Jump to content

Γεια σας ειμαι ο Νικος

NikosKavvadias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα, λεγομαι Νικος και αποφασισα να γραφτω στο φορουμ σας. Ισως καποια πεδια με γνωριζουν ηδη και με θυμουνται απο πιο παλιους καιρους. Τελος παντον σορρυ για τα Ελληνικα μου αλλα ειμαι πολλα χρονια εξωτερικο και εχω ξεχασει πως γραφουνε σε Greek keyboard.

Χεραιτω ολους λοιπον και προπαντος τους πιο παλιους του χωρου, Νικολαος Καββαδιας - Ιταλια.

Καλησπερα, να στε καλα παιδια και ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα :)

Γενικα δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο στη διαθεση μου και το τελευταιο χρονικο διαστημα απειχα γεννικοτερα απο ολα τα φορουμ εκτος του dragster.gr που ητανε και το μονο που πλεον ος off-topic φορουμ εγραφα παντα σε greeklish στυλ και περασα καποιες ευχαριστες ωρες με τους αλλους members.

Βλεπω οτι αρκετα παιδια με θυμουνται και βεβαιως χαιρομαι ιδιαιτερα μιας που δεν μου προκαλει ερωτηματικα λογο του οτι ο Ελληνας εχει παντα πολυ μεγαλη μνημη και μυαλο.

Λογο υποχρεοσεων και περιορισμενου χρονου λοιπον θα κοιταξω να κανω μερικα ποστ οταν και ευοσον θα κρινω οτι ειναι σκοπιμα και θα προτιμισω να περιοριστω στο να διαβαζω αποφευγοντας πλεον το παλιο στυλ μιας που δεν ειμαι πλεον free user. Βεβαιος θα ηθελα κιολας να επισημανω στα παιδια που θα εχουν διαβασει πιο παλια ποστ η που με θυμουνται ακομα αρκετα καλα οτι στους τελευταιους 10 μηνες εχουν αλλαξει πολλα πραγματα και βαβαιος σε μεγαλο βαθμο εχω αλλαξει ριζικα και εγω ο ιδιος.

Ciao Νικος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.