Jump to content

GTX 580 3GB vs GTX 590

Rez7nor

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα

Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 για το συστημα μου και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια

Για αναλυση 2560χ1440 η GTX 580 αρκει δεδομενου οτι εχει 3 GB Ram η θα ηταν καλυτερα η gtx 590?

Σκεφτομαι να γυρισω παλι σε Nvidia μετα απο καιρο μιας και τα παιχνιδια που μου αρεσουν ειναι Nvidia "friendly"

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Kαλυτερα να πας σε 590.

Θα τη παλεψει πολυ πιο ανετα αυτη την αναλυση.

Ειχαν παρατηρηθει ομως καποια προβληματα με το launch.

Δεν ξερω αν τα διορθωσανε.

Eναλλακτικα ΑΤΙ 6990

Για αναλυση 2560χ1440 η GTX 580 αρκει δεδομενου οτι εχει 3 GB Ram η θα ηταν καλυτερα η gtx 590?

Σκεφτομαι να γυρισω παλι σε Nvidia μετα απο καιρο μιας και τα παιχνιδια που μου αρεσουν ειναι Nvidia "friendly"

Αφου εισαι nvidiakias παρε την 590.

Η αναλυση σου θελει πολυ δυναμη και γι αυτο προτινω την 590. Τα 3GB ειναι παντελως αχρηστα στην αναλυση που παιζεις, εδω σε 5760χ1080 το 1,5GB ειναι υπεραρκετο κατα 99%.

Η 590 δεν είχε κάποια προβλήματα? Μη το ρισκάρεις. Αν θες οπωσδήποτε διπύρηνη κάρτα 6990. Αλλιώς η 580 είναι ότι πρέπει. Βεβαια με την 7970 μόλις μια εβδομάδα μακριά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα.

Πιστευω πως 7970 σε κανα μηνα+ θα την δουμε ελλαδα η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να περιμενω τοσο γιατι ειμαι με μια 8800 απο τα παλια...ρεζερβα λογο του οτι τα τιναξε το game rig μου απο καρτα...

περίμενε λίγο ακόμα βασικά να δούμε τι θα πούνε και οι καινούριες της Nvidia και βλέπεις.. άμα δεν βιάζεσαι φυσικά.. αλλά άμα βιάζεσαι η 590 είναι η καλύτερη λύση από όλες τις 580..

Σε αυτη την αναλυση δυσκολα θα τη παλεψει μονοπυρινη καρτα σε απαιτητικα games με ολα

τα settings στο full

Εκει την παλευει σε EF, δεν θα την παλεψει στη μιση αναλυση?

Η καρτα σχεδιαστηκε για ΜΕΓΑΛΕΣ αναλυσεις.

Βασικά προταρχικό ρόλο και τον σημαντικότερο παίζουν οι πυρήνες και μετά η μνήμη.

Οπότε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα πας σε δυπύρηνη.

Άρα από αυτές τις δύο πας στην 590.

Παρ'όλ'αυτά εγώ θα προτιμούσα 6990.

Όμως με το σκεπτικό ότι μία 580 θα σου είναι αρκετή,και για να γλίτωνα χρήματα θα πήγαινα σε αυτήν προς το παρόν.

Ή ακόμα καλύτερα λίγο καιρό για την 7970.(αυτή η λύση για μένα είναι και η καλύτερη αν μπορείς να περιμένεις λίγο)

Οπότε κατά σειρά για μένα...6990,7970,590,580

Διαβασε πρωτα εδω Radeon HD 7970 Overclock Guide να εισαι ενημερωμενος για ολες τις καρτουλες που σε ενδιαφερουν και πες μας και μας τελικα τι θα παρεις.

Η 6990 μοιάζει η καλύτερη επιλογή από άποψη δύναμης. Μετά θα πρότεινα 7970 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει σε αυτά τα λεφτά γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνει το 7950... το o/c που θα παίρνει, αν θα ξεκλειδώνει κλπ κλπ και σίγουρα θα είναι 100-120€ φθηνότερο.

για μενα η 7970 θελεια ακομα καλα 2μηνο περιπου για να μπορεσεις να την παρεις σε λογικοτερη τιμη

οποτε αν δεν μπορεις να περιμενεισ τοσο πας για 590 που εχει σχεδον ιδιες επιδοσεις με την 7970 αλλα εχει το θετικο οτι ειναι nvidia

Έχετε δεί τιμές στην 590? Διαθεσιμότητα?

gtx590 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

660 ευρώ η φθηνότερη!!!! Στα ίδια οι τιμές και η διαθεσιμότητα με την 6990.

HD6990 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Περίμενε την 7970 για να μην έχεις μπλεξίματα με sli και crossfire.

Βασικα οι τιμες εχουν ξεφυγει.....σκεφτομουν για αυτην Products :: Gainward GeForce? GTX 580 3072MB "Phantom" αλλα με 80 ευρω παραπανω περνεις 590...για 7970 δεν νομιζω να περιμενω και λογικα θα εχει κανα 600αρι αχ αυτη η u2711 τελεια αλλα αμα θες παιχνιδια στο full θες καρτα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.