Manu_Dhthen1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 Ρε παιδια εχω ενα προβλημα.Καταρχην τωρα στα "γεραματα" του, κολλησα το lsasss,το οποιο καταπολεμησα μεσω του site της ΜΙΚΡΟσοφτ και το 2πλο τσεκαρα μεσω του προγραμματος της Symantec.Τελικα ομως το προβλημα που με εκανε να ψαξω μηπως εχω κολλησει κατι, παραμενει.Ποιο ειναι αυτο?:devil: Ο επεξεργαστης ειναι στο 100% συνεχεια...Αφου δεν ειδα φως με το σκοτωμα του Lsasss ειδα μηπως ειναι κατι αλλο,και το βρηκα.Συγκεκριμενα ενα προγραμμα της ΜΙΚΡΟσοφτ το cidaemon.exe αφου περασει ενα 2λεπτο μετα την εκκινηση του υπολογιστη, αρχιζει και τραβαει πορους ωσπου φτανει το συστημα στα κοκκινα(και το cpu usage στο 100%!!!!! )Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι της indexing service αν θυμαμαι καλα,και δεν τιθεται θεμα αν πρεπει να τρεχει η οχι.Πρεπει να τρεχει,αλλα τι το εχει πιασει και παει το μηχανημα στο 100%??:...: Μηπως εχει κανεις κατι να προτεινει??????? Μηπως καποιος ιος το hack-εβει????Τι να πω????HELP:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2004 αν χρησιμοποιείς XP βάλε το SP2 RC2 ή κλείσε το indexing service αν όντως φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούνιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2004 Ειναι μαλλον φυσιολογικο, το εχω παρατηρησει και εγω. Δουλευει σε πολυ low priority δεν εμποδιζει ποτε οποιαδηποτε αλλη λειτουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2004 Καταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις:flower: @Hemi -->οντως δουλευει σε "χαμηλη προτεραιοτητα"@endu--->δηστυχως δεν μπορω να ριξω τα service pack(καταλαβαινεις γιατι πιστευω....)το indexing πως το απενεργοποιω??????ΑΑΑΑ,απο το msconfig λες???Μαλλον παμε για φορμαρισμα και αλλα windows τελικα(Αδηλωτα)...ειμαι αξιοςτης μοιρας μου που δεν εχω ριξει τα service pack... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2004 ...man.....αμα παντως εννοεις οτι δεν μπορεις να βαλεις το SP λογο σπασμενων XP ....μπαινει με κολπακι....για ψαξτο λιγο !!!Υ.Γ Στειλε μου με Pm το mail σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.