Jump to content

αναζητηση οθονης

stevedri

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω να αλλαξω την οθονη μου (viewsonic 22' 1680x1050 lcd ) με αλλη καλυτερη

τα χρηματα που διαθετω ειναι γυρω στα 150 ευρω(και λιγο πιο πανω εαν αξιζει πολυ). επειδη ειμαι ευχαριστημενος με την viewsonic λεω να παω παλι στην ιδια.

η χρηση ειναι για gaming . το setup ειναι στην υπογραφη μου (intel). προτεινεται μου κατι καλο. :T:

Σε αυτα τα χρηματα (λιγο παραπανω) πας για Dell 2312 :T:

μμμ . ωραια οθονη. γενικα εχω σε εκτιμηση την dell.

μολις αγορασα την dell .πραγματικα αψογη. ευχαριστω για τις γνωμες σας. καλη χρονια να χουμε :dance3:

μολις αγορασα την dell .πραγματικα αψογη. ευχαριστω για τις γνωμες σας. καλη χρονια να χουμε :dance3:

Βλεπω εισαι μπαμ-μπαμ στις αγορες σου...

Καλοριζικη η οθονη φιλε...

εδω και ενα μηνα ψαχνωμαι. και ημουν σε αυτα τα δυο μοντελα. την προηγουμενη που ειχα την εβγαλε την 5ετια και με αφησε ευχαριστημενο ( 350 ευρω εκανε τοτε) .

Διαλεξες την οθονη με το μικροτερο input lag μεχρι σημερα. Το gaming θα ειναι σαν να παιζεις σε CRT οσο αφορα αποκριση, δηλαδη super!

Πεσμας και τι revision ειναι αν μπορεις να δουμε εαν εχει μεινει ακομα στο πρωτο η αλλαξε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.