Mischeif Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 Μιας και σιγα σιγα ολοκληρωνεται το waterchiller!θελω να παρω το εν λογο ψυγειο για να ψυχω το chipset και την 9600χτ!to block του chipset ειναι ena danger den kai to block της radeon ενα danger den maze 4θα υπαρει μια αντλια hydor seltz l20τωρα το ερωτημα μου ειναι:αν θα μπορω να βγαλω απο το ψυγειο τα fittings που εχει και να βαλω 1/2'' εσωτερικης διαμετρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeifτωρα το ερωτημα μου ειναι:αν θα μπορω να βγαλω απο το ψυγειο τα fittings που εχει και να βαλω 1/2'' εσωτερικης διαμετρου? Καλή ερώτηση... Γιατί δεν κοιτάς μήπως το βρείς με 1/2" χωρίς να τα βάλεις εσύ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2004 τι chiller φτιαχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούλιος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 φτιαχνω chiller με 1/4 συμπιεστη απο τη μανα του r404!με ενα condesser 29x23και περιμενω και το block του eleven για να αρχισω!οσο για το ψυγειακι τελικα δεν θα το παρω και θα κρατησω το transit που εχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.