Jump to content

Tεζάρισε μετά από restart. Γιατί; --> RMA @ Eshop

hayabusa

Recommended Posts

man αν κατάλαβες αυτό τότε ίσως δεν κατάλαβες καλά.δεν είπα κάτι τέτοιο η πρώτη mobo κρατούσε σταθερό multi ενώ η επόμενη όχι! μικρο το κακό βέβαια θα μου πεις αλλά αφού δεν μου το χάρισαν απαιτώ αυτό που αγοράζω να είναι τζι τζι και να μην έχει κανένα ελάττωμα!

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

έγινε οτι σήμερα δεν πρόλαβα να πάω :p

Αύριο όμως θα πάω στην Καλλιθέα και ελπίζω να βγάλουμε άκρη όσο το δυνατόν συντομότερα (παρεμπιπτόντως από 1-2 γνωστούς είχα ακούσει καλά λόγια για τα παιδιά του σέρβις εκεί)

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Σε πρώτη φάση τα παιδιά στην Καλλιθέα έδειξαν να ξέρουν πραγματικά τι τους γίνεται και μετάνιωσα που δεν πήγα από την πρώτη στιγμή εκεί.

Η μητρική παρεήφθη και τώρα αναμένεται να γίνει έλεγχος. Ο τεχνικός (με τον οποίο και μίλησα και ήταν και αυτός άψογος) μου είπε πως δεν είχε διαθέσιμο ΑΜ3 επεξεργαστή για να την τεστάρει και θα έπρεπε ή να περιμένουμε μέχρι να βρουν ή να τη στείλει στο Μενίδι. Φυσικά επέλεξα την πρώτη επιλογή γιατί είδαμε τι καραγκιοζιλίκια έκαναν στα κεντρικά.

Στο μεταξύ τους ζήτησαν να επικοινωνήσουν με το κατάστημα του Πειραιά όπου βρισκόταν ο επεξεργαστής και αφού έγινε αυτό μάθαμε ότι ακόμη (από το Σάββατο τον είχα πάει) ήταν εκεί και δεν τον είχαν στείλει πίσω για αντικατάσταση.

Πήγα λοιπόν και τον πήρα, τον πηγα στο σέρβις της Καλλιθέας (αφού έγιναν οι διάφορες εσωτερικές συννενοήσεις που έπρεπε να κάνουν) και αυτοί θα τον στείλουν σήμερα το απόγευμα στο Μενίδι μαζί με την αίτηση αντικατάστασης.

Το μόνο κακό είναι οτι συγκεκριμένος δεν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτος και λογικά θα καθυστερήσει κάπως να έρθει.

Επομένως, πάλι εν αναμονή....

ΥΓ: Σχετικά με την μητρική υπάρχει και η δυνατότητα να τους πάω εγώ έναν επεξεργαστή, να τον βάλουν πάνω και να δουν επιτόπου τι γίνεται, οποτε αν υπάρχει κάποιο καλό παιδί που μπορεί να μου δανείσει έναν οποιονδήποτε ΑΜ3 cpu για 1-2 ωρες σήμερα αύριο (πέριξ Μοσχάτου) θα μου έκανε τεράστια εξυπηρέτηση και θα το εκτιμήσω πάρα μα πάρα πολύ

φίλε εμένα η υπομονή μου θα είχε λήξει προ πολλού...από τις 25/12 παιδεύεσε με το e-shop (2 εβδομάδες) μα το θεό θα περίμενα να γεμίσει το κατάστημα με 5-10 πελάτες και θα έμπαινα με το μπαστούνι του baseball...όχι μόνο σου χάλασαν την CPU αλλά κάνουν ότι τα έλεγξαν κιόλας...

χαρά στην υπομονή σου...εύγε!

Σορυ που πετάγομαι αλλα τοσο καιρο που το κράζουμε και εσυ, πήγες και αγόρασες απο echop?

τςτςτς :nono:

φίλε εμένα η υπομονή μου θα είχε λήξει προ πολλού...από τις 25/12 παιδεύεσε με το e-shop (2 εβδομάδες) μα το θεό θα περίμενα να γεμίσει το κατάστημα με 5-10 πελάτες και θα έμπαινα με το μπαστούνι του baseball...όχι μόνο σου χάλασαν την CPU αλλά κάνουν ότι τα έλεγξαν κιόλας...

