι γινετε ρε συ, πατας το κουμπι και τπτ? κοιτα καποτε μου ειχε συμβει αυτο που λες αλλα ηταν μεσα σε κουτι και μια βιδα το βραχυκυκλωνε

δλδ τι γινετε ρε συ, πατας το κουμπι και τπτ? κοιτα καποτε μου ειχε συμβει αυτο που λες αλλα ηταν μεσα σε κουτι και μια βιδα το βραχυκυκλωνε

ναι, ακριβώς όπως το λες. μονο που απλά τα ανεμιστήρια γυρνάνε σε πολύ χψαμηλές στροφές.

Σε κάποια φάση πριν απο πολλ΄η ώρα και ακόμη περισσότερες προσπάθειες τα φουρφούρια άρχισαν να σβουράνε δυνατά, όπως όταν κάνει τους ελέγχους κατά το ποστ. Ενώ όμως επαναλαμβανονταν και η οθόνη πάλι δεν ειχε σήμα υπέθεσα ότι η μητρικη απλά κάνει το ενα reset πίσω από το άλλο.

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] δοκίμασε μια φορά δίχως κάρτα γραφικών !! θα ξεκινήσει κανονικά ??

δοκίμασε με μια άλλη κάρτα γραφικών...

για βαλε τη καρτα γραφικων σε αλλο σλοτ της μητρικης

την έχω δοκιμάσει σε όλα με το ίδιο αποτέλεσμα.

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] δοκίμασε μια φορά δίχως κάρτα γραφικών !! θα ξεκινήσει κανονικά ??

δοκίμασε με μια άλλη κάρτα γραφικών...

το δοκίμασα και αυτό και πάλι δεν λέει να προχωρήσει.

πήρες το κουτί όπως είναι στο πλαίσιο και δούλευε και σπίτι σου δεν δουλέυει????

έτσι ακριβώς με τη διαφορά ότι δεν τα είχα πάει στο κουτί αλλά το καθένα με τη συσκευασία του.

Κάτι ακόμη. Χτες βράδυ, μου έκανε άλλη μια φορά αυτά τα απανωτά reset που ανεφερα. Τότε πρόσεξα ότι προχωράει, σβήνοντας το led του επεξεργαστή και κολλώντας στο led της μνήμης μέχρι να κάνει reset.

:wall::wall::wall:

άστο λίγη ώρα εκτός ρεύματος, άλλαξε την μπαταρία της μητρικής μήπως δεν πατάει καλά?

Και κάτι άλλο μήπως στο κάνει το κουτί το πρόβλημα? Εσύ τώρα πως δίνεις ρεύμα, αν χρησιμοποιείς το κουτί παρόλο που τα έχεις έξω μπορεί από εκεί να γίνεται κάτι... Για δες το λίγο γιατι σε ένα άλλο ποστ είχε ένα άκυρο καλώδιο που έκανε βραχυκύκλωμα..http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/boot-loop-se-kainourio-pc-103066.html, αλλιώς πάρτα όλα με το κουτί μαζί αυτή την φορά

μα τα χίλια τρανζίστορ....ξαφνικά αποφάσισε να μπουτάρει κανονικά. :magic:

Τώρα να το ρισκάρω να τα βάλω όλα στο κουτί ή να βγάλω και τον ssd και να τα αφήσω πάνω στο γραφείο ; :p

Δεδομένου ότι αυτά τα παρατράγουδα συμβαίνουνε στον χώρο σου θεωρώ πως κάτι συμβαίνει με το ρεύμα η/και τα πεδία εκεί γύρω.Σε κάποια φάση έλεγξε τι παίρνεις από ΔΕΗ πάντως,μην το αφήσεις

Λοιπον. Τα πραγματα μπηκαν στο κουτακι, και παρα το οτι εκανε τα τρελα του μια φορα, μετα επαιξε κανονικα. Και restarts κλπ ολα κανονικα.

Για να δωσω ενα στοιχειο προς σκεψη, οταν δουλεψε για πρωτη φορα η μητρικη σημερα το μονο που ειχε γινει ηταν πως για καποια ωρα εμεινε αναμμενη στο ρευμα αλλα σε κατασταση ηρεμιας (χωρις να την πειραξω ουτε μια φορα)

Μιλωντας με καποιο φιλο λοιπον υποθεσαμε οτι μπορει απλα να επρεπε να φορτιστουν τιποτα πυκνωτες πριν μπορεσει να μπουταρει.

Ισχυει λετε ;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι οι πυκνωτες φορτιζουν ακαριαια

απλα οταν τους αφησεις αργουν να αδειασουν

Δεν ισχυει αυτο με τους πυκνωτες.εγω για φλασια της μητρικης σου το βλεπω.

αγιασμο εκανες?:p

τελικά όντως, μάλλον φλασιά της μητρικής ήταν.

Είχα αφήσει το μηχάνημα ανοιχτό από την ώρα που έφυγα το πρωί, και γυρνώντας πριν καμιά ώρα το βρίσκω κλειστό.

Λέω, θα μπήκε σε αναμονή. Το ανάβω και πάλι ακριβώς τα ίδια με πριν...

Η πλάκα είναι ότι το πρωί είχα μπει κανονικά στα windows, είδα θερμοκρασίες κλπ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Επειδή έχω απογοητευτεί τελείως με αυτή την ιστορία θα πάω άυριο μια τελευταία φορά στο eshop (καθότι η περίπτωση του τροφοδοτικού που είναι από το Πλαίσιο αποκλείεται πλέον πιστεύω), όλο το κουτί όπως είναι, θα παρακαλέσω το παιδί να το τσεκάρει και ελπίζω να επιστρέψω με αντικατάσταση ή πιστωτικό στη χειρότερη.

:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

edit: Αν είναι όντως η μητρική τελικά και όχι ο ανάδρομος Ερμής (γιατί δεν ξέρω πραγματικά τι να υποθέσω πια) μάλλον θα διαπιστωθεί γρήγορα το πρόβλημά της καθώς εκτός των άλλων οι δύο ανεμιστήρες που έχω στο κουτί σε τουλάχιστον δύο από τις υποδοχές που έχει δεν παίζουν (σε κάποιες άλλες πάλι ανάβουν)

hayabusa ουτε εργο να γυρνούσες ρε φίλε εχω πεθάνει στο γέλιο εν μερη με το πρόβλημα σου..

Εγω λεω να φωνάξεις τον dean και sam winchester απο το supernatural στο σπίτι σου :p

Περα απο την πλάκα στάνταρ μητρική είναι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.