redbighunter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2011 μεχρι προσφατα ειχα ενα ps3 fat 80gb απο ενα ξαδρφο που ηταν φανταρος και το ειχα βολευτει! εβλεπα τα blue-ray μου, φορουσε και το 3.55 και επαιζα που και που κανα παιχνιδακι! τωρα γυρισε και θα πρεπει να το επιστρεψω! επομενως ειμαι σε διλλημα! να παρω αλλο ps3 ή να μπει xbox360? χωρος για παιχνιδοχαβαλε με καμερα κτλ υπαρχει και θα το ηθελα! τι λετε? ποιο καλυτερα? το ps3 ειναι μερικως unlock friently! το xbox 360 ξερω οτι ειναι full ...friently!υγ: τα καινουργια ps4 kai xbox ποτε ειναι να βγουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Δες τίτλους εδώ και αποφάσισε. Από την στιγμή που έχεις και pc βέβαια, θα σου έλεγα playstation. Oi περισσότεροι τίτλοι που διαπρέπουν στο xbox, υπάρχουν και στο pc (ή και στο ps3). Βέβαια έχει το forza στο xbox, αλλά ps3 = blu ray, Gturismo, uncharted κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 22, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Δες τίτλους εδώ και αποφάσισε. Από την στιγμή που έχεις και pc βέβαια, θα σου έλεγα playstation. Oi περισσότεροι τίτλοι που διαπρέπουν στο xbox, υπάρχουν και στο pc (ή και στο ps3). Βέβαια έχει το forza στο xbox, αλλά ps3 = blu ray, Gturismo, uncharted κτλ.απο παιχνιδια σε κονσολα μπορω να παιξω μονο ραλακια, tekken, ninja gaiden και τετοιου ειδους παιχνιδια με χειριστηριο! fps, gears of war κτλ μονο με ποντικι!και το ps3 kai το xbox360 το πουλανε τωρα στις προσφορες απο 250-300 ευρω με τα διαφορα συνοδευτικα! το ps3 ειναι λιιιιιγο ποιο ακριβο, δεν ειναι full unlock αλλα εχει blue-ray (σημαντικο) και ποιο μεγαλο εσωτερικο δισκο, τον οποιο ομως για να αλλαξεις θα πρεπει να χασεις την εγγυηση και να ανοιξεις την κονσολα! βεβαι ανανε καλα οι εξωτερικοι δισκοι! το unlock του γινεται πανευκολα χωρις να ανοιξεις την κονσολα! για να παιξεις με καμερες κτλ χρειαζονται εκτος απο καμερα και μπαζερσ, χειριστηρια αλλα μικρα κτλ, κατι που αυξανει κατα πολυ το κοστος για αυτου του ειδους τα παιχνιδια!το xbox360 ειναι λιγο ποιο φθηνο, ειναι full unlock, δεν εχει blue-ray και εχει μικροτερο εσωτερικο δισκο ο οποιος ομως αλλαζεται πανευκολα μιας και ειναι σε μορφη expansion slot! to unlock του χρειαζεται ανοιγμα κονσολας, αρα εγγυηση παπαλα! γαι να παιξεις με κανερα κτλ χρειαζεσαι μονο την καμερα κατι που σημαινει μικροτερο κοστος σε σχεση με του ps3! και εκτος αυτου βλεπω οτι γενικως στο xbox το εχουν δουλεψει περισσοτερο, υπαρχουν αρκετοι τιτλοι ενω στο ps3 οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 PS3 για εμένα! Πάντως αν αλλάξεις σκληρό στο PS3 δεν χάνεις καμία εγγύηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Οταν λετε ρε παιδια unlock στο ps3 τι εννοειτε?custom fw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Οταν λετε ρε παιδια unlock στο ps3 τι εννοειτε?custom fw?Ναί Μάριε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 22, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Τι λετε ρε παιδια πως ειναι τοσο ευκολο?Αφου με τα νεα firmware δεν περνιεται το custom...Τουλαχιστον ετσι ξερω.Λαθος κανω?Αν ειναι ετσι τοσο ευκολο δεν μου φτιαχνετε το νεο που θα μου ερθει απο καινουριο χρονο με την προσφορα της sony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 22, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 το PS3 fat μου άρεσε περισσότερο με σχέση το slim. To slim για εμένα είναι fail (έχει χαμηλότερα specs). