Jump to content

Απορια σχετικά με setup καρτων γραφικων

paularas

Recommended Posts

έχουμε και λέμε. είχα 2χ gtx 280 οπου η μια συνχωρέθηκε απο ενα καρφι της δεη. ετσι έμεινα με 1 επι μισο με 1 χρονο και τελικα μπορεσα και βρήκα μία 2η. το θέμα είναι ότι λόγο χρήσης αυτή που έμεινε μόνη της εκτος απο το o/c της αρκουδας που έφαγε και τα γεμματα 24αωρα ανοιχτου pc μου ανεβάζει σαν τρελή θερμοκρασίες ποια (μεχρι 110οC οπου μπαινει σε safe mode και κλείνει).

τωρα που βρήκα μια 2η 280 σε άριστη κατάσταση (ευχαριστώ νικολάκη εάν βλέπεις το post μου), αξίζει να βάλω την καινούργια στην θέση της παλιας σαν "βασική" και την παλια για τα physx μόνο ή θα έχουμε πάλι θέματα θερμοκρασιών? δηλαδή τα heavy loads για την νεα και η άλλη μόνο σαν physx (με επιλογή απο το nvidia menu σαν dedicated). τι λετε παιδια?

Δεν αξίζει. Δοκίμασες να την ανοίξεις + καθάρισμα + νέα παστούλα; Ο ανεμιστήρας της δουλέυει σωστά; Κάνε τα προηγούμενα, βάλε default volts/συχνότητες και δες.

Σε sli θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από dedicated physx πάντως, ακόμα και στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν.

τι να καθαρισω μεσα που γινεται η μαχη του δραμαλη. μπορει να εχω κανει ολο το pc να λαμπει αλλα οι καρτες δεν ειναι το ατου μου. ασε που δεν μπορουσα να αποσυνδεσω το καλωδιακι του ρευματος με τιποτα για να την ανοιξω καλα. αρα λες αυτο physx και ο θεος βοηθος οσο παει?

Άμα έχεις sli μητρική, αξίζει ο κόπος να πολεμήσεις με την κάρτα πάντως. Δεν είναι δύσκολο.

Για physx δε στο συνιστώ.Πολύς θόρυβος/ρεύμα για το τίποτα. 2-3 παιχνίδια θα το εκμεταλευτούν. Άμα είχες καμιά single slot/αθόρυβη "μικρή" θα σου έλεγα οκ. Με 280 μπά.

Ότι είπε ο Volrath. Το Physx αν και ωραίο δεν το έχουν προχωρήσει όσο πρέπει, λογικά λόγο επιδόσεων.

Το να την καθαρίσεις δεν είναι τίποτα, βίδες θα ξεβιδώσεις, απλά πολλές :p

Άμα δε βαριέσαι και μένεις Αθήνα μπορώ να έρθω με το blower να στη κάνω καινούρια, είναι λίγο μπελάς να βγάλεις τη ψήκτρα με το fan (δε πρέπει να χάσεις και τις βίδες) αλλά το κάνεις μια φορά στα 3.5 χρόνια~.

Σίγουρα έχει μαζέψει κουβάρι σκόνη μέσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.