Jump to content

Πάλι τα 'φτυσε το pctech;

Georgesod

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap [Σήμερα, στις 16:12]

Πάντως πέρα από την πλάκα το pctech ήταν και είναι αξιόλογη πηγή πληροφοριών καθώς και μια άψογη κοινότητα. Θα ήταν πολύ κρίμα να μην ξανανοίξει... Ελπίζω να τα καταφέρουν οι admins του να το επαναφέρουν !! :)

:T:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Εχω ξενερώσει ασχημα... και ειναι κριμα να χαθει γιατι ειχε-εχει πολλα καλα μέλη με αρκετη τεχνογνωσια......

Το αλλο μεγαλο μιον ειναι οτι οι περισσοτεροι χρηστες του εργαστιριου ηρθαν-ας το παραδεχτουμε- απο τη νεκρη(προς το παρόν ελπιζω ) ιστοσελίδα

Και θα συνεχίσουν να έρχονται όσο αυτή δείχνει νεκρή.

Πάντως το γαμώτο είναι όλα αυτά τα threads. Και τα μέλη δεν χάνονται. Λέτε αν τελικά κλείσει το pctech αυτοί που ήταν εκεί να μην μπουν ξανά σε forum?

Προσωπικά πιστεύω ότι θα ξανανοίξει, ο admin του κάτι θα καταφέρει να κάνει και θα το ξαναβάλει online. Στο κάτω-κάτω τι έχει πάθει; επειδή είναι down ;; μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα το data center! ;)

Είναι κρίμα να κλείσει μόνο σα βάση δεδομένων, τα μόνα μέλη παντως που έχουν απομείνει είναι του τύπου....Ti να πάρω AMD η P4; Έτσι όπως τα κατάφερε ο Νικολάκης....Δεν ξέρω αν είδατε σε τι μέτρα προέβη τώρα τελευταία εναντίον του ΤΑΣΟΥ (Admin του overclocking.gr)

Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap

Πάντως πέρα από την πλάκα το pctech ήταν και είναι αξιόλογη πηγή πληροφοριών καθώς και μια άψογη κοινότητα. Θα ήταν πολύ κρίμα να μην ξανανοίξει... Ελπίζω να τα καταφέρουν οι admins του να το επαναφέρουν !! :)

Τα ξαναπαμε αυτα γιατρε μου. Φυσικα δεν εισουν εδω να τα δεις αλλα οπως και να 'χει δεν θα ηθελα να ξαναδω/ακουσω τις ιδιες αχαριστιες...

Αρχική απάντηση από kostas578

Κριμα παντως , ας ελπισουμε να μην κλεισει , ακομα και μονο σαν μια βαση δεδομενων αξιζει.

Μια απο τα ιδια Κωσταμ'. Κι εσυ ξερεις μαλλον την εξελιξη της προηγουμενης συζητησης.

Αρχική απάντηση από enduracell

είναι απο το noobwars και rulezzzzzzzzz :D

Ρε, το κλεβεις που το κλεβεις σε καθε ποστ, βαλτο μεσα στο Λαμπη να το χρησιμοποιεις και πιο ευκολα :ρρρ

Αρχική απάντηση από gfa3

Smile Γεωργιου! :D

Η καλυτερη περιγραφη που εχω ακουσει γι' αυτο το smiley!!!

Ρε Chris άσε τα γενικόλογα και δεν έχει μόνο τέτοια μέλη έχει και πολλά μέλη που είναι πολλοί καλοί γνώστες στους τομείς τους ( δεν λέω για μένα, Tbread B στα 1960MHz με 1.776V δεν είναι για διαφήμιση!!!! ). Σε τελική άμα είναι έτσι να βάλουνε πόρτα τα παιδιά στο lab, διότι λογικό είναι όσο μεγαλώνει το forum αυτό και όσο αυξάνουν τα μέλη, συζητήσεις του στυλ '' Θέλω ηχεία για να έχω ήχο?'' θα αρχίσουν και εδώ να γίνονται ποιο συχνά.

Είτε είσαι μέλος του overclockers είτε του lab είτε του pctech το ίδιο είναι. Δεν είναι σχολές για να βλέπουμε ποιοι ''σπουδάζουν'' εκεί και τι αξία έχει το πτυχίο τους....

Φιλικά όπως πάντα... :) Τώρα μπορεί και να σε παρεξήγησα.

Πάντως δεν νομίζω ότι ο Nikolas φταίει σε κάτι αν πολλά από τα threads είναι, πως να τα πω τώρα, χαμηλού επιπέδου? Όσο για την κόντρα των δύο admins φερθήκανε και οι δύο παιδιάστικα. Ε μη μου πείτε τώρα ότι δεν έχουν ο ένας το τηλέφωνο του άλλου. Αλλά αντιδράσανε σαν δύο απλοί χρήστες δημοσιοποιώντας την κόντρα τους. Τέλος πάντων. Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν τα ξέρω όλα - δεν ξέρω τίποτα εδώ που τα λέμε για τα μεταξύ τους....

