Chris2004 Ιούνιος 30, 2004 #61 Ιούνιος 30, 2004 Αφού ειναι στα όπως τα είπες μπορείτε να διαβάσετε τα 1000αδες πολυ πιο ενδιαφέροντα θέματα και να αφήσετε όσους τους ενδιαφέρει να ασχολούνται με αυτο. Θα σας άρεσε σε ένα Thread για Watercooling να μπεί κάποιος και να λέει τι π@@@ιες είναι αυτά τα Watercooling?
yanni Ιούνιος 30, 2004 #62 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia yanni δεν καταλαβες και απολυτα το υφος μου αλλα δεν πειραζει Ε δεν τα ποιάνω και όλα. Δεν βαριέσαι. Καλά να είμαστε!!! :hi:
outlaw Ιούνιος 30, 2004 #63 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από tyxeros [Χθες, στις 23:23] Εγω ρε παιδεια οταν ανοιξα θεμα γιατι επεσε παλι το Pctech γιατι μοu το κλειδωσατε, και αυτο ειναι ακομα ανοικτο???????? Γιατί απλά είσαι τυχερός........ ή μήπως παίζουν διακρίσεις απο τους admin?:...:
RootX Ιούνιος 30, 2004 #64 Ιούνιος 30, 2004 Lol, τυχερέ συγγνώμη, αλλά μου ξέφυγε αυτό.... Ο λόγος που κλείδωσα το δικό σου, είχε να κάνει με την τροπή που πήρε το πρώτο thread σχετικά με τα του pctech, κάτι που δεν θέλω να ξαναδώ(όχι το pctech, αλλά τα του thread). Καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά που ανησυχούν για το forum του pctech όπως και δεν καταλαβαίνω την σιωπή του admin του, έκανε τον κόπο μία φορά να απαντήσει, μπορεί να το κάνει και 2η... Και για όσους φαντάζονται κόντρες μεταξύ των sites, δεν υπάρχει καμμία κόντρα παίδες, πάρτε το χαμπάρι.... Προσωπικά ναι, υπάρχουν. Όχι με μέλη προς θεού, αλλά με συγκεκριμένο άνθρωπο... ε όταν αυτός είναι admin σε site, δεν θέλει και πολύ να μην ξαναμπείς και να τραβήξεις τον δρόμο σου... Τάσο, έχω άδικο ?
RootX Ιούνιος 30, 2004 #65 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από outlaw Γιατί απλά είσαι τυχερός........ ή μήπως παίζουν διακρίσεις απο τους admin?:...: Έχεις παρατηρήσει εσύ κάτι τέτοιο ??
outlaw Ιούνιος 30, 2004 #66 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:20] Lol, τυχερέ συγγνώμη, αλλά μου ξέφυγε αυτό.... Ο λόγος που κλείδωσα το δικό σου, είχε να κάνει με την τροπή που πήρε το πρώτο thread σχετικά με τα του pctech, κάτι που δεν θέλω να ξαναδώ(όχι το pctech, αλλά τα του thread). Καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά που ανησυχούν για το forum του pctech όπως και δεν καταλαβαίνω την σιωπή του admin του, έκανε τον κόπο μία φορά να απαντήσει, μπορεί να το κάνει και 2η... Και για όσους φαντάζονται κόντρες μεταξύ των sites, δεν υπάρχει καμμία κόντρα παίδες, πάρτε το χαμπάρι.... Προσωπικά ναι, υπάρχουν. Όχι με μέλη προς θεού, αλλά με συγκεκριμένο άνθρωπο... ε όταν αυτός είναι admin σε site, δεν θέλει και πολύ να μην ξαναμπείς και να τραβήξεις τον δρόμο σου... Τάσο, έχω άδικο ? Ανάλογη συμπεριφορά έχω παρατηρήσει και απο περιοδικά του χώρου. "Δεν συντρέχει κόντρα με τα αδελφά περιοδικά διοτι......μπλα μπλα μπλα". Γιατί να μην υπάρχει κοντρίτσα? Δεν λέω μίσος+ξεκατίνιασμα αλλά ρε αδελφέ το lab είναι καλύτερο και να παν να γ@μηθούνε. Τώρα βέβαια εγώ είμαι και παλιοχαρακτήρας (κλέβω γλυφιτζούρια απο μικρά παιδιά, βιάζω γιαγιούλες..........).
outlaw Ιούνιος 30, 2004 #67 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:22] Έχεις παρατηρήσει εσύ κάτι τέτοιο ?? Απλά είδα οτι δεν του απαντούσε κανείς και είπα να πώ κάτι να σου τραβίξω την προσοχή. Φυσικά και όχι.......
