Jump to content

Tεζάρισε μετά από restart. Γιατί; --> RMA @ Eshop

hayabusa

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply
ναι, κι εγώ έτσι λέω. άλλωστε και η ισχύς του νομίζω επαρκεί άνετα για το σύστημά μου.

η ισχύς πιστεύω πως 10000% σε καλύπτει με το τωρινό σου σύστημα..βέβαια αν στο μέλλον αποφασίσεις να πας σε κανένα hi-end dual gpu setup εκεί τα watt του corsair σίγουρα θα είναι λίγα

Πριν λίγο με πήρε ο τεχνικός από το Πλαίσιο.

Το τροφοδοτικό λέει δεν δείχνει να έχει πρόβλημα...What the...???:wall::wall::wall:

Το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να μην δοκίμασε με κάρτα γραφικών σαν τη δική μου και του το είπα. Μου απάντησε πως θα το τσεκάρει και θα με ενημερώσει ξανά...

Τι στο καλό συμβαίνει ρε παιδιά ; Ξαφνικά δεν δίνουν αρκετό ρεύμα οι πρίζες μου ; :wall:

Μόλις με ξαναπήρε τηλ ο τεχνικός. Δοκίμασε λέει και με μια 6870 και πάλι δούλεψε.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Για να λέμε και τα καλά ομως, μου πρότεινε για να με εξυπηρετήσει να πάω και τα υπόλοιπα κομμάτια εκεί να τα τσακάρουμε μαζί χωρίς χρέωση ώστε να δούμε τι μπορεί να φταίει και να μην τραβιέμαι συνέχεια. :T:

Θα φύγω σε κανα μισάωρο και θα μόλις γυρίσω θα ενημερώσω :)

back from Plaisio με τις θετικότερες των εντυπώσεων.

Τα παιδιά τσέκαραν υπομονετικά τα πάντα (χωρίς να υποχρεωμένοι), διαπίστωσαν ότι πράγματι κάτι έτρεχε με το τροφοδοτικό και μετά από λίγο εγκρίθηκε από τα κεντρικά η αντικατάσταση (χωρίς να πληρώσω διαφορά μάλιστα) με το corsair.

Αν και θα ήθελα να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τα ονόματα όλων όσων με εξυπηρέτησαν δεν θα το κάνω για διάφορους -ευνόητους ή μη- λόγους.

Το μόνο που θα πω είναι πως εγώ είδα το παλιό γνωστό καλό Πλαίσιο που πάντα ήξερα και μπράβο τους που παρά το κράξιμο που τρώνε κατά καιρούς δεν το βάζουν κάτω.

Προσωπικά πιστεύω (όπως και παλιότερα είχα γράψει) ότι όποιος πάει και εξηγήσει σωστά και ήρεμα το πρόβλημά του χωρίς να προσπαθήσει να τους εξαπατήσει κλπ δεν θα έχει πρόβλημα και θα έχει και άψογη αντιμετώπιση.

Αύριο με το καλό θα ξαναστήσω το σύστημα και ελπίζω όλα να πανε καλά αυτή τη φορά, χωρίς παρατράγουδα :)

οκ, σηκώνω τα χέρια...τα ξαναβαλα πάλι πάνω, στο σπίτι, και πάλι δεν ανάβει.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει εδώ ή τι μπορεί να κάνω λάθος. Να μην είχα ξανακάνει τη διαδικασια άλλες άπειρες φορές θα έλεγα οκ.

Αλλά τι στα κομμάτια. 4 καλώδια ειναι (δυο στη μητρική και δύο στην κάρτα) που ακόμη και λάθος να ήθελα να τα βάλω δεν γινεται...

:wall: :wall: :wall: :wall:

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Στέξε γιατί είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση.

Σου αλλάξαν την cpu στο eshop, αφού δοκιμάσατε άλλη cpu του nord, με την οποία bootαρε. Την δοκιμή την κάνατε στο κατάστημα, από ότι κατάλαβα.

Το φέρνεις σπίτι, γιοκ.

Σου άλλαξαν το psu στο Πλαίσιο, με το οποίο οποίο νέο psu υποτίθεται boot-αρε στο κατάστημα.

Το φέρνεις σπίτι, γιοκ.

Σωστά τα λέω;

Μπας κ έχει θέμα η πρίζα η το πολυπριζο?

μπα. έχω δοκιμ΄ασει σε τρία διαφορετικά εκ των οποίων το ένα ήταν και σε διαφορετική ασφάλεια στον πίνακα.

Στέξε γιατί είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση.

Σου αλλάξαν την cpu στο eshop, αφού δοκιμάσατε άλλη cpu του nord, με την οποία bootαρε. Την δοκιμή την κάνατε στο κατάστημα, από ότι κατάλαβα.

Το φέρνεις σπίτι, γιοκ.

Σου άλλαξαν το psu στο Πλαίσιο, με το οποίο οποίο νέο psu υποτίθεται boot-αρε στο κατάστημα.

Το φέρνεις σπίτι, γιοκ.

Σωστά τα λέω;

έτσι ακριβώς. να συμπληρώσω ότι και στο Πλαίσιο όλες οι δοκιμές μπροστά μου έγιναν :)

αυτή τη στιγμή η μητρική είναι έξω από το κουτί , σε μη αγώγιμη επιφάνεια για αποφυγή τυχόν βραχυκυκλώματος, μόνο με επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και μια μνήμη.

Το έχω δοκιμάσε και τις υπόλοιπες φορές αυτό αλλά...

Έτσι μου έρχεται, να βγάλω 2-3 φωτογραφίες το setup και να τις ποστ'αρω εδώ μήπως τυχόν και υπάρχει κάποιο ηλίθιο σφάλμα μπροστά στα μάτια μου και δεν το βλέπω...

Για δειτε...Ελπιζω να βλεπονται. Πρωτη και τελευταια φορα που ανοιγω την καμερα του tablet

Edit

Αλεξανδρε αυριο θα κανονισω να παρεις πισω τον επεξεργαστη σου. Σε ευχαριστω πολυ :T:

[MENTION=1026]naz[/MENTION] : δεν εχω πολυμετρο τωρα. Αλλα και παλι, ολες οι αλλες συσκευες στο σπιτι οπως και ολοι οι αλλοι υπολογιστεςπαιζουν κανονικα.

post-3673-1416075740,9785_thumb.jpg

post-3673-1416075741,0403_thumb.jpg

post-3673-1416075741,0764_thumb.jpg

πατας το σταρτ. σε ποιο led σταματαει? ή σε ποιο ξανααρχιζει απο την αρχη?

εμενα μου εκαν ε κουλα η 4αρα που ειχα με την μνημη στο πρωτο σλοτ. τα 2-4 ειναι τα main slots αλλα λογικα θα εχεις ηδη δοκιμασει και εκει. αν οχι, βαλτην στο τερμα τελευταιο και δοκιμασε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.