Jump to content

Tεζάρισε μετά από restart. Γιατί; --> RMA @ Eshop

hayabusa

Recommended Posts

Eίσαι Πάτρα αν δεν κάνω λάθος, έτσι δεν ειναι ;

Πολύ θα ήθελα να μου τον στείλεις αλλά αν υποθέσουμε τον στέλνεις αύριο κιόλας δεν θα πάρει 2-3 μέρες να έρθει; Εκτός κι αν υπάρχει τρόπος (και τα μεταφορικά είναι δικά μου εννοείται σε κάθε περίπτωση) να έρθει λίγο συντομότερα οπότε το προχωράμε αμεσα :)

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :T:

αν μπορεις να κανεις ενα δρομολοι αυριο να σε δωσω εγω εναν (αμπελοκηπους ειμαι) να κανεις δουλεια σου, μπορω να σου εχω εναν athlon 250 :mobile1:

ή και αργα αργα σημερα (ειμαι δουλεια ακομα)

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Για σήμερα πολύ δύσκολο αλλά αύριο το απόγευμα θα περάσω οπωσδήποτε (ή θα σου στείλω τον father που δουλεύει εκεί κοντά)

Αν σου είναι εύκολο στείλε μου ένα πμ με λεπτομέρειες για να κανονίσουμε

Σε υπέρ-ευχαριστώ :)

Μόλις επέστρεψα από το μέτωπο..

Η μητρική με τον επεξεργαστή του AMDnord πόσταρε κανονικά.

Όσο για τον επεξεργαστή ο τεχνικός εκεί μου είπε πως ίσως και σήμερα να έρθει η αντικατάσταση οπότε θα με ειδοποιήσει να πάω να τον παραλάβω.

PS: Δεν ξέρω πώς, αλλά τα ζώα στο Μενίδι είχαν σφηνώσει ανάποδα την μπαταρία της μητρικής και δεν το παρατήρησα ούτε όταν την παρέλαβα αλλά ούτε και όταν γύρισα σπίτι την πρώτη φορά, το είδε τώρα το παλικάρι στην Καλλιθέα. :wall:

Αυτά...Αν όλα πάνε καλά, πιστεύω και ίσως και σήμερα θα το ξαναστήσω το μηχανάκι επιτέλους

μόλις γύρισα με τον νέο επεξεργαστή στα χέρια (τεσταρισμένο στη μητρική κιόλας) και την μητρική μου.

Παρά τα όσα ακούγονται εγώ θα πω πως τελικά έμεινα ευχαριστημένος (ακόμη μια φορά), και θεωρώ δικό μου λάθος ότι την πρώτη φορά πήγα στο κατάστημα του Πειραιά.

Τα παιδιά στην Καλλιθέα ήταν ΑΨΟΓΑ και τους ευχαρίστησα και από κοντά.

Επίσης οφείλω να ομολογήσω ότι με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός πως ενώ ακόμη και τώρα ο επεξεργαστής είναι διαθέσιμος κατόπιν παραγγελίας στο site η αντικατάσταση ήρθε μέσα σε μόλις δύο μέρες.

Νομίζω πως το θέμα έκλεισε, το στήσιμο θα αρχίσει σε λίγα λεπτά, και ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχατε για τη βοήθεια και τα σχόλιά σας :T:

δεν μπορώ να καταλάβω τι στα κομμάτια έχω κάνει και με έχουν καταραστεί...

Τα βάζω όλα πάνω ευτυχώς όχι μέσα στο κουτί και πάλι το μηχάνημα δεν ποστάρει, ακριβώς όπως πριν.