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 22, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Tα games που βγαινουν και στα δυο ειναι ελαχιστα εως πολυ καλυτερα στο 360.Το 360 ειναι πιο φτηνο και πειρατευεται ευκολα[censor]To PS3 εχει bluray και γινεται καλυτερο media center αποτι το 360.Το PS3 Slim ειναι καλυτερο και εχει εξτρα σκατακια πανω ειδικα σε θεμα ηχου, μην ακους τον αποπανω.Ta exclusives ειναι δικη σου υποθεση ποια προτιμας....Το χειριστηριο του Xbox ειναι καλυτερο -ασε τα fanboys να λενε- και ειναι full compatible με pc.Κinect και Move αν ασχοληθεις ειναι επισης υποκειμενικό καθαρα, αν σου αρεσουν τα casual.Αν παιζεις online το Xbox ειναι καλυτερο αλλα θελει συνδρομη.H επομενη γενια "αργει" ακομα και φυσικα θα ειναι πολυ πιο ακριβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 22, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εξαρταται τι games θελεις να παιξεις ... και ποιο χειριστηριο σε βολευει και εαν θες να πληρωνεις η οχι για να παιζεις onlineNeph, μου δινεις ενα λινκ που να λεει οτι το slim ειναι καλυτερο απο το fat στο θεμα του ηχου γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο και θα θελα να του ριξω μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 22, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 πρωτο link που βρηκα στο google PS3 Slim bitsreams Dolby TrueHD and DTS-HD MA audio, at last -- Engadget Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 23, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 PS3 για εμένα! Πάντως αν αλλάξεις σκληρό στο PS3 δεν χάνεις καμία εγγύηση! το λεει αυτο πουθενα η sony φιλε μου? Τι λετε ρε παιδια πως ειναι τοσο ευκολο?Αφου με τα νεα firmware δεν περνιεται το custom...Τουλαχιστον ετσι ξερω.Λαθος κανω?Αν ειναι ετσι τοσο ευκολο δεν μου φτιαχνετε το νεο που θα μου ερθει απο καινουριο χρονο με την προσφορα της sony? απο fw 3.55 και κατω μπορεις πανευκολα! απο πανω απο 3.55 δεν μπορεις καθως δεν εχει βγει ακομη καποιο custom fw! δωσε κανα λινκ για την προσφορα της sony που λες! το PS3 fat μου άρεσε περισσότερο με σχέση το slim. To slim για εμένα είναι fail (έχει χαμηλότερα specs). που το λεει αυτο? εγω το μονο που ξερω ειναι οτι τα slim καιγονται πιο ευκολα καθως ειναι ολα πολυ πιο στριμωγμενα! Tα games που βγαινουν και στα δυο ειναι ελαχιστα εως πολυ καλυτερα στο 360.Το 360 ειναι πιο φτηνο και πειρατευεται ευκολα[censor] To PS3 εχει bluray και γινεται καλυτερο media center αποτι το 360. Το PS3 Slim ειναι καλυτερο και εχει εξτρα σκατακια πανω ειδικα σε θεμα ηχου, μην ακους τον αποπανω. Ta exclusives ειναι δικη σου υποθεση ποια προτιμας.... Το χειριστηριο του Xbox ειναι καλυτερο -ασε τα fanboys να λενε- και ειναι full compatible με pc. Κinect και Move αν ασχοληθεις ειναι επισης υποκειμενικό καθαρα, αν σου αρεσουν τα casual. Αν παιζεις online το Xbox ειναι καλυτερο αλλα θελει συνδρομη. H επομενη γενια "αργει" ακομα και φυσικα θα ειναι πολυ πιο ακριβη. online τα βαριεμαι, αρα δεν μας ενδιαφερει! το χειριστηριο του xbox ειναι πολυ πιο βολικο απο του ps3! εχω 1 και για pc! το xbox ειναι οικονομικοτερο, ειναι full unlock αλλα δεν εχει blue-ray και μιας και η κονσολα θα μπει στο σαλονι διπλα απο την 50αρα plasma...με δυσκολευει παρα πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 23, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 το λεει αυτο πουθενα η sony φιλε μου?