lelekasin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Λοιπόν σε ένα πρόγραμμα που έχω γράψει δημιουργώ ένα αρχείο με την fopen και ζητάω το όνομα από το χρήστη,όταν το δημιουργεί το αποθηκεύει χωρίς κάπιο format.Πως γίνετε να το δημιουργεί ως .txt; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Στον buffer που σου επιστρέφει το input του χρήστη προσθέτεις την κατάληξη .txt εάν δεν υπάρχει ήδη...Δηλαδή, παίρνεις τον buffer κοιτάς στο τέλος αν ο χρήστης έβαλε μόνος του την κατάληξη .txt, αν ναι τότε δεν κάνεις τίποτα, αν όχι την προσθέτεις εσύ και καλείς την fopen με το νέο όνομα που έχει στο τέλος και την κατάληξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelekasin Δεκέμβριος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Ευχαριστώ Jaco.Αλλά μάλλον θα το βάλω να έχει όνομα που θέλω εγώ τελικά,γιατί το πρόγραμμα κάνει πάντα το ίδιο,οπότε θα το δημιουργώ κατευθείαν σαν τχτ μέσα στο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.