Jump to content

Χαιρετώ

Apostolos-Pap

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 20:55]

Ο Απόστολος δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν γιατί πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ γιά την ηλικία του.......Απλά δεν παίζεται το άτομο........WAY TO GO Apostolos....... :D

Υ.Γ. Τι έγινε το "bye Nikos" ???..........Έγινε "chiao Nikos" τώρα???........ :)

Μόνο και μόνο απο το site που έχει, καταλαβαίνει κανείς περι τίνος πρόκειτε. Δε ξέρω πολλούς στην ηλικία του να έχουν τέτοιες γνώσεις web design.:cool:

Απόστολε συνέχισε την καλή δουλιά και να είσαι αισιόδοξος;)

οντως εντυποσιακοτατο :)

flash + php + mysql + dynamic db

γι αυτο αλλωστε υπηρξαν και τετοιες στασεις απο τους webmasters του χορου

Αρχική απάντηση από NikosKavvadias [Σήμερα, στις 21:03]

καλως το φιλο μου το Hipro :D χρονια εχουμε να τα πουμε εμεις οι 2, α εχετε χεραιτισματα και απο το Δυονησιο, παντος βλεπω οτι αλλακσαμε σιγα σιγα αλλα τα bold μεινανε bold

ο σουηδος ειναι και αφτος εδω?

τελος παντον το ciao ειναι πιο γραφικο γιατι το bye ειτανε σε greeklish style :p

ciao-bye Nikos

:)

Εδώ είναι κι ο Σουηδός.......... :)

Τα bold είναι σήμα κατατεθέν μου...... :D

Ναι ναι εδω ειναι και ο ψηλος ξανθος γαλανοματης .....τελευταια εχει πολυ δουλεια για την νεα ταινια του προνσταρ Ντουρασελ....

Καλώς όρισες κι από μένα Απόστολε. :)

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και για τα θετικά σχόλια.

Πρέπει όμως να τονίσω ότι στο lab δε γράφτηκα ούτε για αυτοπροβολή ούτε για έμμεση διαφήμιση, γι αυτό και δεν έχω βάλει κάποιο site στο προφίλ μου.

Αν η δημοσίευση - απάντηση του JiMk ενοχλεί θα παρακαλούσα τους admins να γίνει edit και να διαγραφεί το url.

Στο site σας (το οποίο είναι ομολογουμένως καταπληκτικό), εγγράφηκα μόνο και μόνο για να βοηθήσω - βοηθηθώ και για κανένα άλλο λόγο.

Απόστολος .

Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap [Σήμερα, στις 13:57]

Αν η δημοσίευση - απάντηση του JiMk ενοχλεί θα παρακαλούσα τους admins να γίνει edit και να διαγραφεί το url.

Αδερφε, στο TheLab ηρθες, οχι πουθενα αλλου... ;)

(προσωπικη αποψη)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.