απο fw 3.55 και κατω μπορεις πανευκολα! απο πανω απο 3.55 δεν μπορεις καθως δεν εχει βγει ακομη καποιο custom fw! δωσε κανα λινκ για την προσφορα της sony που λες! που το λεει αυτο? εγω το μονο που ξερω ειναι οτι τα slim καιγονται πιο ευκολα καθως ειναι ολα πολυ πιο στριμωγμενα! online τα βαριεμαι, αρα δεν μας ενδιαφερει! το χειριστηριο του xbox ειναι πολυ πιο βολικο απο του ps3! εχω 1 και για pc! το xbox ειναι οικονομικοτερο, ειναι full unlock αλλα δεν εχει blue-ray και μιας και η κονσολα θα μπει στο σαλονι διπλα απο την 50αρα plasma...με δυσκολευει παρα πολυ... Το slim ειναι αρκετα καλυτερο σε θεματα καταναλωσης/θορυβου/ταχυτητας Loading (οχι και τραγικα πραγματα)...και το λεω ως πρωην κατοχος fat ps3 και νυν κατοχος slim. Δες εδω ενα μικρο slim vs fat review Hardware Test: PS3 Slim Article • Page 1 • Articles • Eurogamer.net Μονο το γεγονος οτι το cpu ειναι σε μικροτερο die αρκει για να μειωθει η θερμοκρασια... Αν βαλεις και το γεγονος οτι εχει θηριο ανεμιστηρα PlayStation 3 Slim Teardown - Page 2 - iFixit για το μεγεθος του...θα σου προτεινα το slim με κλειστα ματια. + οτι οπως λενε τα παιδια παραπανω ...μονο το slim δινει bitstream ηχο σε περιπτωση που εχεις αναλογο ηχητικο συστημα. Επισης εχε υποψη οτι παιζει και 3D blu rays απο καποιο firmware και μετα...οποτε σε περιπτωση που παρεις καποια στιγμη 3d tv εχεις και ετοιμο το Player. Ειναι 100% σιγουρο οτι δεν χανεται η εγγυηση με αλλαγη δισκου ...μεχρι και στο Manual σου το λεει ...αλλωστε δεν ανοιγεις το μηχανημα...μια βιδιτσα βγαζεις και βγαινει συρταρωτα ο δισκος. Και κατι αλλο... Μην αγχωνεσε τοσο πολυ για custom fw...πλεον τα games ειναι σε λογικες αν οχι χωμα τιμες...εκτος και αν θες first day releases... Τσεκαρε play.com/ps3forums.gr/gameover.gr/zavvi.com και ανετα βρισκεις AAA+++ τιτλους μτχ και καινουργιους στο δεκαρικο-δεκαπεντε max....ακομα και τα "βαρια ονοματα" μετα απο κανα 20ημερο - μηνα ριχνουν τιμες κατω απο 25-30 ευρω (πχ το uncharted 3)...αν δεν εισαι συλλεκτης απλα μεταπουλας και συνεχιζεις... Με λιγο ψαξιμο θα βρεις διαμαντια σε εξευτελιστικες τιμες.... Τελος μια συμβουλη...θα ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο τα games αν παιρνεις λιγα και σταθερα...παρα να εχεις ενα σκληρο γεματο και να παιζεις 10 λεπτα απο το καθενα...δοξα το θεο υπαρχουν και demos να δοκιμασεις ποια σου αρεσουν. Αυτα:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 23, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Το slim ειναι αρκετα καλυτερο σε θεματα καταναλωσης/θορυβου/ταχυτητας Loading (οχι και τραγικα πραγματα)...και το λεω ως πρωην κατοχος fat ps3 και νυν κατοχος slim. Δες εδω ενα μικρο slim vs fat review Hardware Test: PS3 Slim Article • Page 1 • Articles • Eurogamer.netΜονο το γεγονος οτι το cpu ειναι σε μικροτερο die αρκει για να μειωθει η θερμοκρασια...Αν βαλεις και το γεγονος οτι εχει θηριο ανεμιστηρα PlayStation 3 Slim Teardown - Page 2 - iFixit για το μεγεθος του...θα σου προτεινα το slim με κλειστα ματια.+ οτι οπως λενε τα παιδια παραπανω ...μονο το slim δινει bitstream ηχο σε περιπτωση που εχεις αναλογο ηχητικο συστημα.Επισης εχε υποψη οτι παιζει και 3D blu rays απο καποιο firmware και μετα...οποτε σε περιπτωση που παρεις καποια στιγμη 3d tv εχεις και ετοιμο το Player.Ειναι 100% σιγουρο οτι δεν χανεται η εγγυηση με αλλαγη δισκου ...μεχρι και στο Manual σου το λεει ...αλλωστε δεν ανοιγεις το μηχανημα...