Jump to content

6970 Trifire...προτασεις για case

Lazy Dog

Recommended Posts

Στο ειπα και πιο πανω....πας φυρι φυρι να ξαναπαρω HAF-X :p:hehe:

Εγω σου ειπα να κοιταξεις για το CM Storm Trooper.

Τοσα κουτια εχεις αλλαξει σε 2 χρονια που σε ξερω μετριουνται σε 2 χερια :p

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Εγω σου ειπα να κοιταξεις για το CM Storm Trooper.

Τοσα κουτια εχεις αλλαξει σε 2 χρονια που σε ξερω μετριουνται σε 2 χερια :p

Λεφτά υπάρχουν ! :rubik:

Παντως απο οτι βλεπω στις φωτο, το cosmos II θα ειναι "μανουλα" για watercooling....δεν νομιζω οτι θα διαπρεπει σε αερατες καταστασεις.....

Λεφτά υπάρχουν ! :rubik:
Ρε μαστορα αν υπηρχαν λεφτα θα εδινα ενα 500ρικο θα αγοραζα ενα Lian Li και το εδω νημα θα ειχε φιλοσοφικο χαρακτηρα. Αντε γιατι ειναι και χρονιαρες μερες......
Ναι ρε φιλαρακι αφου ξερεις οτι το εχω δει και ιδιοις ομμασι το κουτι....το μονο που με κρατα ειναι οτι δεν εχει πλαινο παραθυρο.....ναι ειμαι καγκουρας το ξερω :hehe:
Ναι ρε φιλαρακι αφου ξερεις οτι το εχω δει και ιδιοις ομμασι το κουτι....το μονο που με κρατα ειναι οτι δεν εχει πλαινο παραθυρο.....ναι ειμαι καγκουρας το ξερω :hehe:

Eχει σιτα ΑΚΑ ετοιμο καλουπι για να βαλεις plexy και λοιπες καγκουριες.

Δεν μαμιεται! Το παρηγγειλα στο Πλαισιο(159€). Ελπιζω μονο μεχρι να ερθει να εχει πουληθει το corsairaki(ελεος! 130€ το δινω....ας το παρει καποιος ρεεεεεεεε lol ).....

Το Trooper είναι ένα από τα καλύτερα κουτιά, όταν είχα πάρει το phantom έλεγα ή θα το αλλάξω για το trooper η για το cosmos πριν κανα 3 μήνο αυτά.. άμα έφευγε όταν είχα βάλει την αγγελία το κουτί θα πήγαινα σε trooper αλλά ούτε σι άλλος περιμένουμε το cosmos II μιας και το phantom θα πάει στην μάνα και στον πατέρα και ο BD :p να μην έχουν και αυτοί έναν cpu να κάνουν την δουλεία τους? :p αλλά Lazy δεν με νοίαζει τι θα λέει σε αεράτες καταστάσεις το κουτί είναι μούτα! έιναι να καθίσεις μπροστά του και να το πιτσιλάς!@! περίμενε για cosmos II πιστεύω βασικά θέλω.. ότι τα αξίζει τα λεφτά του.. αν και στην ρουμανια θα το χρησοπληρόσουμε 25% φπα αλλα δεν @@!#!

Δεν μαμιεται! Το παρηγγειλα στο Πλαισιο(159€). Ελπιζω μονο μεχρι να ερθει να εχει πουληθει το corsairaki(ελεος! 130€ το δινω....ας το παρει καποιος ρεεεεεεεε lol ).....

λολ πιο πήρε τελικά μέχρι να γράψω το ποστ βγήκαν άλλα 3 :p sorry για double post!

Cosmos II - Inspiring Innovation

σε 2 ωρες εχουμε αποκαλυπτηρια!!!!

Αν επαιζα με νερα θα με ενδιεφερε. Δεν παυει να ειναι ενα πολυ ωραιο κουτι πάντως.....αλλά ποτε δεν ξερεις με τα μυαλα που κουβαλαω :hehe:

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]

Man γνωρίζεις αν το νέο cosmos θα χωράει μέσα τετραπλό χοντρό ψυγείο(black ice gtx 480) κάπως???

Ή ίσως μόνο από έξω ή και πάλι δε γίνεται?

Τελικά φιλαρακι μαζευω μαρουλοφυλλα για το cosmos 2....προβλεπονται, Θεου θελοντος και τσεπης επιτρεποντος, αγριες μοντες σε αυτο το κουτι :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.