Jump to content

ενισχυτης

vlahoskwn

Recommended Posts

Γεια σας!

θα ηθελα να μου προτεινεται εναν ενισχυτη για σπιτι λεφτα το πολυ 100 ηχεια εχω 2χ20 και ενα μεγαλο 100 αλλα αυτα μπορει να μην μπουνε και να παρω αλλα

αυτος ειναι καλος;Link1και αυτοςLink

τη διαφορα εχει ο τελικος απο τον hi-fi;

Ποια ειναι τα μικρα ηχεια που εχεις??

Δεδομενου οτι δεν θελόυν τρελλη ενισχυση..θα ελεγα να περιοριστεις σε αυτον

pc1

που μαλλον βγαζει καλυτερο ηχο απο τα συγκεκριμενους.

Εναλλακτικα ..αν εχεις λιγο μερακι ορεξη ..και σκοπευεις να παρεις μεγαλυτερα ηχεια -που θελουν λεφτα..και με το ποσο που προοριζεις για ενισχυτη δε βλεπω να εχεις τρομερες απαιτησεις- θα μπορουσες να παρεις καποιον tripath απο ebay δυνατο..οχι τοσο για την δυναμη του και ενα τροφοδοτικο της προκοπης.

(με λιγο googling θα την βρεις την ακρη)

Yπαρχουν και ετοιμοι tripath..νομιζω με 2021/2024 που για αυτα που εχεις ειναι παραπανω απο μια χαρα αλλα για μεγαλυτερα ηχεια (αν εχεις και το χωρο) παιζει να φανουν μικροι.

εγω θελω εναν ενισχυτη ο οπιος να μπορεσει να σηκωσει 120 ηχειο

Δεν ξεκινάς με αυτό το σκεπτικό να στήσεις σύστημα.

Υπάρχουν πχ ηχεία με μεγάλη ευαισθησία που παίζουν και με μικρούς ενισχυτές, ενώ άλλα όχι.

-Τι ηχεία έχεις? (πόσα watt? πόσα ohm?)

-Τι μουσική θέλεις να παίζεις?

-Τι εντάσεις?

-Θέλεις να βαράνε μπάσα?

Οι τελικοί θέλουν προενισχυτή, και συνήθως δεν διακρίνονται για την ποιότητα του ήχου. (σε low budget σειρές)

1.2 sony τα ss-g10 το αλλο δεν ξερω πιο ειναι αλλα θα δω αυριο

2.τι εννοεις;

3.αναλογως τα κεφια

4.εγω θελω αλλα τωραο πατερας μου θα το παρει δεν ξερω αν θα θελει

αυτος ο dynavox που εδειξα ειναι καλος και σαν μαρκα;

μπορουμε να το βρουμε απο ελλαδα;

αυτος ειναι καλος;AV-1300 V.2 KODA Στερεοφωνικός Ενισχυτής με 5 Εξόδους Black*::*Ενισχυτές Hi-Fi*::*Ενισχυτές*::*Ήχος HiFi - Home Cinema*::*Ηλεκτρονικά Μιμίκοςοι koda ειναι καλοι; γιατι ενας μου ειπε οτι δεν εχουνε ανεμηστηρι και προσπαθουσε να τον κρυωνει και ωσπου καηκε ισχυει οτι δεν εχουνε ανεμηστηρι

μπορουμε να βρουμε κατι πιο φθηνο;

και θελω να μου πειτε δυο ηχεια το σπιτι μουειναι 120τ.μ αν σας βοηθαει

δεν εχω δοκιμασει koda αλλα απο οσο εχω ακουσει δεν ειναι και η ποιοτητα.κανουν την δουλεια.μην περιμενεις να βρεις τετοιο ενισχυτη που θες με 50Ε.γενικα ηχοσυστημα με 100Ε δεν στηνεις.

Για να καταλάβω τι γίνεται, επειδή στα βγάζουμε με το τσιγκέλι:

-Έχεις ηχεία από ένα Sony compact (που κάηκε προφανώς?), και θέλεις να πάρεις έναν ενισχυτή να τα οδηγήσεις

ώστε να καλύπτεις ένα σπίτι 120τ.μ.?

-Τον ενισχυτή που θα τον συνδέσεις? (πηγή)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.