SkaL- Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2011 Υπάρχει κάποιο αξιόλογο tablet έως και 130ευρώ ? με ενδιαφέρει μόνο με android λειτουργικό και να παίρνει εφαρμογές απο market, θα θέλα μια βοήθεια απο τους γνώστες του θέματος γιατί έχω χαθεί με τόσα πολά και διαφορετικά μοντέλα. Είδα πολλά tablet με android αλλά να μην έχουν το android market, ένα τέτoιο tab μπορεί να πάρει το market ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 για android market περνάς το google account σου (ότι version και να έχει)αν το θες για να διαβάζεις PDFs, ψάξε ένα με καλή οθόνη μη σε κουράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Δεκέμβριος 23, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 φιλε μου καλημερα.. στην ιδια φαση ειμαι και εγω ψαχνομαι για ενα ταμπλετακι με ανδροιδ εχω βρει δυο αλλα θα θελα να ακουσω και τις αποψεις απο τα παιδια...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0628206&catid=010900ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ :αγορές, τιμές, αξεσουαρ ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ - Pixmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Δεκέμβριος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Για τσεκαρε λιγο και αυτο.Δεν γνωριζω πολλα για το μαραφετι αλλα καλο φαινεται και εχει και android. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Δεκέμβριος 23, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 για android market περνάς το google account σου (ότι version και να έχει)αν το θες για να διαβάζεις PDFs, ψάξε ένα με καλή οθόνη μη σε κουράζει. Καλημέρα, αν πάρω κάποιο σαν το crypto που πόσταραν τα παιδιά παρακάτω θα μπορώ να κατεβάσω εφάρμογες απο το μάρκετ ? είδα πως το crypto δεν υποστηρίζει market. Υπάρχει τρόπος με το σετάρω με την χρήση του google account ? Η θα απλά θα κατεβάζω απο αλλού τα apps ? φιλε μου καλημερα.. στην ιδια φαση ειμαι και εγω ψαχνομαι για ενα ταμπλετακι με ανδροιδ εχω βρει δυο αλλα θα θελα να ακουσω και τις αποψεις απο τα παιδια...Crypto Passepartout 70 C124 - Tablet PC - Android 2.3 - 7" LCD | Multirama ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ :αγορές, τιμές, αξεσουαρ ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ - Pixmania To crypto μου το έχω βάλει και εγώ στο μάτι, είναι όμορφο. Μήπως ξέρεις αν υποστηρίζει multitouch ? Για τσεκαρε λιγο και αυτο.Δεν γνωριζω πολλα για το μαραφετι αλλα καλο φαινεται και εχει και android. Είναι όμορφο αλλά θέλω κάτι απο την ελληνική αγορά που να υπάρχει σε διαθέσιμο άμεσα Έχει κάποιος δοκιμάσει αυτό Crypto Passepartout 70 R84 | Skroutz.gr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Δεκέμβριος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Πριν λιγο βγηκα από μουλτιραμα στη βουλιαγμενης και δεν το ειχαν. Μονο ipad,galaxy tab και motorola ειχαν για δοκιμη.... Edit: με το archos στο link ξερει κανεις τι παιζει???? Επισης η pixmania αξιζει να την προτιμησω? Το λεω γτ εκει το ταμπλετ εχει 99 ευρω και στην αμεσως επομενη εταιρεια 145. Επισης με την pixmania αν κανεις αγορα από κει εχεις εγγυηση η "κλαφτα χαραλαμπε"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnemo Δεκέμβριος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 1080P 7" Touch Screen LCD Google Android 2.1 Tablet PC w/ WiFi/HDMI/TF (Telechips 8902/499.71MHz) - Free Shipping - DealExtreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Δεκέμβριος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Εγώ θα σου πρότεινα αυτόν τον Κινέζο. Φέρει android 4, 512mb μνήμης, επεξεργαστή A9, ανάλυση 1024χ600, 8gb εσωτερικής μνήμης, HDMI και παρουσιάστηκε πριν από λίγο χρονικό διάστημα. Το κατάστημα στέλνει κανονικά στην Ελλάδα, το μόνο αρνητικό ότι θα περιμένεις 3-4 εβδομάδες για να σου έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.thelab.gr/pwliseis/hi-tech-easypad-103420.