solen7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2011 καλησπερα . θελω να βρω την μητρικη Asus Maximus Extreme Z και την εχει στο σκρουτζ στο mrcheap. επειδη δν εχει αγορασει κανας γνωστος μου ποτε ουτε εχω ακουσει κατι τι παιζει με αυτα τ site που βγαζει το σκρουτζ και δν εχω ξανακουσει ποτε ? και τι εγγυησεις δινουν ? και αν θα ψωνιζατε εσεις απο κει . ευχαριστω .
fontanero Δεκέμβριος 22, 2011 #2 Δεκέμβριος 22, 2011 Καλησπερα,το συγκεκριμενο καταστημα δεν το γνωριζω αλλα μολις παρηγγειλα την ιδια ακριβως απο εδω. Δεν ειναι το φθηνοτερο μαγαζι στο skroutz, αλλα ειναι κοντα σε μενα (θα παω να το παραλαβω ο ιδιος) κι εχω ξανα αγορασει απο το συγκεκριμενο αλλες 4 φορες.Η εγγυηση ισχυει κανονικα,για τη συγκεκριμενη 3 χρονια.
solen7 Δεκέμβριος 23, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 23, 2011 ουτε καν ειναι το θεμα μου να ειναι το πιο φθηνο μαγαζι ! απλα να την παρω θελω ^^ εγινε φιλε ευχαριστω παιρνω και εγω απο κει τοτε !
fontanero Δεκέμβριος 23, 2011 #4 Δεκέμβριος 23, 2011 Ε,κατσε να ακουσεις καμμια γνωμη ακομα..Μπορει καποιος αλλος να εχει διαφορετικη αποψη/εμπειρια..(οχι για το συγκεκριμενο,γενικα μιλαω).
solen7 Δεκέμβριος 23, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 23, 2011 το θεμα μου ειναι πωσ δν θελω αλλη μητρικη :/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.