agoganjas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2011 Παιδιά καλημέρα έχω το έξεις πρόβλημα ετοίμαζα εδώ και κάνα μηνά ένα pc κοματι κοματι όλα καλά μέχρι εδώ πριν τρεις μέρες τα συναρμολόγησα και εκεί που περίμενα όλα να πάνε καλά το σύστημα ει ταν νεκρό δεν λειτουργούσε τπτ μονό τα λαμπάκια από την μητρική αλλά από ανεμιστιρακια τπτ. ξέχασα να πω πως η μητρική έχει αγοραστεί από το πλαίσιο stock house μαλών έκανα μλκια. Ενώ δοκίμασα 3 τροφοδοτικά σε περίπτωση μη επαρκούς ρεύματος τπτ τώρα ζητάω βοήθεια στο τι πρέπει να κάνω και αν μπορώ να αλαξω το σχετικό προϊών αφού την έχω κοντά ένα μηνά. οπός καταλαβενετε είμαι σε δύσκολη οικονομικοί θέση και άνεργος και τα μαζευα σαν τρελός και τώρα αυτό οποίος ξέρει να μου πει πως να κινηθώ των ευχαριστώ
Evan Δεκέμβριος 27, 2011 #4 Δεκέμβριος 27, 2011 Πες μας και αλλα για τα υπολοιπα που εχεις στο συστημα σου και αν τα δοκιμασες σε αλλο pc. Ειναι δυσκολοι καιροι για να τρεχεις αλλα δεν εχεις παρα να την πας πισω και να τους πεις ακριβως το προβλημα σου! Μη περιμενεις να σου δωσουν μια καινουργια στο κουτι της παντως
agoganjas Δεκέμβριος 27, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 27, 2011 τα αλλά που έχει το pc είναι ι7 950 , evga 460 , 750w gx τροφοδοτικό ,2Χ4g ddr3 vengeancel1600b.τη πήγα σήμερα στο πλαίσιο και την πήραν να την δοκιμάσουν και περιμένω να δω τι θα πουν ζήτησα πιστωτικό τώρα περιμένω, σε 2 μέρες είπαν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.