astrovasilis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2011 Καλησπερα παιδια,μηπως ξερετε ποια ειναι η αντιπροσωπεια της ΑCCUPOWER..;Θελω να αλλαξω μπαταρια για ενα Accupower MC2 Series 800VA Accupower MC2 Series 800VA - BestPrice.gr Εχω πεταξει το manual που ελεγε το τηλεφωνο αντιπροσωπιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Απο το datasheet αυτού, που υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα, φαίνεται αυτή η εταιρία : Πέρα από αυτό, αν είσαι εκτός εγγύησης, μπορείς κάλλιστα να δείς και στο Δήσιο (www.batteries.gr) για συμβατή μπαταρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Δεκέμβριος 22, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 [MENTION=5217]felix[/MENTION] Ευχαριστω πολυ!Πηρα τηλεφωνο ευγενικοι μπορω να πω... Μου ειπε οτι επειδη το εχω 3.5 χρονια καλο ειναι να παρεις νεο UPS παρομοιο κανει 80 Ε. Η μπαταρια κανει 22 Ε περιπου με ΦΠΑ αλλα φανταζομαι και τα μεταφορικα παιζουν ρολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 [MENTION=5217]felix[/MENTION] Ευχαριστω πολυ!Πηρα τηλεφωνο ευγενικοι μπορω να πω... Μου ειπε οτι επειδη το εχω 3.5 χρονια καλο ειναι να παρεις νεο UPS παρομοιο κανει 80 Ε. Η μπαταρια κανει 22 Ε περιπου με ΦΠΑ αλλα φανταζομαι και τα μεταφορικα παιζουν ρολο.Γιατί τι σχέση έχει που το έχεις 3,5 χρόνια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 23, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Ελα ντε...παρε στο δησιο και παρε την πιο φθηνη.το ups δεν παθαινει τιποτα και 45 χρονια να το εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Δεκέμβριος 24, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 Απλως επειδη το εχω 3.5 χρονια παιζει να χαλασει πχ το AVR... Κανω λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 δεν χαλάει έτσι εύκολα το AVR, μόνο μπαταρία θες (κάθε 3.5 χρόνια καλά είναι).edit: όταν βγάλεις τη μπαταρία πες μας αν έχει φουσκώματα η αν έχει ανοίξει, δυστυχώς πολλά UPS κάτω των 100Ευρώ έχουν τέτοια προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.