Jump to content

Αdata PC4000 review by Grace

soki

Recommended Posts

Θα κάνω ένα αρνητικό σχόλιο.... Γιατί δεν τις πήγε στα 300MHz??? Μόνο αν η μνήμη σου δώσει τουλάχιστον +100MHz από τα default καταλαβαίνεις την αξία τους......

Σε άλλη σελίδα έχω τις αντίστοιχες 2x256MB, να τις πηγαίνει 300MHz, αλλά με 3.2v-3.3v.......

Προφανώς η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων.

Γιατί από ότι γνωρίζω, δεν ασχολείται ποια με τους υπολογιστές και το σκληρό υλικό του κάθε εισαγωγέα.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

απο pc4000 oi ocz pc 4000 gold λενε τιποτα η θα ειναι ιδιες με τις φθηνοτερες pc4000 οπως ειναι η Α-DATA και οι kingston xyper-x 4000

Cas 2.5 vs cas3 ...Καλυτερες λογικα οι ocz gold...

Αρχική απάντηση από Brwmogazos

ξερω εκτος 8εματος αλλα μπορει να μου πει-δειξει καποιος τι στραβωμα ειχε παιξει με την grace?

Δεν είχε παίξει κάποιο στράβωμα συγκεκριμένο(μεταξύ μας εννοώ).

Μια μέρα μας δήλωσε ότι παρατά τα των υπολογιστών και φόρουμ και "εξαφανίστηκε".

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:28]

Δεν είχε παίξει κάποιο στράβωμα συγκεκριμένο(μεταξύ μας εννοώ).

Μια μέρα μας δήλωσε ότι παρατά τα των υπολογιστών και φόρουμ και "εξαφανίστηκε".

Δεν είναι πρόθεση μου να σε υποσκελίσω φίλτατε Rootx, πιστεύω όμως ότι το πρωτότυπο υπερέχει της περιφραστικής περιγραφής.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3020

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.