Jump to content

Χαιρετώ

Apostolos-Pap

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους, είπα κι εγώ να γραφτώ επισήμως στην σελίδα σας (είχα γραφτεί κατά το παρελθόν αλλά δεν συμμετείχα). Αρκετοί ίσως με θυμούνται, από τα παλιά...

Χαίρομαι που βλέπω μια τόσο ζωντανή κοινότητα ατόμων που ενδιαφέρονται για τους υπολόγιστές και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Ελπίζω όσοι δε με συμπάθησαν κατά το παρελθόν να μου δώσουν μια ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω κι εγώ κάτι.

Υ.Γ.: Πολύ χαιρετούρα πέφτει σήμερα (είδα το προηγούμενο thread με τον Kavvadia) :)

Χεχε.... σήμερα έρχονται οι παλιοί βρε παιδί μου... :)

Welcome Back Απόστολε με φορτισμένες μπαταρίες ε? :D

καλως ηλθες αποστολη.να χαιρεσαι το ονομα σου.αν και δεν θυμαμαι το παλιο σου ψευδωνυμο με το οποιο εμπαινες...........ισως φταινε και οι πρασινες που εχω χτυπησει μεσημεριατικα.....πολυ ζεστη ρε γτμ!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από Apostolos-PapΕλπίζω όσοι δε με συμπάθησαν κατά το παρελθόν να μου δώσουν μια ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω κι εγώ κάτι.

καλως το λεβεντη μας που ηθελε απο μικρος να υπερχονισει τον κομπιουτερα του :D το θυμαμαι ακομα αυτο το τοπικ και τα υπολοιπα με τισ φοτο, τελικα εξεφανιστικες και απο το icq

θα σου δοσω μια μικρη συμβουλη αν μου το επιτρεπεις, μην προσπαθεις να αποδειξεις στους αλλους τι αξιζεις αλλα αποδειξε το στον ευατο σου.

ciao Nikos.

Αρχική απάντηση από NikosKavvadias [Σήμερα, στις 20:39]

καλως το λεβεντη μας που ηθελε απο μικρος να υπερχονισει τον κομπιουτερα του :D το θυμαμαι ακομα αυτο το τοπικ και τα υπολοιπα με τισ φοτο, τελικα εξεφανιστικες και απο το icq

θα σου δοσω μια μικρη συμβουλη αν μου το επιτρεπεις, μην προσπαθεις να αποδειξεις στους αλλους τι αξιζεις αλλα αποδειξε το στον ευατο σου.

ciao Nikos.

Ο Απόστολος δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν γιατί πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ γιά την ηλικία του.......Απλά δεν παίζεται το άτομο........WAY TO GO Apostolos....... :D

Υ.Γ. Τι έγινε το "bye Nikos" ???..........Έγινε "chiao Nikos" τώρα???........ :)

Αρχική απάντηση από hipro5

Υ.Γ. Τι έγινε το "bye Nikos" ???..........Έγινε "chiao Nikos" τώρα???........ :)

καλως το φιλο μου το Hipro :D χρονια εχουμε να τα πουμε εμεις οι 2, α εχετε χεραιτισματα και απο το Δυονησιο, παντος βλεπω οτι αλλακσαμε σιγα σιγα αλλα τα bold μεινανε bold

ο σουηδος ειναι και αφτος εδω?

τελος παντον το ciao ειναι πιο γραφικο γιατι το bye ειτανε σε greeklish style :p

ciao-bye Nikos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.