ponaei8anasi Ιανουάριος 1, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 To Crypto εχει την ποιο αθλια οθονη που εχω δει ποτε σε tablet ποιο μοντελο εχεις δοκιμασει φιλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 1, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Το Crypto υπάρχει σε πολλά Κωτσόβολος για live δοκιμή. Όταν το έπιασα δεν αποκόμισα και την καλύτερη εντύπωση για την οθόνη του, έχει κάτι pixels NA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 1, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Το Crypto υπάρχει σε πολλά Κωτσόβολος για live δοκιμή. Όταν το έπιασα δεν αποκόμισα και την καλύτερη εντύπωση για την οθόνη του, έχει κάτι pixels NA.Λογικά όλα τα tablets στις ίδιες ίντσες με παρόμοιες αναλύσεις, ανάλογα ΝΑ pixels δεν έχουν; ή εννοείς κάτι διαφορετικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 1, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Ίσως ναι, ίσως όχι, αλλά αυτό που είδα ήταν σαν να είχε ένα πλέγμα ανάμεσα στα pixels, σαν διάκενο δηλαδή.Ενημερώνω απλά ότι το είδα στη συγκεκριμένη αλυσίδα και όποιος θέλει μπορεί να πάει να το δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 1, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Εμενα εκτος απο το digitizer που ηταν σαν πλέγμα, με χαλασε η ασημένια απόχρωση της οθονης και η χαμηλή αντίθεση της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 1, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Τελικά περιμένω ένα Archos 7 HTv2, το έχω πάρει απο Ελληνικό μαγαζί και αυτές τις μέρες θα το έχω. Το πήρα πρός 118ευρώ και λέω με το που το πάρω να κάνω αυτό : [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eZA58XTSaL0]Android 2.3 on Archos 7 HTv2 CyanogenMod 7 Rockchip 2818 port preview - YouTube[/ame] Το έχει κανείς άλλος να μου πεί τι λέει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 1, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 είχα το 101 πριν αρκετό καιρό. γενικά νομίζω θα διαπιστώσεις πως αν μη τι άλλο, είναι ένα τίμιο μηχανάκι για τα χρήματά του. μην φοβηθείς να το σκαλίσεις. με λίγη μόνο "προσπάθεια" θα το κάνεις πολύ καλύτερο απ'οτι το πήρες Btw, μάλλον ήταν η καλύτερη αγορά που μπορούσες να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 1, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 είχα το 101 πριν αρκετό καιρό. γενικά νομίζω θα διαπιστώσεις πως αν μη τι άλλο, είναι ένα τίμιο μηχανάκι για τα χρήματά του.μην φοβηθείς να το σκαλίσεις. με λίγη μόνο "προσπάθεια" θα το κάνεις πολύ καλύτερο απ'οτι το πήρες Btw, μάλλον ήταν η καλύτερη αγορά που μπορούσες να κάνεις Ευχαριστώ πολύ μου άρεσε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 1, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Ρϊξε και εδώ μια ματιά: Archos Gen8, Gen9 - xda-developers Έχω την εντύπωση ότι περιλαμβάνεται και το δικό σου στις συκευές στις οποίες αναφέρεται αυτό το sub forum του xda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 1, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Τελικά περιμένω ένα Archos 7 HTv2, το έχω πάρει απο Ελληνικό μαγαζί και αυτές τις μέρες θα το έχω. Το πήρα πρός 118ευρώ και λέω με το που το πάρω να κάνω αυτό : Το έχει κανείς άλλος να μου πεί τι λέει ? απο ποιο καταστημα το πηρες φιλε μ?? λινκ υπαρχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 2, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 [MENTION=89]SkaL-[/MENTION] ξερεις αν το archos Που παραγγειλες υποστηριζει android market? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 2, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Αν δεν το υποστηριζει επισημα, κατα πασα πιθανοτητα θα μπορει να το βαλει ανεπισημα οπως στα 70,101 κλπ. Βεβαια υπαρχει και το AppLib της archos που ειναι κατι παρομοιο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 2, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Αν δεν το υποστηριζει επισημα, κατα πασα πιθανοτητα θα μπορει να το βαλει ανεπισημα οπως στα 70,101 κλπ. Βεβαια υπαρχει και το AppLib της archos που ειναι κατι παρομοιο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk σε ευχαριστω πολυ φιλε μ. με βλεπω και μενα για καναarchos να χω το κεφαλι μου ησυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.