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Δεκέμβριος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Η καλύτερη και πιο οικονομική πρόταση αυτή την στιγμή στις 7" είναι το Teclast P76ti βγαίνει στα 93€ με πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα πάρει μάλλον Ice Cream Sandwich.:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Δεκέμβριος 23, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Η καλύτερη και πιο οικονομική πρόταση αυτή την στιγμή στις 7" είναι το Teclast P76ti βγαίνει στα 93€ με πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα πάρει μάλλον Ice Cream Sandwich.:triniti:αυτο φαινεται οντως πολυ καλο..... το μονο που με κραταει ειναι η πιθανοτητα για τελωνειο μιας και το καταστημα ειναι στον καναδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Δεκέμβριος 23, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Η καλύτερη και πιο οικονομική πρόταση αυτή την στιγμή στις 7" είναι το Teclast P76ti βγαίνει στα 93€ με πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα πάρει μάλλον Ice Cream Sandwich.:triniti:Προσοχή όμως ο επεξεργαστής που αναφέρει δεν έχει βγει ακόμη από την ARM. Τον Α10 τον περιμένουμε σε κανένα χρόνο. Αυτός που αναφέρει είναι ένας κινέζικος τύπου Α8 ξαναβαφτισμένος, άρα υποδεέστερος του Α9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Δεκέμβριος 23, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 αυτο φαινεται οντως πολυ καλο..... το μονο που με κραταει ειναι η πιθανοτητα για τελωνειο μιας και το καταστημα ειναι στον καναδα.. Το merimobiles δεν είναι Καναδά είναι ή Χονγκ Γκονγκ ή Κίνα και έχει μικρη πιθανοτητα για τελωνείο εάν βάλεις ems σαν τρόπο αποστολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Δεκέμβριος 23, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Προσοχή όμως ο επεξεργαστής που αναφέρει δεν έχει βγει ακόμη από την ARM. Τον Α10 τον περιμένουμε σε κανένα χρόνο. Αυτός που αναφέρει είναι ένας κινέζικος τύπου Α8 ξαναβαφτισμένος, άρα υποδεέστερος του Α9. Ο επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός λέγεται ΑllWinner A10 και είναι αρχιτεκτονικής cortex A8 σαν του Samsung Galaxy Tab και του Nook Color μάλιστα η GPU του Teclast P76ti είναι η Mali-400 αυτή που έχει και το Samsung Galaxy SII. Τι αλλο θες για 93€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Δεκέμβριος 23, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Για τα 93 ευρώ δεν το συζητάω, αλλά πιστεύω ότι το RAMOS για τα +20$ που ζητάει έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Δεκέμβριος 23, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Για τα 93 ευρώ δεν το συζητάω, αλλά πιστεύω ότι το RAMOS για τα +20$ που ζητάει έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Εάν εννοείς το Ramos W6HD ναι εχει λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα εχει και 45€ παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Δεκέμβριος 23, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Παιδια στην σελιδα που ειχα δει ελεγε ότι βρισκονται καναδα... Τωρα δεν ξερω τι παιζει ακριβως.... Για το ramos ένα λινκ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Δεκέμβριος 23, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Κάτι εδώ απο ελλάδα να μπορούμε να κάνουμε άμεση αγορά ξέρει κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 1, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Καλημέρα, αν πάρω κάποιο σαν το crypto που πόσταραν τα παιδιά παρακάτω θα μπορώ να κατεβάσω εφάρμογες απο το μάρκετ ? είδα πως το crypto δεν υποστηρίζει market. Υπάρχει τρόπος με το σετάρω με την χρήση του google account ? Η θα απλά θα κατεβάζω απο αλλού τα apps ?To crypto μου το έχω βάλει και εγώ στο μάτι, είναι όμορφο. Μήπως ξέρεις αν υποστηρίζει multitouch ? Είναι όμορφο αλλά θέλω κάτι απο την ελληνική αγορά που να υπάρχει σε διαθέσιμο άμεσα Έχει κάποιος δοκιμάσει αυτό Crypto Passepartout 70 R84 | Skroutz.gr ? [MENTION=89]SkaL-[/MENTION] φιλε μου δες το λινκ. το crypto το εχει στο eshop 95 ευρω απο 120. πιστευω αξιζει η αναμονη για τα λεφτα του CRYPTO TABLET PASSEPARTOUT 70 R84 4GB - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 1, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 To Crypto εχει την ποιο αθλια οθονη που εχω δει ποτε σε tablet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.