Jump to content

Πάλι τα 'φτυσε το pctech;

Georgesod

Recommended Posts

Από εδώ το πάτε, από εκεί το πάτε, πάλι σε τσακωμό θα καταλήξετε...

Φίλε kagelar34, κάνεις ένα μικρό λάθος....

Το τι γράφει ο κάθε χρήστης, αντιπροσωπεύει τον συγκεκριμένο χρήστη και μόνο...

Απάντηση ευχαρίστως να σου δίναμε αν τα παραπάνω τα έγραφε κάποιος από τους admins/mods του thelab...

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kagelar34 [Σήμερα, στις 02:56]

Μιας και είμαι καινούριος εδώ θέλω να πιστεύω πως ο συγκεκριμένος τύπος αποτελεί εξαίρεση του κανόνα ότι δε θα βρούμε τέτοιο κοινό εδώ ....αν πάλι είναι πολλοί σαν αυτόν εδώ να μην σας ενοχλούμε κιόλας....απάντηση δεκτή μόνο από κάποιον υπέυθυνο έστω παλιό που να ξέρει τι παίζεται εδώ μέσα και όχι από κα΄ποιον μικροπρεπή και αδαή όπως θα χαρακτήριζα τον συγκεκριμένο

sorry φίλε αν σε προσέβαλα αλλά εσύ νομίζω ότι προσέβαλλες αρκετούς κ χωρίς λόγο

. & - τουλάχιστον μ' εσένα

Δεν αφορα εσενα παλικαρι μου.Μη τσιτωνεσαι. Ξερω εγω τι λεω.Και ξερουν και αυτοι.

Καλως ηρθες.:hi:

Παιδιά λίγα με τον Χρήστο, γιατί βλέπω κάνα Apache να πετάει επάνω από το σπίτι σας και να σας ρίχνει ριπές με γεμάτα (ξέρει ο Χρήστος..... :shifty: )

mg-fight.gif

a14.gifangry.gifa14.gif

Δεν φοβομαστε τα κομμαντα εμεις εδω...εχουμε τους super heroes-χορευτες του εκλεκτου εδω,που καθαριζουν για ολους...!χε!χε!

Α ρε Δημητρη (DMylonas) ποιος ξερει που θα παει τωρα το μυαλο τους.

Μη φοβαστε ρε παιδια δε δαγκωνουμε.:)

Αρχική απάντηση από xrist22

Μη φοβαστε ρε παιδια δε δαγκωνουμε.:)

Μόνο γαζώνουμε?????........με το αντιαρματικό!!!!!

Τελικά δεν ανοίγει καθόλου το pctech.Βγάζει το γνωστό "Cannot find Server" και "The page cannot be displayed", ενώ παλία φόρτωναι αλλά δεν έμπαινε.

Οπότε μάλλον δεν το ξαναβλέπουμε....:rip: :cry:

Όντως μάλλον είναι οριστικά το Τέλος, πολύ κρίμα γιατί ήταν σπουδαία πηγή. Κάποιος ο οποίος δεν είχε σχέση με αυτά, όπως και τα παιδιά που κάνουν ερωτήσεις "Τι είναι ο AMD;" μπορούσαν(αν εστω και μια φορά κάνανε το κόπο) εαν διαβάζανε τις αμέτρητες σελίδες να μαθουν πάρα πολλά. Κρίμα....ελπίζω να βρεθεί εναλλακτική λύση. Εγω τον Νικόλα δεν τον ξέρω και ούτε ήξερα τι έχει παιχτεί, αλλά το γεγονός οτι ούτε οι Mod's δεν ξέρουν τι γίνεται, και ο μόνος τρόπος που μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του είναι μέσω άλλου Forum εχω να πώ οτι είναι απαράδεκτος και αλαζόνας στο ελάχιστο...Προσβάλει και αγνοεί τα χιλιάδες μέλη τα οποία κατα καιρούς αγάπησαν το Pctech ....

Πολύ κρίμα!!! :(

Είχε κάτι φοβερά θέματα και ΠΟΛΛΕΣ απαντήσεις τόσο για αρχάριους όσο και για μη αρχάριους, κατι φοβερά θέματα. Συμφωνώ απόλυτα με τον Chris2004 και επαυξάνω!

εμενα αυτο που μοθ την δινει ακομα και τωρα ειναι η μη παραδοχη υπευθυνων (ευτυχως ειναι λιγοι) της σελιδας αυτης για τα λαθη που κανανε και τα ριχνουν στους χρηστες, στο επιπεδο τους και στη συμπεριφορα τους, αλλα οι υπευθυνοι δεν φταινε πουθενα. Ειναι προσβολη απιστευτη για οσους ποσταραν εστω εκει μεσα(δεν το συζηταω για αυτους που μοχθησαν) γιατι δεν υπαρχει πιο γελοιο πραγμα απο τα να ριχνεις το φταιξιμο στους αλλους.

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 21:19]

Όντως μάλλον είναι οριστικά το Τέλος, πολύ κρίμα γιατί ήταν σπουδαία πηγή. Κάποιος ο οποίος δεν είχε σχέση με αυτά, όπως και τα παιδιά που κάνουν ερωτήσεις "Τι είναι ο AMD;" μπορούσαν(αν εστω και μια φορά κάνανε το κόπο) εαν διαβάζανε τις αμέτρητες σελίδες να μαθουν πάρα πολλά. Κρίμα....ελπίζω να βρεθεί εναλλακτική λύση. Εγω τον Νικόλα δεν τον ξέρω και ούτε ήξερα τι έχει παιχτεί, αλλά το γεγονός οτι ούτε οι Mod's δεν ξέρουν τι γίνεται, και ο μόνος τρόπος που μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του είναι μέσω άλλου Forum εχω να πώ οτι είναι απαράδεκτος και αλαζόνας στο ελάχιστο...Προσβάλει και αγνοεί τα χιλιάδες μέλη τα οποία κατα καιρούς αγάπησαν το Pctech ....

χωρις παρεξηγησεις και φανατισμους...

couldn't agree more.....

κριμα...

βλεπεις μερικοι γεννηθηκαν με ενα πολυμετρο στο χερι και στην προηγουμενη ζωη τους λεγανε "Αριστειδης ο δικαιος"....:TD:

Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη που άργησε να γίνει αυτή η ανακοίνωση.

Το πρόβλημα με το Pc Tech αυτή την φορά είναι καθαρά οικονομικό, και ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθεί κάποια λύση σε αυτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που άργησα να κάνω την ανακοίνωση προσπαθώντας να βρω μια λύση.

Να ζητήσω συγγνώμη από τους χρήστες και φίλους του site με την υπόσχεση πως σύντομα θα είμαστε πάλι κοντά σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.