Jump to content

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ACCUPOWER

astrovasilis

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,

μηπως ξερετε ποια ειναι η αντιπροσωπεια της ΑCCUPOWER..;

Θελω να αλλαξω μπαταρια για ενα Accupower MC2 Series 800VA Accupower MC2 Series 800VA - BestPrice.gr

Εχω πεταξει το manual που ελεγε το τηλεφωνο αντιπροσωπιας.

Απο το datasheet αυτού, που υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα, φαίνεται αυτή η εταιρία :

Accupower.png

Πέρα από αυτό, αν είσαι εκτός εγγύησης, μπορείς κάλλιστα να δείς και στο Δήσιο (www.batteries.gr) για συμβατή μπαταρία...

[MENTION=5217]felix[/MENTION] Ευχαριστω πολυ!

Πηρα τηλεφωνο ευγενικοι μπορω να πω... Μου ειπε οτι επειδη το εχω 3.5 χρονια καλο ειναι να παρεις νεο UPS παρομοιο κανει 80 Ε.

Η μπαταρια κανει 22 Ε περιπου με ΦΠΑ αλλα φανταζομαι και τα μεταφορικα παιζουν ρολο.

[MENTION=5217]felix[/MENTION] Ευχαριστω πολυ!

Πηρα τηλεφωνο ευγενικοι μπορω να πω... Μου ειπε οτι επειδη το εχω 3.5 χρονια καλο ειναι να παρεις νεο UPS παρομοιο κανει 80 Ε.

Η μπαταρια κανει 22 Ε περιπου με ΦΠΑ αλλα φανταζομαι και τα μεταφορικα παιζουν ρολο.

Γιατί τι σχέση έχει που το έχεις 3,5 χρόνια;

δεν χαλάει έτσι εύκολα το AVR, μόνο μπαταρία θες (κάθε 3.5 χρόνια καλά είναι).

edit: όταν βγάλεις τη μπαταρία πες μας αν έχει φουσκώματα η αν έχει ανοίξει, δυστυχώς πολλά UPS κάτω των 100Ευρώ έχουν τέτοια προβλήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.