Αρχική απάντηση από Chosen

Ρε, το κλεβεις που το κλεβεις σε καθε ποστ, βαλτο μεσα στο Λαμπη να το χρησιμοποιεις και πιο ευκολα :ρρρ

δεν έχω τέτοιες δικαιοδοσίες :(

Αρχική απάντηση από apostglen46

Το αλλο μεγαλο μιον ειναι οτι οι περισσοτεροι χρηστες του εργαστιριου ηρθαν-ας το παραδεχτουμε- απο τη νεκρη(προς το παρόν ελπιζω ) ιστοσελίδα

Μεγα λαθος. Το εργαστηρι εχει 10 μηνες τωρα που ειναι full speed σε εξελιξεις, απο χρηστες που βοηθουν ο ενας τον αλλο, μεχρι πανελληνιες πρωτιες σε extreme ψυξη, extreme επιδοσεις και μια συνεχως αναπτυσσομενη βαση δεδομενων. Ειναι τουλαχιστον προσβολη για τους δημιουργους αυτου του χωρου να λες ουτε λιγο ουτε πολυ οτι ο κοσμος ερχεται εδω επειδη επεσε το "αλλο". Και στην τελικη, δεν ειναι οι πολλοι που κανουν πρωτο το Εργαστηρι, αλλα οι καλυτεροι ;)

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 17:54]

συζητήσεις του στυλ '' Θέλω ηχεία για να έχω ήχο?''

Εχει ακουστει αληθεια κατι τετοιο?

:boxed: :boxed: :...: :...: :confused:

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 17:55]

δεν έχω τέτοιες δικαιοδοσίες :(

cunao.gif

paschalia Καλά αμα ακουγόταν και κάτι τέτοιο..... Απλό παράδειγμα με ολίγον χουμορ.

Chosen πολλά μέλη έχουν έρθει - φύγει από το pctech. Τώρα με τα προβλήμματα του pctech θα έρθουν και πολλοί άλλοι από εδώ. Αλλά όσο μεγαλώνει το εργαστήρι τόσο και ποιο πολλά θα είναι τα μέλη που θα έρχονται εδώ και θα γνωρίζουν για πρώτη φορά το τι είναι ένα forum για υπολογιστές.

Και δεν νομίζω ότι είναι προσβολή. Προσβολή θα ήταν να πούμε ότι όλα αυτά τα μέλη που έρχονται ακριβώς διότι έπεσε το pctech, σε περίπτωση που ξανά επαναλειτουργήσει το τελευταίο ξανά φύγουνε. Τότε είναι προσβολή και όχι μόνο για τους δημιουργούς....

Αλλά νομίζω οι ποιο πολλοί απλά θα κάνουν αυτό που κάνουμε πολλοί από εμάς. Θα συνεχίσουν και στα δύο. Κάποιοι βέβαια μπορεί να αποφασίσουν ότι το ένα τους φτάνει. Αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα του προσωπικού γούστου του καθενός...

Είχε ο Tasos στην υπογραφή του το Site του, και του κάνει ο Nikolaki$ θλω για να $ου κάνω διαφήμι$η στο $ιτ. Δεν πιστεύω βέβαια να τον χάλαγε σε $$$.

Υanni σκοπός μου δεν είναι να προσβάλω το Pctech, απλά τα μέλη που είναι γνώστες ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα ίσως και του 1ος χεριού. Απο τα 3000 μέλη δηλαδή το ποσοστό είναι πολύ μικρό. Εδώ παράδειγμα στα Thread για watercooling έχουμε επιστημονική ανάλυση. Στο Pctech έχουμε....πέρα απο τα παλια Threads, Τι είναι το Watercooling, μήπως έχει σχέση με νερό, ωραίο ακούγεται πάντως. Το υπόλοιπο ποσοστό είναι AMDάδες που το μόνο που κάνουν μετά την άφιξη του Α64 είναι να φαντασιώνονται οτι ο Barton τους έγινε 64bitos να ψάχνουν να βρούν άρθρα που θάβουν την Intel και ψάχνουν απεγνωσμένα σε ποια Bench κερδίζουν τον P4!!! Εδώ δεν έχω δεί κάτι τέτοιο. Ακόμα και εγώ που ήμουν αρκετά ενεργός σε τέτοιες κόντρες εδώ δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Είναι τυχαίο;

Τέλος πάντων..............ΜΗΝ αγχώνεστε................Ο Νικόλας προφανώς απεφάνθει του προβλήματος και ίσως να είναι στό αεροπλάνο γιά Αμερική ΠΑΛΙ , γιά να σηκώσει το Server...........Λέω ίσως............Τσ-τσ-τσ....Αυτοί οι Αμερικάνοι βρε παιδί μου δεν είναι άξιοι ούτε ένα server να "σηκώσουν"......... :giveup:

:D Εγώ έχω την μέση μου πάντως!!!

Ρε chris δεν λέω ότι προσβάλεις κανέναν....

Αλλά είσαι λίγο άδικος να λες ότι ξαφνικά όλοι όσοι έχουν XP με τους Α64 καβαλήσανε κάποιο καλάμι. Νομίζω είσαι άδικος. ’μα αρχίσουμε έτσι τότε και το ΗΤ ήταν κάτι στο οποίο υπερβάλανε η πλειοψηφία κατόχων Intel, λες και πριν το ΗΤ δεν υπήρχαν υπολογιστές. Τέλος πάντων. Αυτά είναι χαζομάρες... και αν ο άλλος ξαφνικά καβάλησε κάποιο καλάμι και είναι κάπως έτσι :jump: ε άστον να χαίρετε. :)

yanni μη το λες , μπορει να το συζηταμε τωρα και σε δυο ωρες να δεις και καποιο τετοιο ποστ..

Απο την στιγμη που μπαινεις σε ενα φορουμ ανοιχτο θα δεις τα παντα! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.