Jump to content

Αsus maximus extreme Z

solen7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα . θελω να βρω την μητρικη Asus Maximus Extreme Z και την εχει στο σκρουτζ στο mrcheap. επειδη δν εχει αγορασει κανας γνωστος μου ποτε ουτε εχω ακουσει κατι τι παιζει με αυτα τ site που βγαζει το σκρουτζ και δν εχω ξανακουσει ποτε ? και τι εγγυησεις δινουν ? και αν θα ψωνιζατε εσεις απο κει . ευχαριστω .

Καλησπερα,το συγκεκριμενο καταστημα δεν το γνωριζω αλλα μολις παρηγγειλα την ιδια ακριβως απο εδω. Δεν ειναι το φθηνοτερο μαγαζι στο skroutz, αλλα ειναι κοντα σε μενα (θα παω να το παραλαβω ο ιδιος) κι εχω ξανα αγορασει απο το συγκεκριμενο αλλες 4 φορες.

Η εγγυηση ισχυει κανονικα,για τη συγκεκριμενη 3 χρονια.

ουτε καν ειναι το θεμα μου να ειναι το πιο φθηνο μαγαζι ! απλα να την παρω θελω ^^ εγινε φιλε ευχαριστω παιρνω και εγω απο κει τοτε !

Ε,κατσε να ακουσεις καμμια γνωμη ακομα..:hmm:Μπορει καποιος αλλος να εχει διαφορετικη αποψη/εμπειρια..(οχι για το συγκεκριμενο,γενικα μιλαω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.