cabdik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2011 παιδια, υπαρχει ενα netbook Eee Pc 701 με SSD 4gb και 1 GB RAM. ποια εκδοση θα προτεινατε να μπει επανω, ωστε να τρεχει λιγουλακι της προκοπης?να διευκρινησω οτι ο ιδιοκτητης δεν εχει ξαναδουλεψει Linux, οποτε....καταλαβαινετε...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ: Aurora - Welcome (eeebuntu)ήεδώ: http://www.linux-netbook.com/video/easy-peasy-on-asus-eee-pc-701-and-901Edit...Μετά από ψάξιμο κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλές μεν distro για το εν λόγο μηχάνημα αλλά όλες σχεδόν θέλουν ένα μικρό επίπεδο γνώσεων.Το πρόβλημα είναι τα ελάχιστα specs από άποψη δυνατοτήτων που έχει, χρειάζεται δοκιμές από μεριά σου για να βάλεις κάτι που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματαο ιδιοκτήτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Δεκέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Αν το διαβαζα αυτο πριν κανενα 8μηνο τοτε θα σου προτεινα Ubuntu.Επειδη λοιπον τα εχουν σκατωσει λιγο με το Unity και επειδη εχω και εγω ενα Εεε και τα δοκιμασα πριν λιγο καιρο και δεν εμεινα ευχαριστημενος λογω ταχυτητας,θα σου προτεινα να βαλεις debian που τα εχω δοκιμασει και ξερω οτι δουλευουν σιγουρα μια χαρα και γρηγορα!!Η διανομη που σου προτεινε ο dportal ειναι εξισου καλη.Αν θελεις δοκιμασε την και πες μας αν δουλευει καλα.Την εχουν ανανεωσει αρκετα οποτε πιστευω να δουλευει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 21, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 ωραια. μπορω να τα βαλω σε ενα flashακι και να τα δοκιμασουμε απο εκει? πριν γινει οριστικη εγκατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Δεκέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Ναι φυσικα και μπορειςΟριστε το προγραμμα που χρειαζεσαιHave fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 ... ο dportal... Με σκότωσες με αυτό... :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Δεκέμβριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 HahahahaΠωω τωρα μολις το ειδα.Συγχωρεμενος ετσι?Εχω και 3 κιλα μειοποια[MENTION=4092]cabdik[/MENTION] Η διανομη που σου προτεινε ο dpolal ειναι εξισου καλη.Αν θελεις δοκιμασε την και πες μας αν δουλευει καλα.Την εχουν ανανεωσει αρκετα οποτε πιστευω να δουλευει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 μπορείς να δείς και τα xubuntu που είναι σαν τα ubuntu πιο lite;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 lubuntu ειδικά για netbooks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamantius Δεκέμβριος 22, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εχω το ιδιο netbook και μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα σε bodhi linux. Πολυ ομορφο, πολυ ελαφρυ και πολυ γρηγορο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 22, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 thanks Diamantius. θα ληφθει και αυτο υποψη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Δεκέμβριος 28, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Επισης μπορεις να δοκιμασεις και τα mint... Όπως και σε debian που ειπαν τα παιδια παραπανω μια ελληνικη διανομη, τον μονομαχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.