JiMk Ιούλιος 2, 2004 #21 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 20:55] Ο Απόστολος δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν γιατί πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ γιά την ηλικία του.......Απλά δεν παίζεται το άτομο........WAY TO GO Apostolos....... Υ.Γ. Τι έγινε το "bye Nikos" ???..........Έγινε "chiao Nikos" τώρα???........ Μόνο και μόνο απο το site που έχει, καταλαβαίνει κανείς περι τίνος πρόκειτε. Δε ξέρω πολλούς στην ηλικία του να έχουν τέτοιες γνώσεις web design. Απόστολε συνέχισε την καλή δουλιά και να είσαι αισιόδοξος
NikosKavvadias Ιούλιος 2, 2004 #24 Ιούλιος 2, 2004 οντως εντυποσιακοτατο flash + php + mysql + dynamic db γι αυτο αλλωστε υπηρξαν και τετοιες στασεις απο τους webmasters του χορου
hipro5 Ιούλιος 2, 2004 #25 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από NikosKavvadias [Σήμερα, στις 21:03] καλως το φιλο μου το Hipro χρονια εχουμε να τα πουμε εμεις οι 2, α εχετε χεραιτισματα και απο το Δυονησιο, παντος βλεπω οτι αλλακσαμε σιγα σιγα αλλα τα bold μεινανε bold ο σουηδος ειναι και αφτος εδω? τελος παντον το ciao ειναι πιο γραφικο γιατι το bye ειτανε σε greeklish style ciao-bye Nikos Εδώ είναι κι ο Σουηδός.......... Τα bold είναι σήμα κατατεθέν μου......
Vagouridis Ιούλιος 2, 2004 #26 Ιούλιος 2, 2004 Ναι ναι εδω ειναι και ο ψηλος ξανθος γαλανοματης .....τελευταια εχει πολυ δουλεια για την νεα ταινια του προνσταρ Ντουρασελ....
Chris2004 Ιούλιος 3, 2004 #28 Ιούλιος 3, 2004 Kαλώς ήρθες, Το Site είναι Super έμεινα με ανοιχτό το στόμα :worship: :clap:
Apostolos-Pap Ιούλιος 3, 2004 Author #29 Ιούλιος 3, 2004 Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και για τα θετικά σχόλια.Πρέπει όμως να τονίσω ότι στο lab δε γράφτηκα ούτε για αυτοπροβολή ούτε για έμμεση διαφήμιση, γι αυτό και δεν έχω βάλει κάποιο site στο προφίλ μου. Αν η δημοσίευση - απάντηση του JiMk ενοχλεί θα παρακαλούσα τους admins να γίνει edit και να διαγραφεί το url.Στο site σας (το οποίο είναι ομολογουμένως καταπληκτικό), εγγράφηκα μόνο και μόνο για να βοηθήσω - βοηθηθώ και για κανένα άλλο λόγο.Απόστολος .
Chosen Ιούλιος 3, 2004 #30 Ιούλιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap [Σήμερα, στις 13:57] Αν η δημοσίευση - απάντηση του JiMk ενοχλεί θα παρακαλούσα τους admins να γίνει edit και να διαγραφεί το url. Αδερφε, στο TheLab ηρθες, οχι πουθενα αλλου... (προσωπικη αποψη)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.