Jump to content

Tεζάρισε μετά από restart. Γιατί; --> RMA @ Eshop

hayabusa

Recommended Posts

Μόλις μίλησα με eshop.

Ο υπάλληλος μου είπε επί λέξη ότι "τα προϊόντα έχουν επισκευαστεί και έχουν επιστραφεί στο κατάστημα"

Δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς επισκεύασαν την μητρική ή τον επεξεργαστή;

Θα πάω να τα πάρω αύριο και αφού τα βάλω μπρος θα ενημερώσω ξανα.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Καλη χρονια, ε το επισκευασανε σου λεει. Του αλλαξανε λαδια, φιλτρο, μπουζι, τσεκαρανε τους πυκνωτες, σηκωσανε στη μπαρα απο κατω να δουνε τη πισω μερια της μητρικης, αλλαξανε τα υγρα φρενων κοκ...

Πλακα κανω φυσικα αλλα ελπιζω να σου την εχουν αλλαξει, πηγαινε σημερα και δες ανοιχτα ειναι

Τον επεξεργαστή δοκίμασες να τον βγάλεις και να τον ξαναβάλεις στη μητρική? oldschoolia αυτό που σου λέω αλλά το έχω δει,μη ρωτάς πως και γιατί :p.Αν δεν το έκανες εσύ ίσως το κάνανε οι " ειδικοί " του service και τσάμπα ταλαιπωρήθικες τόσες μέρες

Καλη χρονια, ε το επισκευασανε σου λεει. Του αλλαξανε λαδια, φιλτρο, μπουζι, τσεκαρανε τους πυκνωτες, σηκωσανε στη μπαρα απο κατω να δουνε τη πισω μερια της μητρικης, αλλαξανε τα υγρα φρενων κοκ...

Πλακα κανω φυσικα αλλα ελπιζω να σου την εχουν αλλαξει, πηγαινε σημερα και δες ανοιχτα ειναι

κι εγώ αυτά σκέφτηκα στην αρχή. :p

Πάντως είχα εξαρχής σκοπό να πάω σήμερα από εκεί να δω τι γίνεται.

Το θέμα είναι ότι πώς να την αλλάξουν αφού δεν υπήρχε η ίδια διαθέσιμη πουθενά;

Τεσπα, σε λίγες ώρες θα δείξει :)

Τον επεξεργαστή δοκίμασες να τον βγάλεις και να τον ξαναβάλεις στη μητρική? oldschoolia αυτό που σου λέω αλλά το έχω δει,μη ρωτάς πως και γιατί :p.Αν δεν το έκανες εσύ ίσως το κάνανε οι " ειδικοί " του service και τσάμπα ταλαιπωρήθικες τόσες μέρες

και αυτό όπως και διάφορες άλλες δοκιμές τις είχα κάνει πριν αναγκαστώ να τα πάω στο eshop. Αν ριξεις μια ματιά στις προηγούμενες σελιδες θα το δεις ;)

Λοιπόν, γύρισα πριν λίγο και η ιστορία έχει ως εξής:

Τα πράγματα στάλθηκαν πίσω με τις εξής σημειώσεις:

Cpu: Ελέγχθηκε, οκ

Mobo: Ελέγχθηκε, POST Ok, Bios Update Ok

(Απορώ για αυτά που έγραψαν για την μητρική αλλά τεσπα)

Η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν είδα ότι ηταν τυλιγμένα σε bubblewrap, ούτε καν ένα αντιστατικό σακουλάκι για τα μάτια του κόσμου. Τεσπα λέω, πάμε παρακάτω..

Η μητρική, με μια πρώτη ματιά φαινόταν οκ εξωτερικά. Ο επεξεργαστής όμως όταν τον κοιταξα είχε 4 στραβωμένα πινάκια, οπότε με δεδομένη τηνα αρχική αναφορά (ότι παραδόθηκε άψογος) της οποίας αντίγραφο έχω κι εγω αρνήθηκα να τον παραλάβω και απαίτησα αντικατάστασή του ή πίστωση (ευτυχώς το παλικάρι εκεί ήταν εξαιρετικά συννενοησιμο και εξυπηρετικό και δεν είχαμε πρόβλημα)

Τώρα που γύρισα και δοκίμασα την μητρική, είχα το αποτέλεσμα που περιμενα. Δεν ανάβει, τα ενδεικτικά leds έχουν πάλι τις ίδιες περίεργες ενδείξεις και προφανώς για να μην τα πολυλογώ όπως την πήραν έτσι και την γυρισαν..

Από Δευτέρα λοιπόν, αναγκαστικά θα την πάω πάλι πίσω, και θα απαιτήσω να μιλήσω με κάποιον τεχνικό και φυσικά δεν θα δεχτώ τιποτα λιγότερο από άμεση αντικατάσταση ή πίστωση.

Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν.

Καμία συμβουλή από εσάς ;

Λοιπόν, γύρισα πριν λίγο και η ιστορία έχει ως εξής:

Τα πράγματα στάλθηκαν πίσω με τις εξής σημειώσεις:

Cpu: Ελέγχθηκε, οκ

Mobo: Ελέγχθηκε, POST Ok, Bios Update Ok

(Απορώ για αυτά που έγραψαν για την μητρική αλλά τεσπα)

Η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν είδα ότι ηταν τυλιγμένα σε bubblewrap, ούτε καν ένα αντιστατικό σακουλάκι για τα μάτια του κόσμου. Τεσπα λέω, πάμε παρακάτω..