μια βιδιτσα βγαζεις και βγαινει συρταρωτα ο δισκος.Και κατι αλλο...Μην αγχωνεσε τοσο πολυ για custom fw...πλεον τα games ειναι σε λογικες αν οχι χωμα τιμες...εκτος και αν θες first day releases...Τσεκαρε play.com/ps3forums.gr/gameover.gr/zavvi.com και ανετα βρισκεις AAA+++ τιτλους μτχ και καινουργιους στο δεκαρικο-δεκαπεντε max....ακομα και τα "βαρια ονοματα" μετα απο κανα 20ημερο - μηνα ριχνουν τιμες κατω απο 25-30 ευρω (πχ το uncharted 3)...αν δεν εισαι συλλεκτης απλα μεταπουλας και συνεχιζεις...Με λιγο ψαξιμο θα βρεις διαμαντια σε εξευτελιστικες τιμες....Τελος μια συμβουλη...θα ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο τα games αν παιρνεις λιγα και σταθερα...παρα να εχεις ενα σκληρο γεματο και να παιζεις 10 λεπτα απο το καθενα...δοξα το θεο υπαρχουν και demos να δοκιμασεις ποια σου αρεσουν.Αυτα:lock:στο τωρινο ps3 αν και jb, 3 παιχνιδια εχω ολα κι ολα μεσα! λιγα και καλα! δεν με αγχωνει αυτο, απλα το jb σου λυνει χερια κι ας μην του φαινεται! για το 3d δεν το ηξερα! μπραβο στη sony! διαβαζω απο εδω και απο εκει οτι τα νεα ps3 τα εχουν αλλαξει και δεν επιδεχονται καθολου jb πλεον λογω metldr2 το οποιο ουτε downgrade δεχεται, ουτε μπορει να αξιοποιηθει ιδιαιτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 23, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Για πειτε γνωμη. Εγω εχω ενα slim με custom firmware ενος φιλου. Το νεο που θα μου ερθει δεν θα σπαει. Εγω μεχρι τωρα παιζω πολυ συγκεκριμενα παιχνιδια (buzz , mortal kombat ισως κ gt5) To pro ας πουμε δεν παιζει γιατι θελει patch που τοσους μηνες δεν βγηκε. Δεν ξερω τι να κανω. Να το κρατησω το ξεκλειδωτο η σε λιγο δεν θα βρισκω παιχνιδια που θα παιζουν χωρις update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 23, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 ξερει κανεις να μας πει ποιους κωδικους πρεπει να κοιταμε ωστε να δουμε ποια ps3 σπανε και κυριως τι fw φορανε απο το εργοστασιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 23, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 το λεει αυτο πουθενα η sony φιλε μου?Nαι στο manual! Και στο site της Sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 23, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Το χειριστηριο του Xbox ειναι καλυτερο -ασε τα fanboys να λενε- και ειναι full compatible με pc Όλα ορθα που λες στο ποστ, εκτός του χειριστηρίου. Ποιοτικά ίσως να ισχύει. Άααμα είχε το αριστερό μοχλό στην κανονική θέση, και δεν ήταν τόσο πόνος ο σταυρός μπορεί και να το προτιμούσα από το sixaxis. Και σαν απόδειξη παραθέτω το παρακάτω: αναρωτιέμαι ποιο έχει δει περισσότερη χρήση..χμμμμμ Όσον αφορά fw: Άσε τα custom, ιδιαίτερα άμα χάνεις εγγύηση. Εδώ τόσα χρόνια έχουν περάσει από όταν τις βγάλανε τις κονσόλες, ακόμα βγάζουν προβλήματα. Μετά το πέρας της εγγύησης το ψάχνεις το θέμα. Συν τοις άλλοις, στην κονσόλα θα έχεις 4-5 παιχνίδια που αξίζουν, έχεις το pc για τις λαλακίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 23, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Για εμένα προσωπικά δεν ειναι κριτήριο το ποια κονσόλα τσιπάρεται πιο εύκολα. Ούτως η άλλως υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε "Platinum" εκδόσεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 23, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Πάρε κανά μεταχειρισμένο. Το πολύ σε ένα χρόνο βγαίνει το νέο XBOX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.