snik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2011 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Αυτες τις μερες εχω αρχισει να ψαχνω ενα πολυμηχανημα γιατι ο εκτυπωτης που ειχα εχει να τυπωσει κατι εδω και 2-3 χρονια οποτε σιγουρα θα εχουν ξεραθει τα μελανια του. Πιο παλια κατα καιρους μου χρειαζοταν scanner και πολες φορες fax οπου οταν χρειαζοταν να στειλω κατι ετρεχα σε φιλους σε γνωστους.Η χρηση που θα εχει ειναι κυριως κειμενο και που και που covers για μερικα dvd, φωτογραφιες δεν τυπωνα ποτε μεχρι τωρα και αν το κανω θα ειναι σε μεγαλυτερη διασταση του Α4 οποτε θα παω σε καποιο καταστημα. Το κυριοτερο για εμενα ειναι το θεμα των μελανιων, ψαχνω καποιο πολυμηχανημα οπου να μπορει να παιρνει μελανι με συριγγα στα cartridges του και να μην μου πεταει το error (εδειχνε το μελανι αδειο ενω το ειχα γεμισει, λογικα ειχε μετρητη και ηταν προκαθορισμενο για στανταρ εκτυπωσεις) που μου εβγαζε ο προηγουμενος εκτυπωτης μου. Ευκολιες οπως card reader, οθονες, wi-fi δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα αλλα αν υπαρχουν ειναι καλοδεχουμενες. Σαν τιμη βαζω οριο τα 100 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 πάρε laser, δεν θα έχεις το πρόβλημα με τα μελάνια, μόνο τόνερ αλλάζεις κάθε 2-3 χιλιάδες σελίδες. (που είναι σκόνη στην ουσία, δεν είναι μελάνι να ξεραθεί)HP P1102 - Εκτυπωτές & Plotters | Skroutz.grαφού δεν θες φωτογραφίες, ο ασπρόμαυρος σου κάνει.Αν θες έγχρωμο, ψάξε σε samsung (CLP 325 π.χ.)http://www.skroutz.gr/c/119/printers_plotters.html?keyphrase=Samsung+CLP Υ.Γ. Αν θες και fax + scanner, ανεβαίνει πολύ ποιο πάνω από τα 100, από την άλλη σκέψου ότι με inkjet σε βάθος χρόνου τα δίνεις σε μελάνια, ενώ σε τόνερ μπορεί να είναι λίγο ακριβότερα αλλά όπως είπα κρατάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.