Wtf ? Τροφοδοτικό να υποθέσω ; Τρέξιμο στο πλαίσιο τώρα ;

Μηπως εισαι λιγο γκαντεμοσαυρος; :p Για μενα οι επιλογες θα ηταν:

1. μνημες (λογικα τις εχεις τεσταρει)

2. τροφοδοτικο

3. μηπως γινεται καποιο βραχυκυκλωμα ετσι οπως τα εχεις στησει

Οσο για το e-shop, ειναι αλυσιδα. Δεν νοειται να εχεις διαφορετικη αντιμετωπιση απο καταστημα σε καταστημα. Απλα επιβεβαιωνει τον κανονα που υπαρχει στην ελλαδιτσα, ο,τι κι αν προσπαθεις να κανεις εξαρταται απο το ποιο ατομο/ατομα εχεις απεναντι σου για να συνεργαστεις. Απο αστυνομια και εφορια μεχρι το e-shop... :fist:

ολα αυτά που λες τα έχω δοκιμάσει. βραχυκύκλωμα δεν γινεται. το απέκλεισα και αυτό πριν λίγο.

Να πω το εξής:

Όταν την τέσταρε μπροστά μου ο τεχνικός του eshop στη αρχή η μητρική ανοβόσβηνε με τη σειρά κάποια leds στο πάνω αριστερά μέρος. Tώρα δεν το κάνει αυτό, ούτε και πριν το έκανε. Υποθέτω είναι κάποιο διαγνωστικό που δεν το περνάει.

Καμιά ιδέα περαιτέρω ;

edit: Αυτό που φοβάμαι ότι αν όντως έχει θέμα το τροφοδοτικό και πήρε μαζί του και τον επεξεργαστή τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έβγαλε νοκ-αουτ και αυτόν που πήρα σήμερα οπότε τρέχα γύρευε πάλι με το eshop...:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

To PSU πήγε παραδοθηκε πριν λίγο στο σέρβις του Πλαίσιου.

Ο τεχνικός δυστυχώς όσο κι αν τον παρακάλεσα μου είπε ότι η διαδικασία θα πάρει 2 εργάσιμες, οπότε στην αναμονή και πάλι.

Btw, αν και τυπικά είναι σωστό, είχα τελείως "τυπική" αντιμετώπιση σε σχέση με το eshop που το παλικάρι είχε ασχοληθεί επιτόπου κλπ.

Anyway, από δευτέρα λογικά θα υπάρχουν νεότερα...

δεν τα παιρνεις ολα μαζι να ερθεις αυριο απο σπιτι να τα δοκιμασουμε ολα? και τροφοδοτικα εχω και μνημες και μητρικες και επεξεργαστες :p

(εχω και προφιτερολ στο ψυγειο :p)

μου φαίνεται τελικά κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει. :)

Btw, το τροφοδοτικό ήταν αυτό: Silverstone Element SST-ST85EF PSU 850W - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Σε περίπτωση που διαπιστώσουν βλάβη πιστεύετε αξίζει να ξαναπάρω το ίδιο ή να κοιτάξω για κάτι άλλο;

(πάντα για το σύστημα της υπογραφής μιλάμε)

( [MENTION=403]crmaris[/MENTION] )

πήγαινε σε άλλο PSU. Το συγκεκριμένο από ότι λέει ο φίλος Wolf είναι για τις κλωτσιές.

Silverstone Element ST85EF 850W Review

Ok, ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Ποιο θα προτεινες εσυ με γνωμονα να σηκωνει το συστημα, να ειναι αξιοπιστο και να μην ξεφευγει σε κοστος;

Btw, παιζει να την ακουσε το τροφοδοτικο και να πηρε μαζι του και τον επεξεργαστη;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

συγνώμη για το double post αλλά για να το δουν πιο πολλοί.

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω τρία:

CoolerMaster Silent Pro PSU (700W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

CoolerMaster GX Series 750W PSU (RS750-ACAAE3-EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified (CMPSU-650TXV2EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Τι προτείνετε ; :)

(Αν φυσικά αποδειχθεί ότι έχει πρόβλημα το silverstone και χρειαστεί αντικατάσταση)

ερώτηση plaisio only??

αν όχι

να τολμήσω να προτείνω ένα seasonic...

seasonic 650w non modular

βέβαια την καλύτερη άποψη την έχει ο crmaris

από τα άλλα...το corsair....

ας μην ξεχνάμε πως ένα coolermaster άφησε αυτό τον κόσμο στο test bed του fagana

dead cm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.