Η μητρική, με μια πρώτη ματιά φαινόταν οκ εξωτερικά. Ο επεξεργαστής όμως όταν τον κοιταξα είχε 4 στραβωμένα πινάκια, οπότε με δεδομένη τηνα αρχική αναφορά (ότι παραδόθηκε άψογος) της οποίας αντίγραφο έχω κι εγω αρνήθηκα να τον παραλάβω και απαίτησα αντικατάστασή του ή πίστωση (ευτυχώς το παλικάρι εκεί ήταν εξαιρετικά συννενοησιμο και εξυπηρετικό και δεν είχαμε πρόβλημα)

Τώρα που γύρισα και δοκίμασα την μητρική, είχα το αποτέλεσμα που περιμενα. Δεν ανάβει, τα ενδεικτικά leds έχουν πάλι τις ίδιες περίεργες ενδείξεις και προφανώς για να μην τα πολυλογώ όπως την πήραν έτσι και την γυρισαν..

Από Δευτέρα λοιπόν, αναγκαστικά θα την πάω πάλι πίσω, και θα απαιτήσω να μιλήσω με κάποιον τεχνικό και φυσικά δεν θα δεχτώ τιποτα λιγότερο από άμεση αντικατάσταση ή πίστωση.

Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν.

οι ανθρωποι ειναι Γ.Τ.Π.!!παρομοια εμπειρια εχα με μια Asus P5W64 στην συγκεκριμενη απο τα 4 σλοτ των μνημων δουλευαν μονο τα 3!!,ολα εντωμεταξυ στο νερο βγαζω μητρικη νερα κτλ την παω εκει το κλασσικο θα τη δει ο τεχνικος της NASA,ερχεται μηνυμα ετοιμη ανεβαινω μενιδι την παιρνω παμε παλι νερα boot ξανα μνημες τα ιδια οπως πηγε ηρθε!!!Ε λοιπον δεν υπηρχε περιπτωση να τα ξαναβγαλω ολα νερα μπλοκ απο καρτες γραφικων κτλ το παιρνω ολο το κουτι cosmos-s rc 1000 και 10 το πρωι ημουν μενιδι μου λεει ενταξει αφηστετο και θα το δουμε,οχι μεγαλε θα κατσω εδω μεχρι να ερθει ο NASA να του το δειξω εγω αν δεν ξερει ΑΥΤΟΣ!! απο ολη την ιστορια ξεμπερδεψα το απογευμα στις 19.00 και αφου ανεβηκα και εγω μαζι του στο τεχνικο τμημα για να το τσεκαρουμε πηγε να μου την παιξει κιολας οτι ειναι ενταξει το slot και με το που εβαλα την μνημη στο χαλασμενο σλοτ αρχισανε οι μπλε οθονες, και μετα ναι εχετε δικιο δεν το ειχαμε προσεξει απο την αρχη και μ@λ@κιες τελικα πηρα μια rampage καινουργια και δεν ξαναπατησα απο εκει και μιλαμε για τις παλιες καλες εποχες του μπου....shop,οχι τωρα που ειναι στον πατο,σου ευχομαι καλα ξεμπερδεματα.

Απο δευτερα πηγαινε και ζητα να ελεγξουν μητρικη μπροστα σου.και για τον επεξεργαστη καλα τα ειπες.αντικατασταση...πιστωτικο μην μπεις στο κοπο γιατι θα αρχισουν τα κινεζικα τους και θα σου δωσουν κανα μειωμενο

Ναι, από δευτέρα θα έχει δεύτερο γύρο.

Θα πάω όμως στο κατάστημα της Στουρνάρη ή της Καλλιθέας που είναι τα αμέσως πιο κοντινά μου γιατί στον Πειραιά δεν έχει τμήμα σερβις και ελπίζω να ξεμπερδεψω σύντομα με αυτή την υπόθεση...

Ο θεος μαζι σου :p

Παντως μην τους αφησεις να περασει το δικο τους. Για τον επεξεργαστη ζητα επιμονα αντικατασταση αν οντως εχει στραβωμενα pins. Πηγαινε αμεσα την μητρικη και πες τους οτι δεχεσαι αντικατασταση ή πιστωτικο στην τιμη αγορας αφου δεν υπαρχει, εκτος αν συμφωνησεις σε καποια που σου προτεινουνε. Αν σου αρχισουν τα κινεζικα γινε λιγο πιο αγριος, αν δεν ειναι του τυπου σου πες τους οτι θα ξεκινησουν απο δευτερα καταγγελιες σε ινκα κλπ.

Καλα ξεμπερδεματα και στο μελλον προσεξε τις επιλογες σου (φιλικα παντα και μονο για το θεμα μας) :)

’Οταν άλλαξα vga και πήγαινα να κάνω boot μου έριχνε και μένα την ασφάλεια και τέλικα άλλαξα πολύμπριζο και έστρωσε.Αν έχεις κανένα άλλο πρόχειρο αξίζει μια δοκιμή !:T:

E-SHOP? ποτέ ξανά όχι όχι ποτέ! όχι απλά δεν θα ξαναπάρουν μια από μένα αλλά έχω σβήσει και το σελιδοδείκτη από τον μοζιλα! μετά από τα τελευταία γεγονότα δεν άντεξα άλλο και τους τη φόρεσα κανονικά και με τον νόμο. τους κατήγγειλα επώνυμα στην γενική γραμματεία καταναλωτών όχι ότι ελπίζω σε κάτι αλλά αρκετά έκανα υπομονή.

καλα και εσυ τους ειπες οτι δεν κανει η μητρικη oc και περιμενεις να στην αλλαξουν?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.