Chris2004 Ιούνιος 30, 2004 #68 Ιούνιος 30, 2004 Tυχερέ μαλλον είσαι άτυχος, υποθέτω στη χρονική στιγμή που το έκανες ποστ ίσως να υπέθεσε κάποιος Admin οτι το πρόβλημα είναι προσωρινο. Αλλα απότι φαίνεται θα τραβήξει αρκετα.
RootX Ιούνιος 30, 2004 #69 Ιούνιος 30, 2004 Chris, το thread το κλείδωσα για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω... ίσως να έκανα λάθος...
yanni Ιούνιος 30, 2004 #70 Ιούνιος 30, 2004 Λοιπόν και για να κυλήσει λίγο περισσότερο νερό στο αυλάκι, άκουσα αλλά δεν ξέρω με σιγουριά απλά άκουσα, ότι ο Νικόλας τα χρωστάει δυστυχώς γερά στην AOL οπότε.....στο ψυγείο μαζί με τα παγωτά.
tomhel Ιούνιος 30, 2004 #71 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Chris, το thread το κλείδωσα για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω... ίσως να έκανα λάθος... Μονο και μονο απο αυτην την απαντηση , φενετε η διαφορα......Αψογος.... :T:
naz Ιούνιος 30, 2004 #72 Ιούνιος 30, 2004 το να κλειδωνεις ενα θεμα σημαινει οτι στερεις απο τους λοιπους που θελουν να εκφερουν την γνωμη τους,καλη η κακη για μας η τους αλους, την στοιχειωδη ελευθερια να "μιλησουν".το οτι εχουμε φαινομενα λογοκρισιας εμενα προσωπικα δεν με ξαφνιαζει καθολου,ειναι η παγια τακτικη ενος καθεστωτος,μιας απολυταρχιας,ενα αμυντικο τεχνασμα που συντηρει ο φασισμος....μαλλον ελιτισμος.....αν πιστευεις οτι εχεις δικιο,οτι εισαι εσυ ο σωστος και οχι ο λαθος,τοτε δεν εχεις παρα να μιλησεις και να στηριξεις την θεση σου με λογικα επιχειρηματα..ετσι οχι μονο θα αναγωνρισθεις μεσα σε μια κοινωνια-φορουμ αλλα θα επιβραβευθεις κιολας,και θα εισαι και "ωραιος"το γεγονος οτι αρκετα ατομα ενδιααφερονται να μαθουν τι συμβαινει δεν πρεπει να δινει την ψευδαισθηση της εξουσιας σε αυτοτυς που "ξερουν" η που νομιζουν οτι "ξερουν"το οτι καποτε εγιναν διαφορα και πεσαν οι μασκες και ξεμπροστιασθικαν διαφοροι,ονοματα δεν λεμε,πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη σε ολους μας-σας.η ολη ιστορια του πστεκ πρεπει να δειξει στο thelab τον δρομο που ΔΕΝ πρεπει να παρει....και εειδη το thelab δεν ειναι καμια μυστηρια οντοτητα,αλλα ολοι εσεις-εμεις, πρεπει να καταλαβουμε οτι οι ελιτιστικες συμπεριφορες,τα ψεματα και οι διχονιες οδηγουν στην παρακμη..-τελος θελω να εκφρασω την βαθυτατη διαμαρτυρια μου και "τσαντιλα" μου για την εξαφανιση του πστεκ.....ανευθυνοτητα.-αυτα ειχα να πω εγω και ελπιζω να μην ξανακλειδωσετε το θεμα αυτο,οχι επειδη το κανατε με δικο μου παλαιοτερα,αλλα για τους λογους που προανεφερα.
