Pokemon640 Δεκέμβριος 25, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 .. και δεν πα να λένε.. εγώ ας περάσω καλά και τα ΜΜΕ ας κάνουν του κεφαλιού τους! Δεν θα φάω τα χρόνια μου έτσι περιμένοντας άσπρη μέρα.δεν χρωστάω χάρες ούτε σε δημοσιογράφους ούτε σε πολιτικούς.Εκεί θα δω πράματα που δεν τα έχουν δει πολλοί και είναι μια εμπειρία που θα τη θυμάμαι για πάντα.Υ.Γ. Μη το παίρνεις προσωπικά αλλά εγώ έτσι πιστεύω και πράττω.Υ.Γ.2. Εξ’ άλλου με αυτά που βλέπω, υπάρχουν labίτες που μένουν η έρχονται συχνά εξωτερικό και δεν το μετάνιωσαν αυτό που έκαναν. (και μπράβο τους!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 25, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 σου εύχομαι να πάνε όπως τα θες τα πράγματα....και να μην έρθει η μέρα που θα σκεφτείς αν έπραξες ορθά γι αυτά τα 1-2χιλιάρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 30, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Δεν θα φάω τα χρόνια μου έτσι περιμένοντας άσπρη μέρα.Live fast, die young!Και επειδή είναι παρεξηγημένη η φράση, το "young" δεν αναφέρεται σε ηλικία, αλλά στο πως νιώθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmaster Ιανουάριος 5, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ααααααααααα καλή χρονιά σε όλουυυυυς!!! Απ'ότι είδα δεν είναι λίγοι αυτοί που θα κάνανε σκοπέτο ε? Τέλος και οι διακοπούλες ήρθε η ώρα για δουλειά πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 7, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Ήρθε η ώρα να σχεδιάσουμε τις διακοπές των Χριστουγέννων του 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.