χαρά στην υπομονή σου...εύγε!

Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου, όχι απόλυτα όμως. Με δεδομένο ότι στον Πειραιά δεν έχει σέρβις, ακόμη και να πήγαινα νευριασμένος να κάνω φασαρία τι ακριβώς θα κέρδιζα; Ο κάθε υπάλληλος εκεί δεν έχει την δυνατότητα να κάνει τιποτα περισσότερο από το να διεκπεραιώση τις παραγγελίες του καταστήματος.

Αν η ιστορία είχε γίνει με το σέρβις της Καλλιθέας τοτε ναι, θα το είχα χειριστεί τελείως διαφορετικά.

Σορυ που πετάγομαι αλλα τοσο καιρο που το κράζουμε και εσυ, πήγες και αγόρασες απο echop?

τςτςτς :nono:

Η αγορά δεν έγινε άμεσα από το eshop αλλά από αγγελία και τα πράγματα ήταν σχεδόν καινούργια. Που να το φανταστώ; Άλλωστε προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτούς ;)

Τεσπα, το θέμα είναι ότι τώρα μάλλον τα πράγματα μπήκαν σε μια κάποια σειρά.

anyway εδώ δεν έχεις και άδικο, και αυτοί μια δουλειά κάνουνε και πληρώνονται 500 εουρος... αλλά πάει καιρός με το πρόβλημα σου...αυτό είναι που με ενοχλεί προσωπικά...πάντως ελπίζω στην ανάσταση του πισιού ΣΥΝΤΟΜΑ!!! :rap:

Μερικες φορες ειναι μην σου τυχει ή μη πεσεις σε περιπτωση γιατι θα τρεχεις .Οπως εδω,φυσικα. Βεβαια αυτο δεν δικαολογει το εchop, με την καμια...ισα ισα ο πελατης εχει παντα δικιο (ετσι δεν λεμε? ). Οπως επισης και ολη αυτη η ταλαιπωρια ,απο το τιποτα.

Καλη ξεκουραση.:hang3:

Τεσπα, το θέμα είναι ότι τώρα μάλλον τα πράγματα μπήκαν σε μια κάποια σειρά.

sorry αλλα μια τρυπα στο νερο, ξανα στα κεντρικα θα παει που αναρωτιεμαι τι θα κανουν εκει που δεν εκαναν τη πρωτη φορα. Χανεις το χρονο σου, τραβα μονος σου στο μενιδι και απαιτησε ΕΠΙΤΟΠΟΥ να αρχισουν τον ελεγχο, ειδαλως τη νομικη οδο

αν δεν βγει ούτε και τώρα άκρη εννοείται πως αυτό θα κάνω, γιατί και η υπομονή έχει τα ορια της.

ΥΓ: Σχετικά με την μητρική υπάρχει και η δυνατότητα να τους πάω εγώ έναν επεξεργαστή, να τον βάλουν πάνω και να δουν επιτόπου τι γίνεται, οποτε αν υπάρχει κάποιο καλό παιδί που μπορεί να μου δανείσει έναν οποιονδήποτε ΑΜ3 cpu για 1-2 ωρες σήμερα αύριο (πέριξ Μοσχάτου) θα μου έκανε τεράστια εξυπηρέτηση και θα το εκτιμήσω πάρα μα πάρα πολύ

Για αρχη καλο κουραγιο.Οσο για το Β εχω τσιπιγιου αλλα ειμαι μερικα μερικα αρκετα μερικα

klm μακρια :p Αν δεν βιαζεσε παντως λες.:T:

Eίσαι Πάτρα αν δεν κάνω λάθος, έτσι δεν ειναι ;

Πολύ θα ήθελα να μου τον στείλεις αλλά αν υποθέσουμε τον στέλνεις αύριο κιόλας δεν θα πάρει 2-3 μέρες να έρθει; Εκτός κι αν υπάρχει τρόπος (και τα μεταφορικά είναι δικά μου εννοείται σε κάθε περίπτωση) να έρθει λίγο συντομότερα οπότε το προχωράμε αμεσα :)

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :T:

Δυστηχως δεν ειμαι Πατρα. Θεσσαλονικη , Χαλκιδικη μερια :p

moar less τοσο θα παρει παντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.