vaios Ιούνιος 30, 2004 #73 Ιούνιος 30, 2004 ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΤΟ NETCENTER EINAI KATI ΣΑΝ ΤΟ JUKE BOX ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ . AN ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΟ ΚΟΚΟ
voudas Ιούνιος 30, 2004 #74 Ιούνιος 30, 2004 ρε παιδιά τί να λέμε? είναι αμαρτία... πολλά δεδομένα, πολλές πληροφορίες και κυρίως ΠΟΛΛΕΣ ώρες που αφιερώσαμε δίνοντας συμβουλές ή διαβάζοντας κατορθώματα και γενικά κάνοντας το κέφι μας. Μπορεί να μή με σήκωνε πια το κλίμα εκεί αλλά δε σημαίνει ότι χαίρομαι με την κατάσταση, ίσα ίσα στεναχωριέμαι. Κυρίως μάλιστα τσαντίζομαι, όχι γιατί κάποιος για κάποιους λόγους πχ δεν πλήρωσε, αλλά γιατί είναι ανόητος ο τρόπος που το χειρίζεται. και αυτό και άλλα 10άδες θέματα που δημιούργησαν πολλά προσωπικά ζητήματα. Αυτά είναι που επικρατούν και όχι κόντρα ανάμεσα σε 2 sites. και το λέω και το πιστεύω. γιατί το ένα ήταν απλά ένα φόρουμ ενώ το άλλο έχει καθημερινή ενημέρωση.Δε με νοιάζει γιατί δεν πληρώθηκε το σάιτ αν αυτό τελικά έγινε. Με νοιάζει ότι όταν αυτό ειπώθηκε μετά από "διαρροές" καλοθελητών (ή όχι) οι χρήστες ενημερώθηκαν για την περίφημη ζημιά στα ρούτερ της ΑΟΛ. και αμέσως όλοι οι ενεργοί πισιτεκάδες έβγαλαν τους υπόλοιπους κάφρους επειδή τόλμησαν να υπονοήσουν οικονομικό πρόβλημα.Δε με νοιάζει τι κάνει ο Νικόλας, δε με νοιάζει αν πλήρωσε ή όχι. Θεωρώ (ίσως σαν πολύ ρομαντικός) ότι ΑΝ ισχύει το σενάριο για μη πληρωμή, ή οποιοδήποτε άλλο σενάριο, να βγει και να το πει επειδή ο κόσμος ήταν το pctech, αυτός δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για το σάιτ (εκτός από το να το βλάπτει συχνά με την συμπεριφορά του). ’ρα ο κόσμος πρέπει να ξέρει τί γίνεται και να μάθει αν υπάρχει περίπτωση ανάστασης.και πραγματικά μην λέτε συνέχεια για κόντρες μεταξύ τως σελίδων. καλά είπε ο ρουτ πως τα ζητήματα είναι πιο πολύ προσωπικά...
OverFlow Ιούνιος 30, 2004 #75 Ιούνιος 30, 2004 Aυτο που δεν μου αρεσει προσωπικα εμενα ειναι το οτι δεν βγαινει ο Νικολας να δωσει μια απαντηση στο τι συμβαινει και αναλωνομαστε πιστευω σε "ανουσια" ποστς σε αλλο φορουμ. Υγ.Και ναι ρε Νικολα!!,τοσο δυσκολο σου ηταν το πρωι που σερφαριζες κατα τις 07:15 στο εργαστηρι να δωσεις μια απαντηση?
