bigojik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Τι μνημη ραμ να παρω? εχω ενα παλιο μηχανιμα και κολαει απιστευτα. Λογικα ειναι η μνημη, γιατι εχει 256 ram. Μπορειτε να με δωσετε τον τυπο της ραμ για να τον παρω ειτε απο το ιντερνετ ειτε απο καταστημα(οπου ειναι πιο φτηνα). η 512 θα βαλω ή 1 gb.αναλογος την τιμη και τι δεχετε η μητρικη.Πειτε μου και πως το βρηκατε για να ξερω και εγω.Αν μπορειτε δωστε με και σελιδα με την ραμ να την παρω χωρις να κανω καπιο λαθος εγω και πανε χαμενα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 με επιφύλαξη εδώ λέει ότι το μοντέλο της μνήμης ειναι pc2100..Μπορείς να δεις τι γράφει πάνω η ram και να κάνεις μια αναζήτηση 845 Ultra (ms-6398) RAM Memory Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Δεκέμβριος 23, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Θελεις DDR PC-2100 266Mhz. Δες τις αγγελιες εδω και στο insomnia για μεταχειρισμενες και το λινκ για νεες:DDR - Μνήμες (Τύπος: DDR, Ταχύτητα: 250-450 MHz, Τύπος Υπολογιστή: Desktop) | Skroutz.grDDR SDRAM - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigojik Δεκέμβριος 23, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Ευχαριστω παιδια, καλες γιορτες να εχετε και καλα χριστουγεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.