Apostolos-Pap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 Καλησπέρα σε όλους, είπα κι εγώ να γραφτώ επισήμως στην σελίδα σας (είχα γραφτεί κατά το παρελθόν αλλά δεν συμμετείχα). Αρκετοί ίσως με θυμούνται, από τα παλιά... Χαίρομαι που βλέπω μια τόσο ζωντανή κοινότητα ατόμων που ενδιαφέρονται για τους υπολόγιστές και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ελπίζω όσοι δε με συμπάθησαν κατά το παρελθόν να μου δώσουν μια ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω κι εγώ κάτι. Υ.Γ.: Πολύ χαιρετούρα πέφτει σήμερα (είδα το προηγούμενο thread με τον Kavvadia)
JiMk Ιούνιος 30, 2004 #3 Ιούνιος 30, 2004 Χεχε.... σήμερα έρχονται οι παλιοί βρε παιδί μου... Welcome Back Απόστολε με φορτισμένες μπαταρίες ε?
Apostolos-Pap Ιούνιος 30, 2004 Author #9 Ιούνιος 30, 2004 Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και τα χρόνια πολλά
hipro5 Ιούνιος 30, 2004 #12 Ιούνιος 30, 2004 Καλώς ήλθες Απόστολε και χρόνια πολλά κι από μένα............
GoriLLakoS Ιούνιος 30, 2004 #14 Ιούνιος 30, 2004 Welcome aboard καιαιαιαια χρονια πολλα....οριστε κ τα δωρα σου!!!
greekfragma Ιούλιος 1, 2004 #16 Ιούλιος 1, 2004 καλως ηλθες αποστολη.να χαιρεσαι το ονομα σου.αν και δεν θυμαμαι το παλιο σου ψευδωνυμο με το οποιο εμπαινες...........ισως φταινε και οι πρασινες που εχω χτυπησει μεσημεριατικα.....πολυ ζεστη ρε γτμ!!!!!!!!!
eleven Ιούλιος 1, 2004 #17 Ιούλιος 1, 2004 Kαλώς τον Αποστολη ........... Αν και λιγο καθυστερημενα Χρόνια σου πολλά
NikosKavvadias Ιούλιος 2, 2004 #18 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Apostolos-PapΕλπίζω όσοι δε με συμπάθησαν κατά το παρελθόν να μου δώσουν μια ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω κι εγώ κάτι. καλως το λεβεντη μας που ηθελε απο μικρος να υπερχονισει τον κομπιουτερα του το θυμαμαι ακομα αυτο το τοπικ και τα υπολοιπα με τισ φοτο, τελικα εξεφανιστικες και απο το icq θα σου δοσω μια μικρη συμβουλη αν μου το επιτρεπεις, μην προσπαθεις να αποδειξεις στους αλλους τι αξιζεις αλλα αποδειξε το στον ευατο σου. ciao Nikos.
hipro5 Ιούλιος 2, 2004 #19 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από NikosKavvadias [Σήμερα, στις 20:39] καλως το λεβεντη μας που ηθελε απο μικρος να υπερχονισει τον κομπιουτερα του το θυμαμαι ακομα αυτο το τοπικ και τα υπολοιπα με τισ φοτο, τελικα εξεφανιστικες και απο το icq θα σου δοσω μια μικρη συμβουλη αν μου το επιτρεπεις, μην προσπαθεις να αποδειξεις στους αλλους τι αξιζεις αλλα αποδειξε το στον ευατο σου. ciao Nikos. Ο Απόστολος δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν γιατί πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ γιά την ηλικία του.......Απλά δεν παίζεται το άτομο........WAY TO GO Apostolos....... Υ.Γ. Τι έγινε το "bye Nikos" ???..........Έγινε "chiao Nikos" τώρα???........
NikosKavvadias Ιούλιος 2, 2004 #20 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5Υ.Γ. Τι έγινε το "bye Nikos" ???..........Έγινε "chiao Nikos" τώρα???........ καλως το φιλο μου το Hipro χρονια εχουμε να τα πουμε εμεις οι 2, α εχετε χεραιτισματα και απο το Δυονησιο, παντος βλεπω οτι αλλακσαμε σιγα σιγα αλλα τα bold μεινανε bold ο σουηδος ειναι και αφτος εδω? τελος παντον το ciao ειναι πιο γραφικο γιατι το bye ειτανε σε greeklish style ciao-bye Nikos
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.