Jump to content

Προβλημα με battlefield 3 και vga?,drivers?,Mobo?,με το θεο?

petroSEXtreme

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδες.

λοιπον ακουστε πως εχει η κατασταση

Στα 10 λεπτα το πολυ παιχνιδιου το pc θα freezarei.Κολαει ο ηχος στα ηχεια και δεν νιωθει τιποτα.

Σαν σταθερες εχουμε:

*Eνα pc i7,x58,και 2 ati 5870. (να προλαβω οσους πουν oc οτι το pc κανει τα ιδια και stock)

*μεχρι και προχτες επαιζε crysis 2 με τις ωρες

*OCCT,orthos,prime,furemark,3d mark το pc τρεχει oc kai default με τις ωρες.

*latest official drivers και caps

Ακου γνωμες...:(

Atiman where are you????

Γενικά το παιχνίδι τρώει συχνά κολλήματα.. πολλά έφτιαξαν με το τελευταίο patch, κάποια όμως παραμένουν. Πιθανώς να μην φταίει το hardware σου, αλλά το ίδιο το παιχνίδι... ίσως σε μελλοντικό update να λυθούν και άλλα προβλήματα... λέω γω τώρα..

Οταν λες freeze-αρει?

Παγωνει η εικονα και σε πεταει desktop?

DC απο το σερβερ?

Παγωνει η εικονα και θελει ρησταρτο?

Eγω υποψιαζομαι το PSU, 450W ειναι?

To BF ξεζουμιζει ταυτοχρονα GPU+CPU, μηπως το γονατιζει?

Tωρα που ξαναειδα την υπογραφη μαλλον ειναι εντελως αλλο το PC στο ποιο αναφερεσαι...Τι PSU φοραει αληθεια?

^ +1

PSU είναι. Tα διάφορα stress test δεν τεστάρουν CPU+VGA ταυτόχρονα, εκτός ίσως από το 3rd mark, όπου κι εκεί δεν έχουμε 100% cpu πάντα.

Στο BF3 από την άλλη όλα παίζουν στο max. Επίσης σε 450W έχεις i7 + 2x5870, οπότε κάπου τερματίζει το PSU σου. (αν φυσικά είναι όντως 450W)

Δοκιμάζεις με μια 5870 αντί για δύο;

κανει disable το crossfire και παιζει με την μια αλλά τα ίδια

Οταν λες freeze-αρει?

Παγωνει η εικονα και σε πεταει desktop?

DC απο το σερβερ?

Παγωνει η εικονα και θελει ρησταρτο?

το τελευταιο που λες

Το PSU ειναι 850W, δεν εχει θεμα

Nexus 850 psu

Το αυτο που λεει ο ανεστης.Παγωνει και θελει restart...:wall:

Δοκιμα και με μια καρτα μονη της αλλα παλι πειρα αυτα τα στρογκιλα τριχωτα πραγματακια.

@Nephilim

To εχω δει και εγω αυτο το παραμυθη με την καρτα ηχου.θα δοκιμασω σημερα χωρις ηχο να δω μηπως αλλαξει κατι...

Παίδες τα freeze με κολλημένο loop ήχου είναι θέμα ραμ ή mobo.chekare τα volt στις ram,αν συνεχίσει δες πιο dimm τα εχει παίξει δοκιμάζοντας ενα ενα τα dimm μεχρι να βρεις αυτο που το freezarei.

εχε υποψιν ομως οτι πολλα παιχνιδια δεν ξεκινανε κωρις audio με την λογική ότι μια καρτα ηχου ειναι στις minimum απαιτησεις του κατασκευαστή

Atiman where are you????

Disable Automatic Windows update....

Ποιο περα, χρειαζονται πληροφοριες και ερευνα, δεν υπαρχει στερεοτυπη απαντηση.

- edit για να το εξηγησω -

Υπαρχει ενδεχομενο καποια αναβαθμιση των windows να εκανε το "θαυμα" της, εφ οσον μιλας για κατι που δεν υπηρχε πριν απο δυο μερες.

Γυρισε το συστημα σου δυο μερες πριν,....ισως...

Update δεν παιζει να ειναι γιατι δεν τα εχω σε automatic mode αλλα σε scheduled.

Αυτο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι αν ειναι θεμα software η hardware.

To βραδυ που θα σχολασω θα δοκιμασω τον unistaller σου με ενα clean install των drivers μπας και....

Update δεν παιζει να ειναι γιατι δεν τα εχω σε automatic mode αλλα σε scheduled.

Αλλαζει κατι? καθε ποτε?

Δοκιμασε το προγραμμα μου.

Κοιταξε καθε ειδους αλλαγη που θα μπορουσε να εχει γινει στο συστημα σου...

Θελει μελετη, δεν βρισκεται τοσο ευκολα...

Εχει δικιο που ρωταει αφου εχει παρατηρηθει με συγκεκριμενες προυποθεσεις περιεργη συμπεριφορα με ΚΡΑ ΚΡΑ windows .

οποτε εσυ το πας σε θεμα software ετσι???:nothing:

Χωρις περισσοτερα στοιχεια, κανω απλες υποθεσεις, οπως ο καθενας...

Οι πιθανοτητες ειναι αρχικα περισσοτερες στο software, οχι των drivers ομως απαραιτητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.