tomhel Ιούνιος 30, 2004 #76 Ιούνιος 30, 2004 Φιλε naz...Το να κλειδωνεις ενα θεμα σημαινει πολλα περισσοτερα απο οσα , πολυ σωστα , περιγραφεις . Αν μη ΄τι αλλο η συμπεριφορα του εκαστοτε adm , που κλειδωνει καποιο θεμα , ειναι κατακριτεα μονο οταν αρχιζει να λειτουργει εξω απο πλαισια και κανονες...Στην προκειμενη περιπτωση , για εμενα , δεν θα επρεπε ο rootx να κλειδωσει το topic μιας και που δεν παραβιαστηκε καποιος κανονας , αλλα μπραβο του που αμεσα απαντησε και εδωσε εξηγησεις...Τουλαχιστο αυτο , σε εμενα δειχνει επιπεδο , χωρις καμια διαθεση ελιτισμου ή φασισμου κ.τ.λ
Shaman Ιούνιος 30, 2004 #77 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas ρε παιδιά τί να λέμε? είναι αμαρτία... πολλά δεδομένα, πολλές πληροφορίες και κυρίως ΠΟΛΛΕΣ ώρες που αφιερώσαμε δίνοντας συμβουλές ή διαβάζοντας κατορθώματα και γενικά κάνοντας το κέφι μας. Μπορεί να μή με σήκωνε πια το κλίμα εκεί αλλά δε σημαίνει ότι χαίρομαι με την κατάσταση, ίσα ίσα στεναχωριέμαι. Κυρίως μάλιστα τσαντίζομαι, όχι γιατί κάποιος για κάποιους λόγους πχ δεν πλήρωσε, αλλά γιατί είναι ανόητος ο τρόπος που το χειρίζεται. και αυτό και άλλα 10άδες θέματα που δημιούργησαν πολλά προσωπικά ζητήματα. Αυτά είναι που επικρατούν και όχι κόντρα ανάμεσα σε 2 sites. και το λέω και το πιστεύω. γιατί το ένα ήταν απλά ένα φόρουμ ενώ το άλλο έχει καθημερινή ενημέρωση....................................................................................................... Σε γενικές γραμμές μαζί σου Κώστα....Επίσης, στα παλικάρια που λένε "στα @@ μου" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, θα ήθελα να τους επισημάνω τον κίνδυνο να ακολουθήσουν και άλλοι το παραδειγμά τους. Με την ίδια "λογική" θα έπρεπε να απαντάω "στα @@ μου" σε όλα τα post σχετικά με το watercooling - εφόσον δε με ενδιαφέρει προς το παρόν, "στα @@ μου" για το πόσο ανεβαίνει ο P4ΕΕ με το Prommie - αφου δεν πρόκειται να το αποκτήσω ποτε, "στα @@ μου" για το τι MP3 ακούει τώρα ο Shaman κ.ο.κ.... :...:
naz Ιούνιος 30, 2004 #78 Ιούνιος 30, 2004 η ανφορα μου ειχε πιστευω γενικοτερη απηχηση οπως και ολο το υφος μου.δεν εχω τιποτα με τον ροοτ και τα εδω "αφεντικα".....νομιζω αυτο εχει φανει απο την ολη σταση μου.αντιθετως βλεπω μια δυναμικη και μια κινητικοτητα που με ευχαριστει.θα ηθελα πολυ να εβλεπα ολα τα φορουμς να αναπτυσουν τετοια δυναμικη,γιατι αλλωστε,η ελλαδιτσα του παρελθοντος με τα 80 πανελλαδικα πσ και τους 3 σερβερς εχει γινει απολιθωμα...ολο και περισοτεροι μπαινουν στο τρυπακι και θα ηθελα πραγματικα να δω την μερα οπου πολλα φορουμς θα "χτυπιουνται" σε επιπεδο ευφευρετικοτητας,δουλειας και ομαδικοτητας.ειχα κανει και μια νυξη στο πστεκ,ειχα πει οτι το φολντινκ το φαντ το σετι ομαδοποιησαν και εδωσαν κοινη κατευθυνση σε κοσμο απο ολες τις γκαμες....μακαρι να υπαρξουν και αλες τετοιες πρωτοβουλιες....στην τελικη παντως επειδη εχω στεναχωρηθει με το πσ τεκ θα ηθελα μια απαντηση απο αυτον τον νικολα.ειχα ανοιξει θεμα και μου επιτεθικαν επειδη ζηταγα υπευθυνοτητα και αξιοπιστια,συγκεκριμενα ειχα πει οτι και φορουμ για τις παντοφλες να ειχα δεν θα το αφηνα 5 μερες οφ....τι γινεται ρε φιλε με το πσ τεκ?? θα μιλησεις?
Nos-Dio Ιούνιος 30, 2004 #79 Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Ωστε έπεσε το pctech ε;Στα καλαμπαλίκια μας. Ήμαρτον πια. Γιατι???:nuke:
kagelar34 Ιούνιος 30, 2004 #80 Ιούνιος 30, 2004 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν ο ADMIN tou pctech έχει τα e-mails των χρηστών?....?.... λογικά ναι οπότε καλό θα ήταν να φτιάξει μια λίστα από αυτά και να μας στείλει ένα mail(2 λεπτά υπόθεση ) του τι γίνεται καθώς πιστεύω ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει από μας γιατί δεν πιστεύω να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένει όπως κάνουμε εμείς...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.