Jump to content

Coolermaster Hyper 101 θορυβος στο ανεμιστηρακι

Vallgox

Recommended Posts

Άλλο χειμώνας - άλλο καλοκαίρι.

Βάλε ένα target temperature. Τον δικόν μου τον έχω στα 55 και το fan σπάνια δουλέυει. Επίσης αν έχει επιλογή για ελάχιστες στροφές δοκίμασε 12.5%. Καταρχάς το σπρέυ δεν θα έκανε και πολλά αν είναι ball-bearing το fan.

Υπάρχει περίπτωση η έδραση να μην είναι καλή και να ταλαντώνεται. Δες αν πατάει καλά με την ψύκτρα. Πατάει απευθείας ή έχει τίποτα λαστιχένια εκεί;

Eπιδη ειμαι ασχετος με bios και τετοια,οταν παταω το F2(αλλα και οποιοδηποτε αλλο f button) την ωρα που ανοιγει το pc αντι για τα bios μεβγαζει σε μια μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα και μου βγαζει κατι επιλογες για ''εργαλειο επιδιορθωσης των windows'' και ''κανονικη εκκινηση των windows 7''.

Ξερει καποιος πως μπαινω στα bios απο αυτην την μητρικη?

καποιες μητρικες μπαινουν στο bios και πατωντας το delete.Επισης μπορει να ισχυει το σκηνικο με το πληκτρολογιο και να εχει το κουμπι f lock και να σου κλειδωνει ολα τα f και να τα κανει να μην ανταποκρινονται στο πατημα

Μπηκα με delete τελικα και εβαλα target temperature 55 και ελαχιστες στροφες 12.5%.

Δεν πιστευω να εχω καποιο προβλημα με θερμοκρασιες ετσι?(στο gaming πχ)

(τωρα σταματησε να ακουγετε το ανεμηστιρακι και απο την υσηχια ακουγετε πολυ ο σκληρος! ΧD)

• 1 month later...

Ξαναρχισε παλι να κανει τα ιδια και σε χαμηλες στροφες...

Μπορει καποις να μου προτεινει ενα φτηνο και αθορυβο ανεμηστιρακι για την συγκεκριμενη ψυκτρα?(μονο ανεμηστηρακι και οχι ολοκληρη ψυκτρα και ας μην ειναι CM)Πηρα στο πλαισιο που το ειχα παρει αλλα δεν εχουν.

Καταστημα εντος Αττικης,μεχρι 10 ευρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.