Jump to content

αγορα case

JohnnyBoy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδία τι προτείνετε για ένα καλό κουτί για το pc μου , Full Tower βέβαια με παράθυρο προτιμότερο αλλά αν όχι το κόβουμε εμείς δεν υπάρχει πρόβλημα?????

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Θα σου πρότεινα ένα herolchi. To 6919 κατα προτίμηση.

Τα κουτιά του Πλαισίου δε με εντυπωσίασαν. πήρα 2 για τη δουλειά. 'Εχουν κάπως καλό value for money λόγω τροφοδοτικού.

Από τα Chieftec μου αρέσει μόνο το καινούριο που μπαίνουν οι σκληροί με άλλη φορά και είναι θηρίο. Αλλά κάνει 102 ΧΩΡΙΣ τροφοδοτικό....

Παιδες μετα τον Αυγουστο που θα γυρισω απο τις διακοπες, θα παω να παρω το Stacker...

Φιλε αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα πηγαινε να το παρεις...ειναι πραγματικα τελειο!!!!!

’λλη μία ψήφος για τη HEC!!Κοίτα για τα 6Α19 ή 6919 ανάλογα με τις ανάγκες σου..

Παιδιά, αφήστε. Ο Γιάννης κέρδισε ένα CoolerMaster από το PC Magazine (δεν ξέρω ποιό) οπότε μάλλον άκυρο!

@Jimmy Fox : τι σε πείραξε στα Chieftec; Εγώ δεν έχω βρεί μέχρι τώρα κάποιο μείων, για μένα τουλάχιστον.

Και εγω κάτοχος Chieftec ειμαι, του μεγάλου κουτιου ( 6χ5.25). Το θεωρω απο τα καλύτερα κουτια, αν εξαιρέσεις το βάρος του.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

@Jimmy Fox : τι σε πείραξε στα Chieftec; Εγώ δεν έχω βρεί μέχρι τώρα κάποιο μείων, για μένα τουλάχιστον.

Tι να με πειράξει? Απλά πρώτα είδα το herolchi και το Chieftec δεν είναι καλύτερό του. Ούτε σαν υλικό, ούτε σαν διαρρύθμιση. ’σε που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ένα δικό σου φίλτρο αέρα γιατί θα έχεις γεμίσει σκόνη μετά από λίγες ώρες χρήσης.

Καλό κουτάκι. Απλά όχι καλύτερο από το herolchi. To σημαντικό του πλεονέκτημα είναι το τροφοδοτικό που δίνει μαζί.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Μια χαρα ειναι το εσωτερικό του !!!

Πω πω... πως κάνετε έτσι ρε παιδιά! Λες και σας θίξαμε τίποτα! Είπα εγώ οτι δεν είναι καλό? Διαβάζετε όλο το post επιτέλους! "...δεν είναι καλύτερό του. Ούτε σαν υλικό, ούτε σαν διαρρύθμιση...."

ΑΠΛΑ ΔΕΝ είναι καλύτερο του herolchi. Όχι οτι αυτό καθ'αυτό ΔΕΝ είναι καλό!!!

ΑΜΑΝ!

Εγω ψηφιζω LIAN LI το καινουργιο που παρουσιαστηκε στην COMPUTEX 2004 :worship:

αλλα πανω απο ολα ψηφιζω το δικο μου που ειναι και δικης μου κατασκευης και το βαφτισα chicken cage :jump:

Lian-Li κορυφαια αλλα πολλα $$$ βρε παιδακι μου! ! !Με τετοιο κουτι εχεις ενα κουτι για παντα....στην κυριολεξια ομως...!!!

@fanis_k...προχθες πηγα στο hac κ το ειχε στο μαγαζι!Ειναι ςραιο κουτι κ αρκετα μεγαλο...αλλα....αααααααααπειρα φατνια 5,25'' ειχε...ατελλειωτα...!χε!χε!

Τί κόλλημα είναι αυτό που έχετε βρέ παιδιά..... Βλέπω κουτιά 100, 150.... σιγά να μην δώσω 500 μόνο κουτί.....

Τώρα είναι υπό moding mode (τρυπήματα, κοψίματα, τα κλασσικά. Θα μπούνε 2x9cm εσωτερικοί fan, 3x8cm στο επάνω μέρος, 1x9cm στο πλαινό και 2x4cm μπροστά δεξιά και αριστερά του πράσινου led).......

Λοιπόν δείτε το παρακάτω..... Απλό κουτάκι με 400W τροφοδοτικούλι (το έδωσα και πήρα 550W).

Μόνο 30 :blink: Τίποτα.....

post-419-1416071061,4013_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DMylonas

Τί κόλλημα είναι αυτό που έχετε βρέ παιδιά..... Βλέπω κουτιά 100, 150.... σιγά να μην ....

lol, ενταξει πανω απο καποιο ποσο (200-300) ισως να ειναι υπερβολη αλλα μην λεμε οτι και το κουτι των 30 ειναι το ιδιο με το κουτι των 100

θα συμφωνήσω εν μέρη με τον Mylona τζάμπα λεφτά είναι το ακριβό κουτί και δεν τολμάς να το πειράξεις και τα πράγματα στους υπολογιστές αλλάζουν γρήγορα . για το hec το Midi που έχω και γω είναι μεν σχετικά φθηνό και ποιοτικό αλλά το μετάνιωσα που δεν πήρα full tower γιατί αν αλλάζεις πράγματα, έχεις πολλές συσκευές και γενικά πειράζεις συχνά τον υπολογιστή το μεσαίο του μέγεθος θα σε δυσκολέψει οπότε δώσε το κάτι παραπάνω για ένα απλό full , εκτός βέβαια αν έχεις σοβαρό πρόβλημα χώρου.

Οτι δωσεις θα παρεις φιλε μου Μυλονα!Μπορει καποια κουτια να ειναι πιασοκωλε αλλα μερικα τ'άξιζουν κιολας......πχ αλουμινιο,χαμηλοτερες θερμοκρασιες,διαφορες ευκολιες κτλ.....οποτε ο καθενας οτι θελει κ μπορει το παιρνει....!!!

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Χθες, στις 11:40]

Από τα Chieftec μου αρέσει μόνο το καινούριο που μπαίνουν οι σκληροί με άλλη φορά και είναι θηρίο. Αλλά κάνει 102 ΧΩΡΙΣ τροφοδοτικό....

Ξέρεις το κωδικό του ??

Το έχει το πλαίσιο ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.