Jump to content

Γνωμες για Asrock Z68 Extreme7 Gen3

fontanero

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για την μητρικη του τιτλου.Σαν χαρακτηριστικα ειναι αρκετα φορτωμενη και σε αρκετα καλη τιμη γι'αυτα που προσφερει.

Περα απ'αυτο ομως ειναι αξιοπιστη;

Καποιες λεπτομερειες που μπορει να δημιουργησουν προβληματα σε συνδυασμο με καποιο hardware;

Γενικοτερα παρουσιαζουν προβληματα(Asrock);

Σαν αγορα θα ηταν συμφερουσα;

Εχετε καταλαβει προφανως, προς τι ολες αυτες οι ερωτησεις...οποτε το υπολοιπο setup ειναι:

cpu i7 2600k

gpu 2x 6950 2gb

psu huntkey x7 1200w

hdd 1 x ssd 120gb sata3/2x wd 1tb sata3

Χαρακτηριστικα: Asrock Z68 Extreme7 Gen3

Τιμες: Skroutz

• Premium Gold Caps (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
  • Digi Power, Advanced V8 + 4 Power Phase Design
  • NVIDIA® NF200 Chip Onboard (Dual VGA cards at PCI-E x16/x16; three VGA cards at x16 / x8 / x8)
  • Integrated PLX PEX8608 chip onboard to offer sufficient PCI-E lanes
  • 1x PCIe 3.0 x16 Slot, 4 PCIe 2.0 x16 Slots, Supports AMD 3-Way CrossFireX™ and NVIDIA® 3-Way SLI™
  • Supports Intel® HD Graphics Built-in Visuals
  • Multi VGA Output : D-Sub, DVI-D, HDMI, DisplayPort
  • Supports Dual LAN with Teaming function
  • Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
  • Support Intel® Smart Response, Lucid Virtu Switchable Graphics
  • Supports ASRock XFast Charger Technology
  • Supports ASRock XFast USB, XFast LAN Technologies
  • Supports ASRock On/Off Play, graphical UEFI, ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU)
  • Combo Cooler Option (C.C.O.)
  • 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Supports THX TruStudio™
  • Free Bundle : 1 x Front USB 3.0 Panel, 1 x Rear USB 3.0 Bracket, 1 x 3.5mm Audio Cable, CyberLink MediaEspresso 6.5 Trial, ASRock MAGIX Multimedia Suite

σε πολυ καλη τιμουλα. Go for it.:T:

Γι'αυτο το λογο κατεληξα σ'αυτην (συγκριτικα με τα χαρακτηριστικα της) αλλα ειπα να παρω καμμια γνωμη γιατι -παλιοτερα- δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα...Thanx!

Ναι σωστα..βεβαια εχουν καποιες διαφορες και περα απ'αυτο την συγκεκριμενη(Asrock) την ειχε αγορασει γνωστος μου πριν κανα μηνα,απο καταστημα στη Θεσσαλονικη 285€.Τωρα βεβαια στο ιδιο καταστημα κοστιζει περιπου 315€.

Ε, ενταξει. Και η Maximus IV Extreme δεν απεχει πολυ σε θεμα τιμης. Asus Maximus IV Extreme | Skroutz.gr

Τελικα σαν να'χες δικιο...απο διαφορα reviews που ειδα κατεληξα στην Asus Maximus Extreme-Z..

Αν και γραφει πως ειναι EATX ,ειναι μονο 2,5cm πιο πλατια απο μια ATX.Οποτε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα,ε;

Εχω το Coolermaster HAF 922 το οποιο συμφωνα με το site δεχεται ATX και M-ATX.

Με λιγο ψαξιμο ομως ειδα οτι χωραει σαν μεγεθος στο κουτι και μετα απο επικοινωνια που ειχα με το καταστημα απ'το οποιο θα την παρω,μου επιβεβαιωσαν οτι οι τρυπες ταιριαζουν.:T:

Το ''κακο'' ειναι οτι δεν εχει PCI υποδοχες και δεν μπορω να χρησιμοποιησω μια καρτα ηχου που εχω.:wall:

Το ''καλο'' ειναι οτι βρηκα τι δωρο θα κανω στον αδερφο μου:dance3:

Πάρτην.

Η Asrock έχουν εξελιχθεί και έχουν γίνει τρομερά ποιοτικές.

Εχουν περάσει απο τα χέρια μου 5-6 τελευταίας γενιάς. Ολες ήταν απροβληματιστες, το UEFΙ τους καλό και ποστάρουν πολύ γρήγορα.

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους!!!

[MENTION=5317]Seaside[/MENTION] παρηγγειλα ηδη την Asus γιατι η διαφορα τους στην τιμη ειναι μικρη..μ'εβαλες ομως σε σκεψεις,γιατι η αληθεια ειναι οτι ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο(Asrock),αλλα προτιμησα το ''σιγουρο''.

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους!!!

[MENTION=5317]Seaside[/MENTION] παρηγγειλα ηδη την Asus γιατι η διαφορα τους στην τιμη ειναι μικρη..μ'εβαλες ομως σε σκεψεις,γιατι η αληθεια ειναι οτι ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο(Asrock),αλλα προτιμησα το ''σιγουρο''.

Αντε καλόπαιχτη.....

Εγώ παρήγειλλα αυτήν. Επιτέλους ηρθε στην Ελλάδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.