Jump to content

Tablet έως 130ευρώ??

SkaL-

Recommended Posts

Το Crypto υπάρχει σε πολλά Κωτσόβολος για live δοκιμή. Όταν το έπιασα δεν αποκόμισα και την καλύτερη εντύπωση για την οθόνη του, έχει κάτι pixels NA.

Λογικά όλα τα tablets στις ίδιες ίντσες με παρόμοιες αναλύσεις, ανάλογα ΝΑ pixels δεν έχουν; ή εννοείς κάτι διαφορετικό;

Ίσως ναι, ίσως όχι, αλλά αυτό που είδα ήταν σαν να είχε ένα πλέγμα ανάμεσα στα pixels, σαν διάκενο δηλαδή.

Ενημερώνω απλά ότι το είδα στη συγκεκριμένη αλυσίδα και όποιος θέλει μπορεί να πάει να το δει.

Τελικά περιμένω ένα Archos 7 HTv2, το έχω πάρει απο Ελληνικό μαγαζί και αυτές τις μέρες θα το έχω. Το πήρα πρός 118ευρώ και λέω με το που το πάρω να κάνω αυτό : [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eZA58XTSaL0]Android 2.3 on Archos 7 HTv2 CyanogenMod 7 Rockchip 2818 port preview - YouTube[/ame] Το έχει κανείς άλλος να μου πεί τι λέει ?

είχα το 101 πριν αρκετό καιρό. γενικά νομίζω θα διαπιστώσεις πως αν μη τι άλλο, είναι ένα τίμιο μηχανάκι για τα χρήματά του.

μην φοβηθείς να το σκαλίσεις. με λίγη μόνο "προσπάθεια" θα το κάνεις πολύ καλύτερο απ'οτι το πήρες ;)

Btw, μάλλον ήταν η καλύτερη αγορά που μπορούσες να κάνεις :T:

είχα το 101 πριν αρκετό καιρό. γενικά νομίζω θα διαπιστώσεις πως αν μη τι άλλο, είναι ένα τίμιο μηχανάκι για τα χρήματά του.

μην φοβηθείς να το σκαλίσεις. με λίγη μόνο "προσπάθεια" θα το κάνεις πολύ καλύτερο απ'οτι το πήρες ;)

Btw, μάλλον ήταν η καλύτερη αγορά που μπορούσες να κάνεις :T:

Ευχαριστώ πολύ :) μου άρεσε αυτό :)

Τελικά περιμένω ένα Archos 7 HTv2, το έχω πάρει απο Ελληνικό μαγαζί και αυτές τις μέρες θα το έχω. Το πήρα πρός 118ευρώ και λέω με το που το πάρω να κάνω αυτό :
Το έχει κανείς άλλος να μου πεί τι λέει ?

απο ποιο καταστημα το πηρες φιλε μ?? λινκ υπαρχει??

Αν δεν το υποστηριζει επισημα, κατα πασα πιθανοτητα θα μπορει να το βαλει ανεπισημα οπως στα 70,101 κλπ. Βεβαια υπαρχει και το AppLib της archos που ειναι κατι παρομοιο. ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αν δεν το υποστηριζει επισημα, κατα πασα πιθανοτητα θα μπορει να το βαλει ανεπισημα οπως στα 70,101 κλπ. Βεβαια υπαρχει και το AppLib της archos που ειναι κατι παρομοιο. ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

σε ευχαριστω πολυ φιλε μ. με βλεπω και μενα για καναarchos να χω το κεφαλι μου ησυχο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.