Jump to content

Βοηθεια για επιλογη μεταπτυχιακου

ChaosForChaos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα.

Θα ηθελα μια βοηθεια για την επιλογη μεταπτυχιακου.Κυριως θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο δικτυαδες και προγραμματιστες.Ειμαι αποφοιτος απο το τμημα Διοικησης Τεχνολογιας του Πανεμιστημιου Μακεδονιας Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - University of Macedonia :: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

και θελω τον Σεπτεμβριο που μας ερχεται να κανω μεταπτυχιακο.Επειδη λοιπον το τμημα μου ηταν λιγο απο ολα θα ηθελα να μην ακολουθησω τον τομεα τον οικονομικων για master,αλλα της τεχνολογιας για αυτο ειμαι αναμεσα σε 2 τομεις(διαφορετικουσ μεταξυ τους),ο ενας ειναι to computer science και ο αλλος δικτυα και τηλεπικοινωνιες.Τεινω περισσοτερο προς τα δικτυα.Εδω λοιπον θα ηθελα να ακουσω γνωμες για θετικα και αρνητικα των 2 απο ατομα που εχουν ασχοληθει,επαγγελματικη αποκατασταση και μελλον.

Επισης να προσθεσω οτι εχω πολλα κενα και στα 2,αλλα εχω την διαθεση να τα καλυψω, και η φαση του να παω εξω με αγχωνει γιατι περα απο το οτι θα πρεπει να καλυψω τα κενα πρωτα στα ελληνικα θα πρεπει να τα καλυψω και στα αγγλικα αρα 2 φορες πιο βουνο.Οποτε λεω να προτιμησω πρωτα την ελλαδα και αργοτερα βλεπουμε.

Περιμενω γνωμες και Ευχαριστω εκ των Προτερων:).

Για τη στήριξη των Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Πληροφοριακά Συστήματα, και για όσο χρόνο δεν υπάρχουν σχετικά κονδύλια από το ΥΠ.Ε.Π.Θ., θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 5869,5 €, δηλαδή 1467,35 € για κάθε εξάμηνο. @ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - University of Macedonia :: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εν ολίγης 6k θα σταξεις στο ΠΑΜΑΚ. Δεν νοείται άνθρωπος που σπουδάζει τεχνικό επάγγελμα, πόσο μάλλον marketing και δεν έχει fluency in English, οπότε αργά ή γρήγορα θα πρέπει να μαθεις να κατέχεις καλά την γλώσσα. Φύγε έξω όσο είναι νωρίς, πριν γεμίσουν οι θέσεις. Μην φοβάσαι, χειρότερες συνθήκες απο δω δεν θα βρεις πουθενα.

Δεν χρειαζεσαι μεταπτυχιακό στα δίκτυα, αλλά CCNA κλπ Cisco πτυχεία. Εκτός κι αν θες να ασχοληθεις με μελέτες και έρευνα.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου,οσο για αγγλικα δινω τωρα τον μαιο για proficiency και παραλληλα προετοιμαζομαι και για gmat.Απλα στο θεμα του να παω στο εξωτερικο, κολλαω στο οτι εχω αρκετα κενα τοσο στα μαθηματα πανω στο computer science οσο και στα μαθηματα πανω στα δικτυα και τηλεπικοινωνιες που ειχα στο πανεπιστημιο,για αυτο πιστευω οτι θα δυσκολευτω πολυ να τα καλυψω εξω σε ενα master και μαλιστα απο την στιγμη που αυτοι θα τα θεωρουν δεδομενα οτι τα ξερεις.

Πάντως όσον αφορά τα Αγγλικά και τα μεταπτυχιακά έξω, δεν είναι κάτι το φοβερό. Ειδικά σε τομείς (όπως η πληροφορική) όπου ούτως ή άλλως πολλές ορολογίες τις μαθαίνεις στα Αγγλικά. Και πας για Proficiency λες, οπότε τέλεια. Με lower είμαι και κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Αγγλικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.