Jump to content

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ACCUPOWER

astrovasilis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια,

μηπως ξερετε ποια ειναι η αντιπροσωπεια της ΑCCUPOWER..;

Θελω να αλλαξω μπαταρια για ενα Accupower MC2 Series 800VA Accupower MC2 Series 800VA - BestPrice.gr

Εχω πεταξει το manual που ελεγε το τηλεφωνο αντιπροσωπιας.

Απο το datasheet αυτού, που υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα, φαίνεται αυτή η εταιρία :

Accupower.png

Πέρα από αυτό, αν είσαι εκτός εγγύησης, μπορείς κάλλιστα να δείς και στο Δήσιο (www.batteries.gr) για συμβατή μπαταρία...

[MENTION=5217]felix[/MENTION] Ευχαριστω πολυ!

Πηρα τηλεφωνο ευγενικοι μπορω να πω... Μου ειπε οτι επειδη το εχω 3.5 χρονια καλο ειναι να παρεις νεο UPS παρομοιο κανει 80 Ε.

Η μπαταρια κανει 22 Ε περιπου με ΦΠΑ αλλα φανταζομαι και τα μεταφορικα παιζουν ρολο.

[MENTION=5217]felix[/MENTION] Ευχαριστω πολυ!

Πηρα τηλεφωνο ευγενικοι μπορω να πω... Μου ειπε οτι επειδη το εχω 3.5 χρονια καλο ειναι να παρεις νεο UPS παρομοιο κανει 80 Ε.

Η μπαταρια κανει 22 Ε περιπου με ΦΠΑ αλλα φανταζομαι και τα μεταφορικα παιζουν ρολο.

Γιατί τι σχέση έχει που το έχεις 3,5 χρόνια;

Ελα ντε...παρε στο δησιο και παρε την πιο φθηνη.το ups δεν παθαινει τιποτα και 45 χρονια να το εχεις...

δεν χαλάει έτσι εύκολα το AVR, μόνο μπαταρία θες (κάθε 3.5 χρόνια καλά είναι).

edit: όταν βγάλεις τη μπαταρία πες μας αν έχει φουσκώματα η αν έχει ανοίξει, δυστυχώς πολλά UPS κάτω των 100Ευρώ έχουν τέτοια προβλήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.