Jump to content

Tablet έως 130ευρώ??

SkaL-

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο αξιόλογο tablet έως και 130ευρώ ? με ενδιαφέρει μόνο με android λειτουργικό και να παίρνει εφαρμογές απο market, θα θέλα μια βοήθεια απο τους γνώστες του θέματος γιατί έχω χαθεί με τόσα πολά και διαφορετικά μοντέλα. Είδα πολλά tablet με android αλλά να μην έχουν το android market, ένα τέτoιο tab μπορεί να πάρει το market ?

φιλε μου καλημερα.. στην ιδια φαση ειμαι και εγω ψαχνομαι για ενα ταμπλετακι με ανδροιδ εχω βρει δυο αλλα θα θελα να ακουσω και τις αποψεις απο τα παιδια...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0628206&catid=010900

ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ :αγορές, τιμές, αξεσουαρ ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ - Pixmania

για android market περνάς το google account σου (ότι version και να έχει)

αν το θες για να διαβάζεις PDFs, ψάξε ένα με καλή οθόνη μη σε κουράζει.

Καλημέρα, αν πάρω κάποιο σαν το crypto που πόσταραν τα παιδιά παρακάτω θα μπορώ να κατεβάσω εφάρμογες απο το μάρκετ ? είδα πως το crypto δεν υποστηρίζει market. Υπάρχει τρόπος με το σετάρω με την χρήση του google account ? Η θα απλά θα κατεβάζω απο αλλού τα apps ?

φιλε μου καλημερα.. στην ιδια φαση ειμαι και εγω ψαχνομαι για ενα ταμπλετακι με ανδροιδ εχω βρει δυο αλλα θα θελα να ακουσω και τις αποψεις απο τα παιδια...

Crypto Passepartout 70 C124 - Tablet PC - Android 2.3 - 7" LCD | Multirama

ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ :αγορές, τιμές, αξεσουαρ ARCHOS 7 Home Tablet V2 - 8 GΒ - Pixmania

To crypto μου το έχω βάλει και εγώ στο μάτι, είναι όμορφο. Μήπως ξέρεις αν υποστηρίζει multitouch ?

Για τσεκαρε λιγο και αυτο.Δεν γνωριζω πολλα για το μαραφετι αλλα καλο φαινεται και εχει και android.

Είναι όμορφο αλλά θέλω κάτι απο την ελληνική αγορά που να υπάρχει σε διαθέσιμο άμεσα :)

Έχει κάποιος δοκιμάσει αυτό Crypto Passepartout 70 R84 | Skroutz.gr ?

Πριν λιγο βγηκα από μουλτιραμα στη βουλιαγμενης και δεν το ειχαν. Μονο ipad,galaxy tab και motorola ειχαν για δοκιμη....:nothing:

Edit: με το archos στο link ξερει κανεις τι παιζει???? Επισης η pixmania αξιζει να την προτιμησω? Το λεω γτ εκει το ταμπλετ εχει 99 ευρω και στην αμεσως επομενη εταιρεια 145. Επισης με την pixmania αν κανεις αγορα από κει εχεις εγγυηση η "κλαφτα χαραλαμπε"?

Εγώ θα σου πρότεινα αυτόν τον Κινέζο. Φέρει android 4, 512mb μνήμης, επεξεργαστή A9, ανάλυση 1024χ600, 8gb εσωτερικής μνήμης, HDMI και παρουσιάστηκε πριν από λίγο χρονικό διάστημα. Το κατάστημα στέλνει κανονικά στην Ελλάδα, το μόνο αρνητικό ότι θα περιμένεις 3-4 εβδομάδες για να σου έρθει.

Η καλύτερη και πιο οικονομική πρόταση αυτή την στιγμή στις 7" είναι το Teclast P76ti βγαίνει στα 93€ με πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα πάρει μάλλον Ice Cream Sandwich.:triniti:

αυτο φαινεται οντως πολυ καλο..... το μονο που με κραταει ειναι η πιθανοτητα για τελωνειο μιας και το καταστημα ειναι στον καναδα..

Η καλύτερη και πιο οικονομική πρόταση αυτή την στιγμή στις 7" είναι το Teclast P76ti βγαίνει στα 93€ με πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα πάρει μάλλον Ice Cream Sandwich.:triniti:

Προσοχή όμως ο επεξεργαστής που αναφέρει δεν έχει βγει ακόμη από την ARM. Τον Α10 τον περιμένουμε σε κανένα χρόνο. Αυτός που αναφέρει είναι ένας κινέζικος τύπου Α8 ξαναβαφτισμένος, άρα υποδεέστερος του Α9.

αυτο φαινεται οντως πολυ καλο..... το μονο που με κραταει ειναι η πιθανοτητα για τελωνειο μιας και το καταστημα ειναι στον καναδα..

Το merimobiles δεν είναι Καναδά είναι ή Χονγκ Γκονγκ ή Κίνα και έχει μικρη πιθανοτητα για τελωνείο εάν βάλεις ems σαν τρόπο αποστολής.:)

Προσοχή όμως ο επεξεργαστής που αναφέρει δεν έχει βγει ακόμη από την ARM. Τον Α10 τον περιμένουμε σε κανένα χρόνο. Αυτός που αναφέρει είναι ένας κινέζικος τύπου Α8 ξαναβαφτισμένος, άρα υποδεέστερος του Α9.

Ο επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός λέγεται ΑllWinner A10 και είναι αρχιτεκτονικής cortex A8 σαν του Samsung Galaxy Tab και του Nook Color μάλιστα η GPU του Teclast P76ti είναι η Mali-400 αυτή που έχει και το Samsung Galaxy SII. Τι αλλο θες για 93€:rolleyes:

Για τα 93 ευρώ δεν το συζητάω, αλλά πιστεύω ότι το RAMOS για τα +20$ που ζητάει έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. :T:

Εάν εννοείς το Ramos W6HD ναι εχει λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα εχει και 45€ παραπάνω.

• 2 weeks later...
Καλημέρα, αν πάρω κάποιο σαν το crypto που πόσταραν τα παιδιά παρακάτω θα μπορώ να κατεβάσω εφάρμογες απο το μάρκετ ? είδα πως το crypto δεν υποστηρίζει market. Υπάρχει τρόπος με το σετάρω με την χρήση του google account ? Η θα απλά θα κατεβάζω απο αλλού τα apps ?

To crypto μου το έχω βάλει και εγώ στο μάτι, είναι όμορφο. Μήπως ξέρεις αν υποστηρίζει multitouch ?

Είναι όμορφο αλλά θέλω κάτι απο την ελληνική αγορά που να υπάρχει σε διαθέσιμο άμεσα :)

Έχει κάποιος δοκιμάσει αυτό Crypto Passepartout 70 R84 | Skroutz.gr ?

[MENTION=89]SkaL-[/MENTION] φιλε μου δες το λινκ. το crypto το εχει στο eshop 95 ευρω απο 120. πιστευω αξιζει η αναμονη για τα λεφτα του CRYPTO TABLET PASSEPARTOUT 70 R84 4GB - - E-SHOP.GR

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.